Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
klomen ve çatlatma iğnesi vurulduktan sonra adeti geçiken varmı
arkadaşlar ben klomen kullandım 12 günü 2 tane yumuş oluştu 23m sonra ovetalla iğnesi vuruldum martın 1 adet olmam lazımdı ama olmadım daha bu şekilde olan arkadaşlar varmı
arkadaşlar ben klomen kullandım 12 günü 2 tane yumuş oluştu 23m sonra ovetalla iğnesi vuruldum martın 1 adet olmam lazımdı ama olmadım daha bu şekilde olan arkadaşlar varmı
canım ben varım klomen kullandım ama çatlatma iğnesi vurunamadım yumurtalarımın ne zaman çatladığınıda bilmiyorum çünkü tedavimi yarım bıraktım bazı sorunlar nedeniyle sadece doktorum yumurtalar büyüyomu diye bakarken çok yumurtan oluşmuş ama yavaş büyüyolar demişti ne zaman büyüdüler çatladılarmı çatlamadılarmı bilmiyorum bugün 8 günüm oldu adetim geçeli biraz önce bende konu açtım idrar testi yapıyorum ama testim negatif çıkıyo deli olucam sen hiç idrar testi yaptınmı