Klomen ve çatlatma iğnesi

mavilimmi

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
350
121
25
Arkadaşlar merhaba tüp bebek tedavimiz negatif oldu ondan önce yumurta büyütme ve çatlatma tedavisi görmüştük. Tüp bebekte yumurtalarım klomenle büyütüldü aynı şekilde çünkü vücudum iğnelerle tepki vermedi. Geçen ay negatif gördükten sonra bu sefer belki doğal yolla olur diye klomen kullanmaya başladım adetimin üçüncü günü günde iki tane olacak şekilde yumurtalarimin tepki verdiğini biliyorum slzaten sayısı az. Ama tedavi okurken unuttugum şey çatlama iğnesini hangi gün yapıyorduk adetin 14. Günü mü. 28 günde bir adet oluyorum yardımcı olabilecek var mı

Yumurta büyütme ilacı sonrası doktor yumurta boyutuna bakıp (ilaç totalde 5 gün kullanılıyor) ona göre şu gün şu saatte iğne vur diyor
Kendiniz mi doktor onermeden kullanmaya basladiniz?

Yumurta büyütme ilacı sonrası doktor yumurta boyutuna bakıp (ilaç totalde 5 gün kullanılıyor) ona göre şu gün şu saatte iğne vur diyor
Kendiniz mi doktor onermeden kullanmaya basladiniz?
Daha önce klomen tedavisi gördüm 4 ay boyunca o yüzden hangi günlerde kaç gün icilecegini biliyorum ultrosunda da rahim duvarında falan sıkıntı görünmediği için bu sefer kendim klomen kullanmaya başladım :) çatlatma iğnesi kullanmadan da çatlamam oluyor zaten sanırım iğne yapmayacağım

Ben de 4 defa catlatma 1 defa ganolf 1 defa aşılama yaşamış biriyim ama doktora danışmadan asla cesaret edemezdim
Çatlatma iğnesi yapmayacaksan canım elinde ovulasyon testi varsa onunla takiple bence garantisi olur
Ay hadi hayırlısı inşallah

İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…