- 20 Nisan 2020
- 267
- 107
- 23
- Konu Sahibi birbilsem34
-
Ben iki kere klomen ve ovitrelle kullandım ama sonuç negatifKlomen ve otrivelle ile hamile kalanlar sürecinizi paylaşabilir misiniz? Bugün iğne oldum.:)
Ben daha önce 2 kere denedim ilaç ve çatlama ignesi fakat günleri değerlendiremedik bu 3. Ilaç ve iğne doktorumuzun tavsiyesine göre hareket ediyoruz ama hayırlısı kan tahlili oldunuz mu? Doktor ne dediBen iki kere klomen ve ovitrelle kullandım ama sonuç negatifsizin ilk denememi
Doktor bi sorun söylemiyo bana ilaç veriyo her zaman kan tahlili adet döneminde oldum normal hormon değerlerim sizde var mı herhangi bi sorunBen daha önce 2 kere denedim ilaç ve çatlama ignesi fakat günleri değerlendiremedik bu 3. Ilaç ve iğne doktorumuzun tavsiyesine göre hareket ediyoruz ama hayırlısı kan tahlili oldunuz mu? Doktor ne dedi
Ben iki kere klomen ve ovitrelle kullandım ama sonuç negatifsizin ilk denememi EveT UZULMEYİN
Ben de klomen kullanıyorum cumartesi iğne yapılacak bakalım beklemedeyizKlomen ve otrivelle ile hamile kalanlar sürecinizi paylaşabilir misiniz? Bugün iğne oldum.:)
Hadi inşaallah rabbim hayırlı evlat versinnBen de klomen kullanıyorum cumartesi iğne yapılacak bakalım beklemedeyiz
Amin hepimize inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinHadi inşaallah rabbim hayırlı evlat versinn
Canım çatlamış T çizgisinin koyulugu azalmışMehaba hanımlar yeniyim benim hormonlarım dengesizdi doktor ultrasonda herhangi bir kist veya miyom yok dedi sadece degerlerim ust sinirda diye pko dedi 1ay dogum kntrl hapi kullandim extradab hayıt otu ve adet oldugumda butun hormin degerlerim mukemmel duzelmisti sonra KLOMEN kullandim 5 gun ama yumurta takibi icin doktora gidemedim evde ovu testi yaptim anlayabildigim kadar degerlendirmeye calistik catladimi catlamadimi emin degilim yarin bat kasıklarımda degişik batmalar var sizlerin başka sorunlarımı var hormonlarinız nasıl veya kist miyom vs varmı bana klomen ise yaramış olabilirmi lutfen yardımcı olursanız sevinirim ovu testi ekliyorum
Pko yok bende canımBen de geçen hafta kullandım bugün gittim 1 tanesi çatlamış pko var mı sizde
Regle beş gün var bakalımBen cuma iğne oldum durumunuz nedir
Regle beş gün var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?