• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ve cyclo progynova

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sutlaacc

Minik mucizelerim 💙💜
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2020
4.251
5.064
108
Kızlar merhaba hepimize🥰 Bu ay foliküllerim tam gelişmediği için doktor Klomen ve cyclo progynova isimli iki ilaç verdi bunları kullanan oldu mu ? Nasıl bir etki gördünüz acaba 🥰

2 ay klomen kullandım yumurta gelistirici

Bende bir ay klomen iki ay da cylo kullandım farklı aylarda verdi benim doktorum işe yaramadı sizde işe yarar inşallah ❤️

Kızlar merhaba hepimize🥰 Bu ay foliküllerim tam gelişmediği için doktor Klomen ve cyclo progynova isimli iki ilaç verdi bunları kullanan oldu mu ? Nasıl bir etki gördünüz acaba 🥰
Cylo provagana kullanıyorum östrojen eksikliği için ve rahim gelişmemiş ondan dolayı kist yapmıyor fakat gece kullan derim uyutmuyor ilaç Dr gece kullan dedi başka yan etkisi yok kist yapmıyor lh hormonu düzenliyor

Cylo provagana kullanıyorum östrojen eksikliği için ve rahim gelişmemiş ondan dolayı kist yapmıyor fakat gece kullan derim uyutmuyor ilaç Dr gece kullan dedi başka yan etkisi yok kist yapmıyor lh hormonu düzenliyor
Neden gece kullan dedi bende her gün 3 civarı içiyorum biraz ağrı yapıyor gibi sanki.

Sizde adet gecikmesi yaptı mı?

Back
X