Gebeliğe Hazırlık Klomen ve catlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gelbemucizem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2019
2.541
6.501
88
Merhaba arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım ardından catlatma iğnesi kullandım. Fakat hamile değilim.Peki bu iğnenin etkisi kaç ay sürer ve kaçıncı ayda hamile olan var mı kızlar.

Herhangi bir probleminiz yoksa moralini yuksek tut cok guzel yorumlar okudum bende bidahaki ay klomen kullanacagim. Kiminin 2. Ay kiminin 4. Ay ama cogunlukla ilk 2 ayda hep hamile kalmislar

Sadece klomen mi kullanıyorsun ardından iğne oluyrmusun

Ben hic daha denemedim 3. Ayim henuz cunku ama doktor cok istedigim icin bir dahaki ay uygulicak. Fakat 2. Ayimda yumurtam catlamamisti. Yani 2 kere denemis sayilirim. Ama doktor catlatma ignesi yapicak oyle dedi. Ins yolunda gider

Ben hic daha denemedim 3. Ayim henuz cunku ama doktor cok istedigim icin bir dahaki ay uygulicak. Fakat 2. Ayimda yumurtam catlamamisti. Yani 2 kere denemis sayilirim. Ama doktor catlatma ignesi yapicak oyle dedi. Ins yolunda gider
Ben tedavi olmak istyrm dedim klomen yazdı kullan gel dedi ekranda baktık yumurtam iyi dedi sonra iğne verdi vuruldum ve olmadı şu anda adet im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…