Gebeliğe Hazırlık Klomen ve incir kuru

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yaprakali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
3.256
2.096
133
36
Merhaba bayanlar bana ilk kez bu ay doktor klomen verdi ama yumurta kalitesi artsin diye incir havuc kurude yaptim bugun baslicam klomene incir kurune adetin 3. Gunu basladim acaba sakincasi olurmu

Merhaba bayanlar bana ilk kez bu ay doktor klomen verdi ama yumurta kalitesi artsin diye incir havuc kurude yaptim bugun baslicam klomene incir kurune adetin 3. Gunu basladim acaba sakincasi olurmu
Banada doktorum bu ay ilk kez Klomen verdi ben de acaba incir kürü kullansam mı diye düşünüyordum fakat ilk kez kullanacağımız için belki de çok iyi gelecek yumurtalıklarımıza zaten ilaç birde takviye yaparsan Prolaktin hormonu’nun yükselmesinden korktum vazgeçtim olacağı varsa olur diyorum artık..

ben iki gundur ictim canim olmadi 2 bardak kaldi onuda iceyim yapmayayim. Ya klomen cok yumurta yapiyormis femara az ama kaliteli yumurta yapiyormus. Benimde sanki kalitesiz gbi geldi bu yuzden icsemmi kararsiz kaldim icmekte incir kurunu

klomen zaten yeterince yumurtayı uyarıyor incir kürü de aynı şekilde bu kez ohss olabilir yani aşırı uyarılma sonucu yumurtalar fazla gelişir ağrı yapar
kesin olacak diye birşey yok tabi ki ama ikisi de yumurta uyarır ayrıca prolaktin yükselmeye meyilli ise incir küründen sonra bu hormonunuz alt üst olabilir. ikisini aynı zamanda kullanmayınız. tek başına klomen yeterlidir

tmm cnm saol iki bardak kadar kalmisti suyum icmeyeyim o zaman

ben iki gundur ictim canim olmadi 2 bardak kaldi onuda iceyim yapmayayim. Ya klomen cok yumurta yapiyormis femara az ama kaliteli yumurta yapiyormus. Benimde sanki kalitesiz gbi geldi bu yuzden icsemmi kararsiz kaldim icmekte incir kurunu
Klomen kullanmadan femera vermiyorlar diye biliyorum klomen etkisiz olursa veriyorlar içme kürü de kafana da takma rahat ol gez dolaş kafanı dağıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…