Daha önce klomen tedavisi gördüm 4 ay boyunca o yüzden hangi günlerde kaç gün icilecegini biliyorum ultrosunda da rahim duvarında falan sıkıntı görünmediği için bu sefer kendim klomen kullanmaya başladım :) çatlatma iğnesi kullanmadan da çatlamam oluyor zaten sanırım iğne yapmayacağımYumurta büyütme ilacı sonrası doktor yumurta boyutuna bakıp (ilaç totalde 5 gün kullanılıyor) ona göre şu gün şu saatte iğne vur diyor
Kendiniz mi doktor onermeden kullanmaya basladiniz?
Ben de 4 defa catlatma 1 defa ganolf 1 defa aşılama yaşamış biriyim ama doktora danışmadan asla cesaret edemezdimDaha önce klomen tedavisi gördüm 4 ay boyunca o yüzden hangi günlerde kaç gün icilecegini biliyorum ultrosunda da rahim duvarında falan sıkıntı görünmediği için bu sefer kendim klomen kullanmaya başladım :) çatlatma iğnesi kullanmadan da çatlamam oluyor zaten sanırım iğne yapmayacağım
İnşallah canımBen de 4 defa catlatma 1 defa ganolf 1 defa aşılama yaşamış biriyim ama doktora danışmadan asla cesaret edemezdim
Çatlatma iğnesi yapmayacaksan canım elinde ovulasyon testi varsa onunla takiple bence garantisi olur
Ay hadi hayırlısı inşallah
Bu ovulasyin testini gebelik testimArkadaşlar merhaba. Ben yeni klomen kullanmaya başladım günde 2 kez sabah akşam olarak kullanıyorum yarın son. Sat cumartesi günü. Dün çok fazla akıntım vardı ve ben se ovulasyon testi alıp testi yapmak istedim klomen bazen erken yumurtlama yapabiliyor diye denedim üstteki dün gece yaptığım alttaki de az önce yaptım yumurtlama olmuş mu çatlamış mi anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirim
Ovulasyon testiBu ovulasyin testini gebelik testim
Daha koyu olan günde çatlamış olabilir canımArkadaşlar merhaba. Ben yeni klomen kullanmaya başladım günde 2 kez sabah akşam olarak kullanıyorum yarın son. Sat cumartesi günü. Dün çok fazla akıntım vardı ve ben se ovulasyon testi alıp testi yapmak istedim klomen bazen erken yumurtlama yapabiliyor diye denedim üstteki dün gece yaptığım alttaki de az önce yaptım yumurtlama olmuş mu çatlamış mi anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba çatlatma iğnesi oldum iğnenin 10.günü dün sabah idrardan sonra peçeteye pembe sulu akıntı geldi ama bir iki damla değil biraz daha fazlaydı 2 saat sonra tekrar idrar yaptığımda daha az geldi birdaha kesildi. Yerleşme kanaması olabilir miDaha koyu olan günde çatlamış olabilir canım