Keşke olsaValla her şey olabilir ikiz üçüz...
Şaka şaka bizim direkt tüpte oldu o yüzden bu konuda ne olacak bilmiyorum. Up olsun
Kız ben seni gördükçe umut dolduruyorum içimeValla her şey olabilir ikiz üçüz...
Şaka şaka bizim direkt tüpte oldu o yüzden bu konuda ne olacak bilmiyorum. Up olsun
Ben menapur ve gonalf kullandım. Gonalf 225 mg, manapur 150 mg idi sanırım. Ayrıca q-folin kullandım folik asit olarak. İlaçlardan önce 1 folikul görmüştü doktor, biz üzüldük filan ama doktor buna şükür filan demişti. İlaçları kullanınca 2 yumurtam gelişti ve 18, 19 mm civarındayken toplandı. Adetin 4.günü başladım tedaviye, ilaç 8 veya 9 gün kullandım sanırım. 3.gün de transfer edildi.Kız ben seni gördükçe umut dolduruyorum içime
Kahrolasıca amh 0.01 kaderdaşım
Tüp tedavinde Dr ne kullandırdı sana kaç yumurtan gelişti kaç ml de toplandı adetin kaçıncı günüydü bana biraz bilgi verebilir misin
teşekkür ederim :)Ben menapur ve gonalf kullandım. Gonalf 225 mg, manapur 150 mg idi sanırım. Ayrıca q-folin kullandım folik asit olarak. İlaçlardan önce 1 folikul görmüştü doktor, biz üzüldük filan ama doktor buna şükür filan demişti. İlaçları kullanınca 2 yumurtam gelişti ve 18, 19 mm civarındayken toplandı. Adetin 4.günü başladım tedaviye, ilaç 8 veya 9 gün kullandım sanırım. 3.gün de transfer edildi.
Sizinki de tüp bebek tedavisi mi? Ben de ilk kez sadece Klomen ile yumurta büyütme deniyorum büyüyecek mi merak içindeyim. Daha önceki denemelerde hep hormon iğneleri kullanmıştım bu doktor değişik biraz :/teşekkür ederim :)
ben geçen ay klomen kullandım.adetin 4.günü 18 ml yumurtam vardı.e2 ile progestan değerine baktı yumurta zamansız olduğu için kaliteli olduğunu düşünmedi sanırım almadı.adetliyken ya hiç gözükmemesi gerekirmiş ya da çok küçük folikul olması gerekirmiş.sonra klomen kullandım.1 yumurta daha oldu.yine e2 progestan değerleriyle takip ettiler.18 ml oldu haftasonu araya girince pazartesi de detin 24.günü çoktan çatlamış yine yok oldu gitti.şimdi yine klomen verdi adetin 5.günü hiç yumurta yoktu.ne yapmaya çalışıyorlar anlamadm.
Evet canım da...sadcee klomen kullandıkSizinki de tüp bebek tedavisi mi? Ben de ilk kez sadece Klomen ile yumurta büyütme deniyorum büyüyecek mi merak içindeyim. Daha önceki denemelerde hep hormon iğneleri kullanmıştım bu doktor değişik biraz :/
Bende malesef yumurtalık rezerv düşüklüğü var, amh 0.50 civarıEvet canım da...sadcee klomen kullandık
Senin yumurtaların iyiyse birden fazla büyür
Seninki de iyi değil kuzum ama benim ki 0.01Bende malesef yumurtalık rezerv düşüklüğü var, amh 0.50 civarı
Sizin neydi problem? Kaç yumurtanız büyüdü klomen ile?
Olsun 1 olsun bizim olsun :) Peki size doktorunuz hangi sebeple iğne yerine klomen vermişti? Benim daha önce iğnelerden dolayı yumurta kalitem bozulduğu için böyle tercih ettiğini söyledi meselaSeninki de iyi değil kuzum ama benim ki 0.01
1 yumurtam büyüyo
Zaten 1 yumurta oluyo o yüzden yumurtalıkların vücudu yormamak için sanırım. Sen nerde tedavi görüyorsun kaç yumurtan oluyoOlsun 1 olsun bizim olsun :) Peki size doktorunuz hangi sebeple iğne yerine klomen vermişti? Benim daha önce iğnelerden dolayı yumurta kalitem bozulduğu için böyle tercih ettiğini söyledi mesela
Benim de 3-4 yumurta anca oluyo. Ankaradayım benZaten 1 yumurta oluyo o yüzden yumurtalıkların vücudu yormamak için sanırım. Sen nerde tedavi görüyorsun kaç yumurtan oluyo
Bak ne güzel maşallah şanslısınBenim de 3-4 yumurta anca oluyo. Ankaradayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?