Etkili oldu mu canım peki2 ay klomen kullandım yumurta gelistirici
Büyümüştü ama gebelik oluşmadıEtkili oldu mu canım peki
Anladım canım teşekkür ederimBüyümüştü ama gebelik oluşmadı
Cylo provagana kullanıyorum östrojen eksikliği için ve rahim gelişmemiş ondan dolayı kist yapmıyor fakat gece kullan derim uyutmuyor ilaç Dr gece kullan dedi başka yan etkisi yok kist yapmıyor lh hormonu düzenliyorKızlar merhaba hepimizeBu ay foliküllerim tam gelişmediği için doktor Klomen ve cyclo progynova isimli iki ilaç verdi bunları kullanan oldu mu ? Nasıl bir etki gördünüz acaba
Neden gece kullan dedi bende her gün 3 civarı içiyorum biraz ağrı yapıyor gibi sanki.Cylo provagana kullanıyorum östrojen eksikliği için ve rahim gelişmemiş ondan dolayı kist yapmıyor fakat gece kullan derim uyutmuyor ilaç Dr gece kullan dedi başka yan etkisi yok kist yapmıyor lh hormonu düzenliyor
İnşallah yaBende bir ay klomen iki ay da cylo kullandım farklı aylarda verdi benim doktorum işe yaramadı sizde işe yarar inşallah
Canım adetinin kaçıncı günü büyümüştü tam 10.-11 günleri falan mıBüyümüştü ama gebelik oluşmadı
Bende klomen kullandım bu ay ondan sordumBüyümüştü ama gebelik oluşmadı
Kilo almayim diye birde uyku kaçmasın diye öyle dediNeden gece kullan dedi bende her gün 3 civarı içiyorum biraz ağrı yapıyor gibi sanki.
11 günCanım adetinin kaçıncı günü büyümüştü tam 10.-11 günleri falan mı
Ben onuncu gün sıkıntı olmaz herhalde11 gün
Çabuk gelişmiş sıkıntı yok yaniBen onuncu gün sıkıntı olmaz herhalde
Beni 14. Günde kontrole çağırdıBen onuncu gün sıkıntı olmaz herhalde
Sizde adet gecikmesi yaptı mı?Cylo provagana kullanıyorum östrojen eksikliği için ve rahim gelişmemiş ondan dolayı kist yapmıyor fakat gece kullan derim uyutmuyor ilaç Dr gece kullan dedi başka yan etkisi yok kist yapmıyor lh hormonu düzenliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?