• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve ovulasyon

-Hira-

.....
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
196
169
53
Merhaba hanimlar benim 10 yasinda evladim var 1 yildir kendim ovulasyon testi yapiyorum pozitif cikiyor ama henuz hamile kalamadim. Doktorum muayenede sorun olmadigini soyledi. Klomen ile hamile kalirsin dedi adetimin 5. Gunu 1 tablet klomene baslamami ve 5 gun sureyle kullanip ilac bittikten 4 gun sonra kontrole gitmemi soyledi. 2 haziranda regl oldum 3 gun surdu ve haziranin 4 unde bitti. Bugun klomene baslayacagim fakat kullandigim program 12 sinde ovulasyon oldugunu gosteriyor doktorum beni 14 unde cagirdi ve iliski olabilir ama gelmeden iki gun once iliskiye girme dedi. Nasil oluyor yani? Kafam karisti o gun ovulasyonum var benim. 14 une kadar gec kalmis olmazmiyim. Herkes klomen kullanirken gun asiri iliski yasamis ilac bittikten 2 gun sonra kontrole gitmis :( ben bu ay hamile kalamayacak miyim yani stres yaptim iyice ilac bittikten 2 gun sonrami gitsem gec kalmamak icin

Son düzenleme:
Back