Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bu ayklomen kullandım 7 aralıkta çatlama iğnesi oldum. Ayağa kalktığım zaman sağ kasığımda bıçak saplanır gibi ağrı olup geçiyor. Sizce neden?
Arkadaşlar bu ayklomen kullandım 7 aralıkta çatlama iğnesi oldum. Ayağa kalktığım zaman sağ kasığımda bıçak saplanır gibi ağrı olup geçiyor. Sizce neden?
arkadaşım bende de aynısı var, klomenden mı ama anlayamadım tam.göğüslerimde yanma var, kasıklarımdakı batma hissi tam yumurtlama zamanıma denk geldi, yumurtam çatladı sanırım.çatlatma iğnesi vermedi bana doktorum.inşallah kist oluşmamıştır, bu 2 gündür tatlı da canım çekiyor bilemedim neden.hayırlısı ise eğer hakkında umarım hamilesindir :)
Canım seninle aynı gün iğne olmuşuz... Bende klomen kullandım bu ay.. Sat nezamandı senin? Kaç yumurtan çatlamıştı??? Belirtilerin nelerdi?? Çok soru sordum ama cevaplarsan çok sevinirim...
Ayyy umut oldun bana.. Bende 18 aydır uğraşıyorum... Acaba evde test yapsam çıkarmı benimde....
Aaayyy heyecandan hayırlı olsun bile yazmamışım şimdi fark ettim =))
Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...
Hayırlı olsun canım cok sevindim bende 6 Aralık'ta ovitrelle kullandım. Ama kan testi yaptırmaya hiç cesaretim yok. Belirtilerin nelerdi? Reglinin kaçıncı gunu iğne olmuştun? Idrardan test yaptın mı? Cok soru sordum uzgunum 😪