Aile Planlaması Klomen ve otrivelle ile hamile kalanlar

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

birbilsem34

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
267
107
23
Klomen ve otrivelle ile hamile kalanlar sürecinizi paylaşabilir misiniz? Bugün iğne oldum.:)

Ben de geçen hafta kullandım bugün gittim 1 tanesi çatlamış pko var mı sizde

Ben iki kere klomen ve ovitrelle kullandım ama sonuç negatif sizin ilk denememi
Ben daha önce 2 kere denedim ilaç ve çatlama ignesi fakat günleri değerlendiremedik bu 3. Ilaç ve iğne doktorumuzun tavsiyesine göre hareket ediyoruz ama hayırlısı kan tahlili oldunuz mu? Doktor ne dedi

Ben daha önce 2 kere denedim ilaç ve çatlama ignesi fakat günleri değerlendiremedik bu 3. Ilaç ve iğne doktorumuzun tavsiyesine göre hareket ediyoruz ama hayırlısı kan tahlili oldunuz mu? Doktor ne dedi
Doktor bi sorun söylemiyo bana ilaç veriyo her zaman kan tahlili adet döneminde oldum normal hormon değerlerim sizde var mı herhangi bi sorun

Ben Bi sefer kullandım hamile kaldım ama kimyasal gebelikle sonuçlandı. Adetimin bekliyorum tekrar 3.günü doktora gidip tekrar kullanacağım

Mehaba hanımlar yeniyim benim hormonlarım dengesizdi doktor ultrasonda herhangi bir kist veya miyom yok dedi sadece degerlerim ust sinirda diye pko dedi 1ay dogum kntrl hapi kullandim extradab hayıt otu ve adet oldugumda butun hormin degerlerim mukemmel duzelmisti sonra KLOMEN kullandim 5 gun ama yumurta takibi icin doktora gidemedim evde ovu testi yaptim anlayabildigim kadar degerlendirmeye calistik catladimi catlamadimi emin degilim yarin bat kasıklarımda degişik batmalar var sizlerin başka sorunlarımı var hormonlarinız nasıl veya kist miyom vs varmı bana klomen ise yaramış olabilirmi lutfen yardımcı olursanız sevinirim ovu testi ekliyorum

Eklentiler

• 89C9E58B-FBB1-4CA1-955C-54073FF6EA46.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 67
Canım çatlamış T çizgisinin koyulugu azalmış

Ben ilk klomen kullanisimda yumurtalar cok guzel büyüdü catlqtmq ognesi de oldum ama gebelik olmadı. İkinci ilaç kullanimimda yumurtlama olmadı. Boyle bir sorun yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…