klomen ve çatlama iğnesi yolundan geçenler....

En son çatlama iğnesi oldum adetim bir gün gecikti deliricem belirsizlikten....merakla bekliyorum kizlar....inşallah hamileyimdir...

Kizlar nolur bana yardim edin...ne yapmaliyim su an...iki gündür adetini bekliyorum ama gelmedi....deliricem belirsizlik en kötüsü....test yapmalimiyim cikar mi bilmiyorum offf

Kızlar 4 ağustosta iğnemi oldum az önce test yaptım negatiff iğneden sonra 14 gün oldu sizce erkenmi yaptımm lütfen yardım edinn

selam canım oncelıkle dılerım hamılesındır bellıkı uzun zamandır beklıyorsun... sunu bılmenı ısterım kı klomen veya catlatma ıgnesı adet gecıkmesı yapabılıyor zaman zaman cunkı folıkul kıstıne cevırıyor bazen...

selam canım oncelıkle dılerım hamılesındır bellıkı uzun zamandır beklıyorsun... sunu bılmenı ısterım kı klomen veya catlatma ıgnesı adet gecıkmesı yapabılıyor zaman zaman cunkı folıkul kıstıne cevırıyor bazen...

Merhaba arkadaşlar ben bu ayın 3 'de çatlama iğnesi oldum bugün 16. Gün sabah idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Ama kasıklarımda anlatılmaz ağrılar var hiç yaşamadım böylesini. Benim normalde polikistlerim var oyuzden söktürücü kullanmadan adet olamıyorum. Şimdi iğneden sonra gebelik yoksa kesin adet olunur mu ilaç kullanmadan. Yani iğne adet olmamı sağlar mı ? Bana bu konuda bilgi verebilir misiniz? Pazartesi gidip kan testi yaptırcam ama hiç umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…