Klomen ve düşük amh değeri

selocan20

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
402
221
TSH 1,43
Fsh 9,86
B12 322
Folik asit 9
Lh 4,89
Prolaktin 24,04
E2 13
Amh. 0,67
Arkadaşlar herkese merhabalar. Eşimde sperm kalite ve sayı sorunu vardı geçen yıl Şubat ta ameliyat oldu yeni test yaptırdık hız normale dönmüş sayı 9 milyon. Biraz düşük ama ona çok takılmıyoruz artık değişiklik gösterebiliyormuş çünkü.genede zeytinyağı incir küründen yediriyorum ve neofortil kullanıyor. Sonuç böyle çıkınca bende doktora gideyim öyle başlayalım çalışmalara dedik sonuçlarım böyle çıktı. Klomen ve estoferm verdi doktor. Adetin 16. Günü gel dedi. Acaba ben bu değerlerle fayda görebilir miyim? Ben ovulasyon ile takip ettiğimde hep yumurtlama ve çatlama görüyordum. Çok korkuyorum ya olmazsa diye 🙄 değerlerim çok mu umutsuz sizce?

29 yaşındayım. Benim 0.64 idi değerim temmuzda. Eşimde 98 milyondu mlde. 1 başarısız tüp denemem var. Bu değerle bana aşılama bile uapılmadı tüp raporu çıktı direkt. Ve diğer değerlerim sizinkiler gibi gayet güzel. 3 yumurtam çıktı 1 normal döllendi 1 geç döllendi 1i bozuk çıktı. Oluşan embriyoma da doktor 2. Kalite dedi. Yumurtaların kalitesizdi dedi. Ve bu değerime baika bir doktor 35i bulmayabilir dedi menapoz için. Net bilinmez elbette ama sizin için tüm detayları yazdım. Bence sizde direkt tüp düşünün.

29 yaşındayım. Benim 0.64 idi değerim temmuzda. Eşimde 98 milyondu mlde. 1 başarısız tüp denemem var. Bu değerle bana aşılama bile uapılmadı tüp raporu çıktı direkt. Ve diğer değerlerim sizinkiler gibi gayet güzel. 3 yumurtam çıktı 1 normal döllendi 1 geç döllendi 1i bozuk çıktı. Oluşan embriyoma da doktor 2. Kalite dedi. Yumurtaların kalitesizdi dedi. Ve bu değerime baika bir doktor 35i bulmayabilir dedi menapoz için. Net bilinmez elbette ama sizin için tüm detayları yazdım. Bence sizde direkt tüp düşünün.
Hiç uğraşma diyorsunuz yani :KK43: klomenin faydası olur belki diye Ümit etmiştim :KK43: mesajıma cevap verip bilgilendirdiğiniz için teşekkürler 🙏

Hiç uğraşma diyorsunuz yani :KK43: klomenin faydası olur belki diye Ümit etmiştim :KK43: mesajıma cevap verip bilgilendirdiğiniz için teşekkürler 🙏
Dediğim gibi aşılama dahi gereksiz görüldü bende. Sizin eşinizde de değerler zorlayabilir. İnanın vakit kaybı çok yıpratıcı. Benim amh düşüklüğü geç farkedildi. Ben de klomen kullandım ilk doktorumla 4 ay. 😕
Yaş kaç?

Dediğim gibi aşılama dahi gereksiz görüldü bende. Sizin eşinizde de değerler zorlayabilir. İnanın vakit kaybı çok yıpratıcı. Benim amh düşüklüğü geç farkedildi. Ben de klomen kullandım ilk doktorumla 4 ay. 😕
Yaş kaç?
Yaşım 35 ama biz hiç denemeden hazırlık İçin doktora gittiğimizde öğrendik durumu eşim ameliyat oldu. Şimdide benim bu mevzu. Azcık umudum vardı belki diyordum ama oda olmayacak anlaşılan😔

Yaşım 35 ama biz hiç denemeden hazırlık İçin doktora gittiğimizde öğrendik durumu eşim ameliyat oldu. Şimdide benim bu mevzu. Azcık umudum vardı belki diyordum ama oda olmayacak anlaşılan😔
Benden 6 yaş büyüksünüz. O yüzden benim kadar düşük sayılmaz sizin amh. Hiç üzülmeyin lütfen. Uğraşıp uğraşıp da tüpü son çare görmek daha yıpratıcı emin olun. İnsan daha yorgun daha üzülmüş başlıyo. O yüzden daha enerjik başlayın tedaviye. 🤗 Bu tedavi de bir nimet. 25 yaşında bekar erken menapoza girenler var. Ya da eşi azospermi olan dolu. Bizim durumumuz çok iyi öyle düşünün. Sizin yumurtalar benden de kalitelidir. Tutma şansı daha yüksek olacaktır. 🤗

2 şubatta bakacak doktor bakalım neler söyleyecek yumurtalarla ilgili 🙄 bu arada ben 5 buçuk yıllık evliyim ilk iki yılı da vajinismusla geçti. O yüzden alttan ultrason tüp bebek falan şimdilik hayal gibi bana. Karından bakmaya çalışırım dedi ama bakalım allahım inşallah ilk seferde tutar beni şaşırtır yumurtalarım 😔 klomen kullanırken acaba zeytinyağı incir kürü falan mı yapsam zararı olur mu bilemedim

X