Klomen ve dostinex kullanıp hamile kalan var mı acaba?yazabilir mi?

Bebek1hikayem1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
288
235
33
Arkadaşlar ben klomen ve dostinex ilaç kullanmaya başladım bugün çocuk için. Süt hormonlarimyuksekmis eğer aranızda kullanan varsa yazabilirim? Kullanıp hamile olan varsa da bilgilendirirseniz sevinirim.

Canım bende de aynı sorun vardı ilacın adını hatırlamıyorum ama içinde iki tane hap vardı bitirdikten sonra kontrole gittim süt hormonu düzelmis ti 2ay sonra hamile kaldım ama 5 haftalik dusuk yaptım

Bence kullan doktorun verdiği ilaçları tekrar hormon testi yaptır başka da sorunun yoksa hamile kalırsın biraz sabır gerek ☺

Kullancam bakalım inşallah baya oldu k alamadım sorun olarak bu göründü inşallah başkada birsey yoktur ☝☝

Geçen hafta dusuk yaptım canim malesef bebis yok umudum yitirmedim yüce Rabbim nasip eder inşallah sıkıntı stres yapma bunlar etkiliyo

İnşallah canım bebeğine kavusursun sende bugün başladım ilaca ilk günü beş günlük bittiğinde beş gün daha beklicem gidicem kontrole inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…