- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
- Konu Sahibi Gelbemucizem
-
1 yıldır deniyrzBirdaha ki ay tekrar uygular doktorun ayni islemleri. Ne kadar zamandir deniyorsun?
Amin insallah cnm ben bu ay süt Maydanoz buharina başlayacağım cnmHerhangi bir probleminiz yoksa moralini yuksek tut cok guzel yorumlar okudum bende bidahaki ay klomen kullanacagim. Kiminin 2. Ay kiminin 4. Ay ama cogunlukla ilk 2 ayda hep hamile kalmislar
Amin insallah cnm ben bu ay süt Maydanoz buharina başlayacağım cnm
Bende tedavi oluyrm ama şu anda adet oldum ablam biliyor bunları kullan dedi o içinin pisliğini damar yollarını açar dedi ben yapcgm 3 gün olarak yapiyrsn cnmOnu bende yapsam mi 1 kere diyorumda bir zarari olur mu acaba? Kac kere yapicaksin?
Bende tedavi oluyrm ama şu anda adet oldum ablam biliyor bunları kullan dedi o içinin pisliğini damar yollarını açar dedi ben yapcgm 3 gün olarak yapiyrsn cnm
Bana vallahi 3 gün dediler hamile olmadığından kesin emin ol fakat o zaten adet bittikten hemen sonra yapılıyor bana öyle denildiğinde cnmBi gun denesem mi acaba bende 3 gune korkuyorum ya
Bana vallahi 3 gün dediler hamile olmadığından kesin emin ol fakat o zaten adet bittikten hemen sonra yapılıyor bana öyle denildiğinde cnm
Amin insallah cnm bende çok istyrm yaAynen once bir adetim sokulsunde o zaman klomene baslicam 5. Gun ay ins cok beklemeyiz klomen hemen etki gosterir sende de bende de
Bende hiçbir sıkıntı yok sizdeki sıkıntı ney cnmAmin insallah cnm bende çok istyrm ya
Sadece klomen mi kullanıyorsun ardından iğne oluyrmusunAynen once bir adetim sokulsunde o zaman klomene baslicam 5. Gun ay ins cok beklemeyiz klomen hemen etki gosterir sende de bende de
Sadece klomen mi kullanıyorsun ardından iğne oluyrmusun
Ben tedavi olmak istyrm dedim klomen yazdı kullan gel dedi ekranda baktık yumurtam iyi dedi sonra iğne verdi vuruldum ve olmadı şu anda adet imBen hic daha denemedim 3. Ayim henuz cunku ama doktor cok istedigim icin bir dahaki ay uygulicak. Fakat 2. Ayimda yumurtam catlamamisti. Yani 2 kere denemis sayilirim. Ama doktor catlatma ignesi yapicak oyle dedi. Ins yolunda gider
Ben tedavi olmak istyrm dedim klomen yazdı kullan gel dedi ekranda baktık yumurtam iyi dedi sonra iğne verdi vuruldum ve olmadı şu anda adet im
Evet 1 gün durup 1 gün yaptık Amin inşallah cnmOlsun bence 2. Ayinda yani onumuzdeki ay kalicaksino donemde iliskide bulunndubuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?