Tabiki de etkileri normal hepimizde öyle oldu hamilelik hormonları yükleniyor diye gaz kasıkta Ağrı hersey oluyor yani korkmayın inşallah bebeğiniz sizinle olur
Ilk
sagol canım inşallahsenin de gebeliğin ilk ayda dgebeliğin oldumu
Çok sağol morale aşırı ihtiyacım vardı Allah senden razı olsun canımo ay olmadı ama sonra klomen tek kullandım evde değildim diye iğne olamadım ama üstüne hamilekalmıştım ☺☺Sende dinlen iyi beslen allah büyük ☺
Zor bir süreç mi böyle iğne ilaç kullanmak .. inan hiçbirsey için üzülmeye değmez moralini de yüksek tut elbet çocuğunda olacak allah nasip edecekÇok sağol morale aşırı ihtiyacım vardı Allah senden razı olsun canım
Sanırım şimdi çatlama gerçekleşiyor, yarına daha iyi olacaksınızdır.Doktorunuz çatlama iğnesini biraz geç yapmış, yumurtalar 18 ve 20 mm olunca iğne yapılır diye biliyorum, iğneden sonra 2 güne kadarda çatlar diye biliyorum.Merhaba ben yeniyim 1,5 senelik evliyim cocuk istiyoruz ama olmuyorgitmediğim dr kalmadı nereye gittiysem denemeye devam edin bir sorununuz yok dedi en son özele gittim çok iyi bi dr klomen verdi adetimin 5. Günü başladım ve 5 gün boyunca devam ettim 2 gün dinlendim ve kontrole gittim 2 tane yumurtam büyümüş biri 19mm biri 20mm 3 gün sonra catlatma ignesi oldum bugün 2. Günüm iğneyi olali. Ve dünden beri gaz sancim var karnım çok agriyor daha önce catlatma ignesi olduktan sonra yan etkilerine maruz kalan varmı?
Insallah canim dr catlatma ignesi vermiyordu ikiz gebelik olur diye ben ısrar ettim öyle yaptıSanırım şimdi çatlama gerçekleşiyor, yarına daha iyi olacaksınızdır.Doktorunuz çatlama iğnesini biraz geç yapmış, yumurtalar 18 ve 20 mm olunca iğne yapılır diye biliyorum, iğneden sonra 2 güne kadarda çatlar diye biliyorum.
Bende 8 gün önce çatlama iğnesi yaptırdım, allah halkımızda hayırlısını versin
Çatlama iğnesi olmadığınız ay sadece klomen kullandığınız ay mı hamile kaldınız?o ay olmadı ama sonra klomen tek kullandım evde değildim diye iğne olamadım ama üstüne hamilekalmıştım ☺☺Sende dinlen iyi beslen allah büyük ☺
Tamam canım çok sağolZor bir süreç mi böyle iğne ilaç kullanmak .. inan hiçbirsey için üzülmeye değmez moralini de yüksek tut elbet çocuğunda olacak allah nasip edecek ☺☺
Allah hepimizden razı olsun kuzumaklına takılan başka birsey de olursa sor tamam ☺
Evet o ay hamile kalmıştım .. ama kimyasal oldu tabi kan pıjtılaşmasından sanırımÇatlama iğnesi olmadığınız ay sadece klomen kullandığınız ay mı hamile kaldınız?
Merhaba ben yeniyim 1,5 senelik evliyim cocuk istiyoruz ama olmuyorgitmediğim dr kalmadı nereye gittiysem denemeye devam edin bir sorununuz yok dedi en son özele gittim çok iyi bi dr klomen verdi adetimin 5. Günü başladım ve 5 gün boyunca devam ettim 2 gün dinlendim ve kontrole gittim 2 tane yumurtam büyümüş biri 19mm biri 20mm 3 gün sonra catlatma ignesi oldum bugün 2. Günüm iğneyi olali. Ve dünden beri gaz sancim var karnım çok agriyor daha önce catlatma ignesi olduktan sonra yan etkilerine maruz kalan varmı?
BenMerhaba ben yeniyim 1,5 senelik evliyim cocuk istiyoruz ama olmuyorgitmediğim dr kalmadı nereye gittiysem denemeye devam edin bir sorununuz yok dedi en son özele gittim çok iyi bi dr klomen verdi adetimin 5. Günü başladım ve 5 gün boyunca devam ettim 2 gün dinlendim ve kontrole gittim 2 tane yumurtam büyümüş biri 19mm biri 20mm 3 gün sonra catlatma ignesi oldum bugün 2. Günüm iğneyi olali. Ve dünden beri gaz sancim var karnım çok agriyor daha önce catlatma ignesi olduktan sonra yan etkilerine maruz kalan varmı?
Merhaba canım bende kullandım ilk kullanmamda hamile kaldım ve gaz sancısı kasıklarda batma çok olmuştu ama kimyasal gebelik geçirdim ve doktorum benden trompofoli paneli istedi ve kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim Eylülde tekrar kullandım klomen bu günde çatlatma iğnesi Ve kan sulandırıcı iğne yapıldı bakalım bekliyorumMerhaba ben yeniyim 1,5 senelik evliyim cocuk istiyoruz ama olmuyorgitmediğim dr kalmadı nereye gittiysem denemeye devam edin bir sorununuz yok dedi en son özele gittim çok iyi bi dr klomen verdi adetimin 5. Günü başladım ve 5 gün boyunca devam ettim 2 gün dinlendim ve kontrole gittim 2 tane yumurtam büyümüş biri 19mm biri 20mm 3 gün sonra catlatma ignesi oldum bugün 2. Günüm iğneyi olali. Ve dünden beri gaz sancim var karnım çok agriyor daha önce catlatma ignesi olduktan sonra yan etkilerine maruz kalan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?