Klomen ve pregnyl iğnesi kullanicilari

Ufukkayra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
76
34
43
Slm ben 4 aydır klomen kullanıp 14.gün pregnyl 10000 yaptırıyorum 1 ağustosta yaptırdım pregnyl iğnesi ni sizce ne zaman netleşir varmı benim gibi uğraşan aranızda

Kimse yokmu benim tedavime benzer
Canim merhaba.. ayni tedaviyi goren bir suru kisi var biride benim. Pcoyum ve sol tupum tikali. 2 ay klomen ve pregnyl kullandim ama sonuc negatifti.. doktorum israrla asilama yapmami istedi bende yasim daha 24 oldugu icin kabul etmedim.. Rabbim onun nefes alacagi gunu ne zaman takdir ettiyse o zaman olacagina inandiriyorum kendimi. Ve kendime 3-4 aylik dinlenme suresi verdim

Hayırlısı tabi herseyden önce ama beklemek çok zor geliyor

Bu
Kimse yokmu benim tedavime benzer
Arada pregnylden 15-17 gun sonrasinda yapilan testler genelde dogru cikiyormus. Erken yapipta moralini bozma ben o hatayi cok yaptim. Test yaptigim gun ve sonrasi adet oldugum gun dunyam yikiliyordu.. ama bu aydan itibaren dusuncelerimi tatile cikardim tatil yerleri arastiriyorum falan kafami baska seylerle mesgul ediyorum.. Rabbim

Aynen bende 3 aydır yapıyorum bu 4.ayım hep hüsran vardır diyorum vakti zamanı

Aynen bende 3 aydır yapıyorum bu 4.ayım hep hüsran vardır diyorum vakti zamanı
Herkes kafaya takma falan diyor ama malesef bunu sadece yasayan bilir.. gecen ay regl oldugumda cok harap ettim kendimi. Sonrada bir soz verdim kendime. Yumurta rezervim var rahmim var yumurtaligim var esimin bir problemide yok. Imkansiz degil. Ben neden uzuluyorum bu kadar neden tevekkul etmiyorum dedim. Ve regl bittigi gb biraktim bebek dusunmeyi farkli seyler dusunmeye calistim. Olacagi zaman var mutlaka ben hissediyorum insallah Rabbim hepimize en kisa zamanda vereck mlbu mutlulgu

Amcamin gelini 7 yil boyunca bebek sahibi olamadi.polip ve pco vardim Ne tedaviler asilamalar tup bebek denemeleri 3 dusukle sonuclanan tedaviler ameliyatlar la dolu 7 sene ve sonunda pes etti. Birakti olmuyosa olmuyodur diye bir kac haftaligina tatile gittiler bu arada 4 ayda 16 kilo verdi diyet ve sporla. Ve bu 7 yilin sonunda herseyi bosverince kendiliginden hamile kaldi ve simdi 1 aylik bebisi var. Rabbim nazarlardan korusun bbizede nasip etsin ins

Slm ben 4 aydır klomen kullanıp 14.gün pregnyl 10000 yaptırıyorum 1 ağustosta yaptırdım pregnyl iğnesi ni sizce ne zaman netleşir varmı benim gibi uğraşan aranızda
Mrb cnm sana umut olma adına cvp yazmadan duramadim. Ben ilk çocuğuma 1 yil sonra klomen hapı içerek tabi öncelikle Rabbim in izniyle hamile kaldım ama şimdiki gebelik epeyce cetrefilli oldu yine de Hamdolsun tabi. Tedavi gördüm kimyasal gebelik oldu düşük ve kürtaj sonra 3 ay ara ve adet düzensizliği derken tekrar tedaviye başladım. Eşim de bir problem yok çok şükür bende haşimato guatr hastalığı var yumurtlama problemi falan kürtaj dan sonra ilk tedavi olumsuz oldu adet olduğum gün dünya başıma yıkıldı eşimle tartıştık hatta artık istemiyorum falan bile dedik yine de Dr a gittik. Ama ben kendimi sartladim resmen bu ay da olmayacak artık ara vereceğim yaza kadar kendiliğinden olmaz zaten tekrartedaviye başlarız dedik .çok yipratici bir süreç ti önce 1 yil civarı Korunmasız ilişki üstüne tedavi düşük kürtaj ve yine tedavi. Yine de klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama estrofem ve progestan vermişti dr onları almadım bile nede olsa olmayacak diye. Pregnyl 10000 2 toz bir su şeklinde vurunduktan 36 saat sonra birliktelik oldu ve ben önce ayaklar hava da 1 saat kadar bekledim sonra kalkmadim sabaha kadar uyudum sabah ezaninda kalkıp duş alıp aldım. Ondan sonra gün aşırı ilişki falan olmadı keyfimize göre oldu. Hamilelik aklımda yoktu kendimi yaza sartlamistim. Sonuç olarak şu an bebegimi bekliyorum inşallah sağlıkla hayirla gelir. Rabbim sana ve tüm arkadaslara nasip etsin. Uzun oldu ama ayrıntılı anlatmak istedim. İlk yapılması gereken kafayı bosaltip sakinlesmek. İnsallah sen de evladını en kisa zamanda hayırlı bir şekilde alirsin kucağına.

SELAM canım bende aynı senin gibiyim klomen+ovitrelle kulandım olmadı ertesi ay hsg çektirdim,o ay ilaç iğne vermedi doktor,bir sonraki ayda doktor tatile çıkmıştı gidemedim.
bu ay 28 temmuzda iğnemi vurundum iğne salı akşamı,çarşamba akşamı perşembe akşamı 3 gün üstüde ilişki verdi ,bende şimdi çok sabırsızım adet olcak gibi kasıklarım çokkk ağrıyorbu sabah hele hiç dinmedi 2 saattir aralıksız ağrıyor inşallah bebektir adet olmam

Amin canım inşallah benim ilk oğlum da klomen pregnyl le oldu o ilk tedavide oldu buna nerdeyse 1 yıldır uğraşıyorum 4 ayı hiç aralıksız yinede sonuç hüsran hayırlısı allahtan yapmak bişey yok sende bebisini Hayırlısı yla alırsın inşallah kucağına

İnşallah aslimor test ne zaman yapacaksın

sol kasık ağrım 2 gündür yoğun adet olmassam Salı yaparım inşallah geçen ayda adetim gecikti diye iki tane gebelik testi almıştım eve geldiğimde adetim gelmişti,onları kullanırım hatta dedim inşallah önümüz ay çift çizgi çıkar bana, nasip artık

Sonucu banada yazarsan sevinirim cnm

Bende aynı durumdayım kahretsin bu gün 13 test negatif
canım iğneden sonra 13 erken ben tam 15 günde yaptım ama ona rağmen 20. gününde pozitif görenler varmış.adette olabiirim kasık ve bel ağrım var adet olcak gibi ama oda gelmedi offfff çok gerginim .

Adetin 22.günü progesteron testi yaptırdım sonuç 30.62 adetime 4 gün kaldı ama sanki adet olcak misim gibi ara ara kasıklarım ağrıyor sizce değer neyi ifade ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…