• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve catlatma ignesi ve hüsran:(

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.431
11.149
498
Merhabalar..ben 2 yıl evvel hamile kaldim.bos gebelik sonrasi kurtaj oldum.kpss ye hazirligimdan dolayi ise eşim korunarak çocuk isini erteledik.mayıs ayindan bu yana ise korunmuyorduk.hamile kalamadim.gecen ay doktora gittim hersey normal cikti hic bir sorun yok.ama doktor gebe kalmam icin klomen ve catlatna ignesi verdi.

Cok umutlandim hamile kalirim diye cunku bi sorunum yoktu.ama adet oldum malesef:( biraz sarsildim.tekrar doktora gitmek istemiyorum.
Bunlari kullanmama ragmen gebe kalamadiysam ciddi bi sorun mu vardir? Basina gelen yada tecrubelerini yazan olursa cok sevinirim..

Merhaba canim bende bir sefer klomen ve çatlatma iğnesi denedim ama bende hamile kalamadim şu anda dr gitmiyorum herşeyi akışına biraktim insallah tez zamanda bebislerimize kavusuruz.

Tabi ki sorun yoktur.
Klomen hamilelik olasılığını %90'a çıkarmıyor sonuçta.
Benim de 3 ay Klomen hüsran oldu 4. ayımda tuttu. Üzülmen için çok erken daha yolun başındasın.

Tabi ki sorun yoktur.
Klomen hamilelik olasılığını %90'a çıkarmıyor sonuçta.
Benim de 3 ay Klomen hüsran oldu 4. ayımda tuttu. Üzülmen için çok erken daha yolun başındasın.

Canım bende 5+5 hamileyim. Mesaj atmaya çalıştım kapalı sanırım. Kalp atışını duydun mu ? Ben pers gidicem. Bide 5 haftalık test yaptıysan beta hcg kaçtı. :) Of çok sordum dimi :)

Canım bende 5+5 hamileyim. Mesaj atmaya çalıştım kapalı sanırım. Kalp atışını duydun mu ? Ben pers gidicem. Bide 5 haftalık test yaptıysan beta hcg kaçtı. :) Of çok sordum dimi :)

Yoo mesajim kapali degil canim.
Kalp atisini henuz duymadik. Gec dollenme benimki. Adet olacagimi sandigim tarihten onceki gun hcg 28.32 cikti 3 gun sonra 109.06 cikti.
Haftaya sali daha yeni keseyi gorucez :)

oooo canim benim ben 7 ay boyunca kullandim o ilaclari hic bi problem yoktu en son rahim filmi cekindim sonra bi kez daha kullandim olmadi.. biraktim tedaviyi 4 ay sonra hamile kaldim icin rahat olsun hersey zaman meselesi

Merhaba arkadaslar once klomen kullandim 13 gun once catlatma ignesi oldum 2 gun once kan verdim 1-94 cikti emin olmak icin tekrar kan verdim 1.20 negatif cikti

Nasip meselesi her seyden ote .Ama neden sadece siz dr a gidiyorsunuz cocuk tek basina yapilmiyor.Belki esinizin degerlerinde sorun var

Back