merhaba arkadaslar benım yumurtam kendiliğinden çatlamadığı için klomen ve ovitrelle kullanıyorum bu ay 3.iğnemi oldum doktor bu ayda olmazsa rahim filmi çekeceğim tüplere bakacagım dedi. bu iğnenin kullanım süresi var mı ben klomenın 6 aydan fazla kullanılmasının doğru olmadıgını duymustum bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirimm
ben doktorunu anlayamadım canım önce rahim filmi çekilmesi gerekirdi tecrübelerime dayanarak söylememem gerekirse.film çekilip sonuca göre ilaç kullanımına başlamalıydı.benim doktorum öyle yaptı.ya tüplerde tıkalılık varsa? o zaman boşuna ilaç yüklenip duruyosun hem sana hem de geçen zamana yazık.bence doktorunu değiştirip hemen filmini çektir ona göre hareket et canım..şimdiden geçmiş olsun..
cnm merhaba.ben klomen ve çatlatma iğnesi 6 ay kullandım.3 ay kedinimiz eşimle ilişkiye girdik olmadı.2 kerede aşılama oldum.2.si tutdu.benim doktorum rahim filmide çekmedi üstelik.2.aşılama tutmazsa çekicekti.ben doktorumdan çok memnunum eğer bir zarar görseydi o kadar ilacı rahim filminden sonra verirdi.üstelik özel hastene.ama her doktorun tedavi şekli başka tabi