• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum hamile kalır mıyımmm

mydream87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
221
47
98
Diğer
eşim doğuda görev yaptığı için sık sık izne gelemiyor biz de bebek istiyoruz kesin olsun diye doktor klomen verdi ve normalden 2 gün önce yani 20 ocakta adet olmaya başladım çok strese girdim çatlatma iğnesini 30 unda vurulmam gerekiyordu ve ayın 31 inde ve şubatın 1 inde ilişki olması gerekiyordu. Ama eşim şubatın 2 sinde gelecekti. çok sıkıldım bunaldım dualar ettim. Allah'ta sesimi duydu sanırım. doğuda aşırı kar yağmaya başlayınca eşimi ayın 28 inde izne gönderdiler :))))))))) eşim geldi ayın 28 inden itibaren gün aşırı ilişki oldu. klomen bitti çatlatma iğnesi vuruldum. bugünde ayın 2 si tuttumu bilmiyorum. bu yöntemle hamile kalır mıyım bilmiyorum. Kendimi çok hazırladım. inşallah umudumm kırılmaz. pazartesi günü de doktora muayeneye gidicem ayın 15 inde de hamile olup olmadığım belli olucak. beklemekkk çok zorrrrr

çatlatma iğnesinden 24 ve 36 saat sonra ilişki ayrıca 4-5 gün, gün aşırı ilişki dedi bugünde vajinamda ve kasığımda batmalar oluyor sanki hafif hafif iğne batırıyorlar

Canım bende çatlatma iğnesi vuruldum ama olmadı umarım senin olur benim klomenle 4.ayım bu ay çok kötü kasığımda batmalar oldu seninle aynı şeyleri yaşadım ama bugün yarın hasta olurum bende kasıklarım çok ağrıyor ne diyim umarım benimle aynı şeyleri yaşamassın ilk iğnende bebişin olur inşlhhh

Canım bende çatlatma iğnesi vuruldum ama olmadı umarım senin olur benim klomenle 4.ayım bu ay çok kötü kasığımda batmalar oldu seninle aynı şeyleri yaşadım ama bugün yarın hasta olurum bende kasıklarım çok ağrıyor ne diyim umarım benimle aynı şeyleri yaşamassın ilk iğnende bebişin olur inşlhhh

çok üzüldümm canım inşallah olur seninde... benim adetime daha 15 gün var ayın 28 inden beri kasıklarım ağrıyor 2 gündür de acayip batmalar oluyor. normalde yarın dölllenme zamanı bakalım ne olucak sabırsızlanıyorummm inşallah umudumu kaybetmem gögüslerim ilk defa acayip şişti 2 beden büyüdü birden

çok üzüldümm canım inşallah olur seninde... benim adetime daha 15 gün var ayın 28 inden beri kasıklarım ağrıyor 2 gündür de acayip batmalar oluyor. normalde yarın dölllenme zamanı bakalım ne olucak sabırsızlanıyorummm inşallah umudumu kaybetmem gögüslerim ilk defa acayip şişti 2 beden büyüdü birden

hayırlısı cnm inşlhh olurrr kısa zamanda Allahım kucağımıza almayı nasip etsin

bugün doktora gittimm ovülasyonnn oluşmuş haftaya p.teside kan testine çağırdıııı hadi hayırlısııı:)))))))

Back