• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve atlatma inesi ile hamile kalan varm?

hacer5507

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
9
0
86
43
Antalya
merhabalar; eğer bana yardımcı olursanız sevinirim. bu 2. ayım geçen ay klomen ve ardından çatlatma iğnesi oldum ama hamile kalmadım bu ay yine klomen ve çatlatma iğnesi verdi doktor geçen 14-16 cm 2 adet yumurtam vardı bu ay ise 14-15-21 cm 3 adet yumurtam var.yumurtalar çatlarken yada çatlama döneminde kasıklar ağrırmı? ayrıca benim 1. ayki tedavimde çatlatma iğnesinden sonra adet günüme kadar kasıklarım adet olacak gibi ağrı şimdi ise iğneden sonra ağrıdı ama ara ara fakat şimdi ağrımıyor 5-6 gün oldu iğne vurulalı normalmi bu ağrılar benim gibi olan varmı aranızda :) şimdiden teşekkür ederim hepinize..

Son düzenleme:
çatlatma iğnesinden sonra kasık ağrısı oluyor canım..normaldir..sonuç alamazsanız aşılama denersiniz..eşinde problem yoksa olur sanıyorum..bende kullanıyorum ama henüz sonuç alamadım..

Evet canım ağrıların olmasıı normall bendede oluyorr...
Ben 5 aydırr deniyorum valla hala hamile kalamadımm
kaydirigubbakcemile3Klomen kolikk olup çıkıcam yakında:roflol::roflol:

maksimum kaç kere deneniyor bilemiyorum ama benim doktorum her ay içirtmiyor..1 ay denedik olmadı,1 ay ara verdik,şimdi yine içiyorum bakalım ne olacak..

Geçenlerde gazetenin birinde tüp bebeğe geçiş sürecini anlatan bir doktorun yazısını okudum. Kadıköy Şifanın doktoruydu. Yumurta takibi sadece 3 ay yapılmalı sonç alınmıyorsa artık yapılmamalı boşa zaman kaybı diyordu. 3 yumurta takibinin ardından 3 kez aşılama ondada olumsuz olursa tüp bebeğe geçilmeli diyordu.

Geçenlerde gazetenin birinde tüp bebeğe geçiş sürecini anlatan bir doktorun yazısını okudum. Kadıköy Şifanın doktoruydu. Yumurta takibi sadece 3 ay yapılmalı sonç alınmıyorsa artık yapılmamalı boşa zaman kaybı diyordu. 3 yumurta takibinin ardından 3 kez aşılama ondada olumsuz olursa tüp bebeğe geçilmeli diyordu.
Canım :)ben aşılamada denedim ama tutmadıı..kaydirigubbakcemile3İğne tedavisinee geçicezz yaza sonrada tüp bebe :)yavaş harekertt edıyoruz bızz acele etmıyoruzz :)dktorumla konusuyoruzz olucak dıyoo o yuzden sabırlaakaydirigubbakcemile
Klomeni sadece 3 ay denemiyorlarmı?

Benim dr 7 ay denicekk :jeyyar:

ben klomeni 3 ay kullandım ama catlatma ıgnesi hiç denemedik vermedi doktor sonra 100 gun bekledık adet olursan 100 gunun sonunda hsg cektırcez dedi oda temiz cıktı cok şükür şimdi menogon dıye ıgne verdı bu ne işe yarıyor bılen varmı arkadaslar

eşimde sorun yok ama geçen ay çok ağrıdı bu ay o kadar değil inşallah hepimizinde bebişleri en kısa zamanda olur.ayrıca bana doktorum sende sorun var aşılama tutma olasılığı düşük dedi. eşimde sorun olsa aşılama sonuç verirmiş.şaşırdım bende

valla canım bilmiyorum.bilsem yardımcı olurdum ama inşallah bilen arkadaşlar vardır ve yazarlar sana
benim doktorum bende ne sorun var diyor nede aşılamayı tavsiye ediyor klomen de 2. ayım ara verecek onu söylüyor 3-4 ay tadavi görüp ama benim eşimin tahlilleri güzel benimde hsg çekildi oda çok iyi herşeye güzel diyor ama olmadı bakalım bu ay ve bir sonraki ay ne olacak.sizce neden aşılamayı önermiyor bana eşinde sorun olsa aşılama tutar ama sende var diyor hemde sorunun yok bi rahatsızlığın diyor.sizce ne yapmalıyım? off bu bekleyiş çok kötü ya..:((

slm seçkin ya hsg çok zor diyorlar ben çektirmekten korkuyorum öyle bir rahatsızlık duydun mu lütfen cevap yazarmısın gerçe benim çekeceğim belli değil ama iğne tedavisi oldum olmadı baKALIM HAYIRLISI ARTIK

slm seçkin ya hsg çok zor diyorlar ben çektirmekten korkuyorum öyle bir rahatsızlık duydun mu lütfen cevap yazarmısın gerçe benim çekeceğim belli değil ama iğne tedavisi oldum olmadı baKALIM HAYIRLISI ARTIK

valla canım okadar zorki anlatamam yani bana zor dediler ama bu kadar demediler ben hiç böyle bir acı yaşamadım. ama isteyince mecbur çektiriyorsun. çok şükür bişey çıkmadı yani kötü bi sonuç almadım o nedenle rahatım şükürler olsun. ama kendini karnında çok büyük bir acı çekeceğine alıştırarak git o filmi çekinmeye daha ii gelir sanırım insana .inşallah yardımcı olmuşumdur. hoşçakal

Canım ben anestezili ile çektirdim .Hiçbişicikk hissetmedim.Uyudum uyandım herşey 15dkk da gerçekleşti:roflol:

bana da doktor hsg çektirmemi söyledi ama korkumdan erteliyeceğim gibi görünüyor.bu ay klomen kullanıyorum inşallah hsgye gerek kalmaz.teyzemin kızı çektirdi hayatımda böyle bir acı çekmedim diyor korkuyorummmmm.

merhabalar bende yeni katıldım ilk mesajım bende 27 mayısta aşılama yaptırdım 3 haziranda progesteron testi yaptırdım sonucu 36.98 çıktı bu ne anlama geliyor anlayamadım bu testi yaptıran varmı

kızlar ben klomeni 1 kere günde 1 defa 5 gün kullandım yumurta olmadı.sonra günde 2 defa 2şer tane kullandım 5 gün 1 tane 21 mm yumurtam oldu ama gebe kalamadım..bu ay yine 2x2den günde 4 tane 5 gün boyunca kullandım hiç bişey olmadı bu ay 3 gün daha devam ettim dün gittim dr a baktı yine hiçbişey yok.bu sefer gonal f diye bir iğne verdi.1 hafta hergün karnımdan oluyorum..kendin yap dedi ama yapamıyorum eşim sağolsun yapıyor bana..bu klomen belasından fayda göremedim ben ama 1 de 1 fayda görenler çok duydum.bende işe yaramadı umarım iğne işe yarar..
bir de bugün aktardan bir toz karışımı aldım..10 gün de onu kullanıcam belki bitkilerin de faydası olur ne biliyim..
Allah hepimize şifa versin..sevgiler..

Back