Arkadaşlar merhaba 1 buçuk yıldır gebelik istemi var 4 ay özel hastanede bir hekime gittim bana pcos olabilirsin dedi sonraki aylarda olmadığımı söyledi düzenli adet gördüğüm için. Rahmimde 0.98 cm lik perde olduğunu söyledi ama müdahale edilecek boyutta değil dedi. 22 kasımda çatlatma iğnesi yaptım ve sonuç hüsran regl oldum. Şimdi de üniversite hastanesinde bir profa gittim sperm testi normal çıktı rahim perdesi için de o eskidendi perde falan önemli değil yumurtalıklarında biraz tembellik var dedi ve klomen verdi. 1 hafta boyunca günde 1 tane iç sonra kontrole gel çatlatma deneyelim tekrar dedi. Aranızda klomen ve çatlatma iğnesi kullanan var mı kullanıp gebe kalan varmı süreç nasıl ilerliyor acaba yorumlara bekliyorum herkesi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve ovitrelle süreci hamile kalma şansı
- Konu Sahibi kader00
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben iki defa klomenle bir defa femara ile denedim. işe yaramadı malesef birinde kimyasal oldu birinde yumurtam büyümedi birinde hiç bir problem yokken olmadı yine de. bazen akışına bırakmak gerekiyor sanırım o evredeyimArkadaşlar merhaba 1 buçuk yıldır gebelik istemi var 4 ay özel hastanede bir hekime gittim bana pcos olabilirsin dedi sonraki aylarda olmadığımı söyledi düzenli adet gördüğüm için. Rahmimde 0.98 cm lik perde olduğunu söyledi ama müdahale edilecek boyutta değil dedi. 22 kasımda çatlatma iğnesi yaptım ve sonuç hüsran regl oldum. Şimdi de üniversite hastanesinde bir profa gittim sperm testi normal çıktı rahim perdesi için de o eskidendi perde falan önemli değil yumurtalıklarında biraz tembellik var dedi ve klomen verdi. 1 hafta boyunca günde 1 tane iç sonra kontrole gel çatlatma deneyelim tekrar dedi. Aranızda klomen ve çatlatma iğnesi kullanan var mı kullanıp gebe kalan varmı süreç nasıl ilerliyor acaba yorumlara bekliyorum herkesi
Bu sefer de deneyeceğim sonrasında bende akışına bırakmayı düşünüyorum çünkü insan psikolojik olarak çöküyor gerçekten olacağı varsa da karamsar düşündüğümüz için olmuyor belki de. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın vakti zamanı ne zamansa bize de annelik duygusunu tattırsın inşallah
bir kez klomen kullandım kontrole gittiğimde doktor çatlatma iğnesi vermedi. Onay adet oldum işe yaramadı. Daha sonra başka bir doktora geçtim ve 2 tane folikül kistim oluşmuştu 4-5 cm. Büyük ihtimal önceki doktor çatlatma iğnesi vermediği için… şimdi o kistlerden kurtulmaya çalışıyorum. Klomen bende işe yaramadı ama benden çikolata kisti de var büyük ihtimal onlar yumurtalarımın gelişmesini engelliyor. Umarım sizee işe yarar
Umarım yarar bakalım yaşayıp göreceğiz. İnşallah sizde yakın zamanda güzel haberlerle gelirsiniz burayabir kez klomen kullandım kontrole gittiğimde doktor çatlatma iğnesi vermedi. Onay adet oldum işe yaramadı. Daha sonra başka bir doktora geçtim ve 2 tane folikül kistim oluşmuştu 4-5 cm. Büyük ihtimal önceki doktor çatlatma iğnesi vermediği için… şimdi o kistlerden kurtulmaya çalışıyorum. Klomen bende işe yaramadı ama benden çikolata kisti de var büyük ihtimal onlar yumurtalarımın gelişmesini engelliyor. Umarım sizee işe yarar
bu sefer yeni doktorla klomen sürecine başlıyorum inşallahUmarım yarar bakalım yaşayıp göreceğiz. İnşallah sizde yakın zamanda güzel haberlerle gelirsiniz buraya
Bende klomen kullandım beş gün bugün ilaç biteli üç gün olmuştu kontrole gittim 10 mm ancak olmuştu yumrta ama doktor bazen geç cevap verebilir dedi cuma tekrar gel dedi sizce gelişir mi umudum olur muGüzel haberlerle gelelim inşallah
Bende aynı durumdayım. Gelişme oldu mu.Bende klomen kullandım beş gün bugün ilaç biteli üç gün olmuştu kontrole gittim 10 mm ancak olmuştu yumrta ama doktor bazen geç cevap verebilir dedi cuma tekrar gel dedi sizce gelişir mi umudum olur mu
Ben en son cuma günü gittim 11.5 di doktor bu ay cevap vermedi dedi ama pazar gününden bu yana gün aşırı ilişki önerdi bende ovulasyonla takip ediyorum belki yakalarım diyeBende aynı durumdayım. Gelişme oldu mu.
En son 30 Kasım'da oldum 28 Aralık gözüküyor takvim de ama benim adetlerim düzensiz 50 günü bulduğu da oluyor çünkü testte henüz yumurtlama göremedim bakalım devam ediyorum hala umudum yok ama ne bilimRegl tarihiniz ne zaman? Ovulasyon da çift çizgi gördünüz mü aşırı şekilde moralim bozuldu kusura bakmayın sizi de sorularla boguyorum
Benimde tek yumurtada büyüme olmuş ama yeterli değil dedi rakam olarak söylemedi Perşembe tekrar gidicem bu aydan umudumu bende kestim gibi hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah müjdeli haberler almak nasip olsunEn son 30 Kasım'da oldum 28 Aralık gözüküyor takvim de ama benim adetlerim düzensiz 50 günü bulduğu da oluyor çünkü testte henüz yumurtlama göremedim bakalım devam ediyorum hala umudum yok ama ne bilim