belki ilk ay olduğu için daha adetlerin düzene girmemiştir daha adetlerin düzene girerse olur inşallah . kaç günün geçiyor peki test yapmadın mıMerhaba arkadaşlar
11 aydır gebelik düşünüyorum polikistikoverim var adetlerim düZensiz bu ay başında ilk defa klomen kullanmaya başladım dr yumurta takibi yaptı 2 tane olgun yumurtam oluştu ev ödevini yerine getirdim sonra tekrar gittim drum yumurtaların çaglamjş rahim temiz gözüküyor dedi ama ben hasta olamadım niçin die sordum işleyişte bi sıkıntı var gebe kaldığında düzelir dedi bana adet söktürücü verdi adet olmam için ve tedaviye devam edicez klomenin dozunu arttıracağız dedi ben şimdi adet söktürücü kullanıyorum ama anlamadığım yumurtalarım çatladıysa nie adet olamıyorum ? Yada hamilelik olmuş olsa dr niçin adet söktürücü ilaç versin ? Kafam çok karıştı2. Denemede olmazsa rahim filmi çekilmem gerekiyormuş acaba adet söktürücü kullandıktan sonra hamilelik oluşabilir mi ?
Dra gittiğimde adetime 2 gün vardı ultrasondan muayene etti sadee kan değerime hiç bakmadı yumurtaların çatlamış dedi adet olmadığım içinde tarlusal verdi söktürsün die test yapmadım eğer gebelik oluşmuş olsaydı dr görürdü sanırım bilemedim ki kafam çok karıştıbelki ilk ay olduğu için daha adetlerin düzene girmemiştir daha adetlerin düzene girerse olur inşallah . kaç günün geçiyor peki test yapmadın mı
eğer gebelik oluşmuşsa dahi hemen görülmüyor ultrasondan diye biliyorum kan testiyle belli oluyor önce ama benimde kafam karıştı bilemedim yinede her ihtimale karşı bi kan testi yapmak en iyisi . bende bu ay klomen kulandım yedi gün var adetime sürekli kendimi dinliyorum ama tek bi belirti yok hamilelik adına moralim cok bozuluyorDra gittiğimde adetime 2 gün vardı ultrasondan muayene etti sadee kan değerime hiç bakmadı yumurtaların çatlamış dedi adet olmadığım içinde tarlusal verdi söktürsün die test yapmadım eğer gebelik oluşmuş olsaydı dr görürdü sanırım bilemedim ki kafam çok karıştı
bence önce emin ol hamile olmadığına, sonra kullan adet söktürücüyüMerhaba arkadaşlar
11 aydır gebelik düşünüyorum polikistikoverim var adetlerim düZensiz bu ay başında ilk defa klomen kullanmaya başladım dr yumurta takibi yaptı 2 tane olgun yumurtam oluştu ev ödevini yerine getirdim sonra tekrar gittim drum yumurtaların çaglamjş rahim temiz gözüküyor dedi ama ben hasta olamadım niçin die sordum işleyişte bi sıkıntı var gebe kaldığında düzelir dedi bana adet söktürücü verdi adet olmam için ve tedaviye devam edicez klomenin dozunu arttıracağız dedi ben şimdi adet söktürücü kullanıyorum ama anlamadığım yumurtalarım çatladıysa nie adet olamıyorum ? Yada hamilelik olmuş olsa dr niçin adet söktürücü ilaç versin ? Kafam çok karıştı2. Denemede olmazsa rahim filmi çekilmem gerekiyormuş acaba adet söktürücü kullandıktan sonra hamilelik oluşabilir mi ?
Drum niçin kan testîne baktırmadı anlamadımeğer gebelik oluşmuşsa dahi hemen görülmüyor ultrasondan diye biliyorum kan testiyle belli oluyor önce ama benimde kafam karıştı bilemedim yinede her ihtimale karşı bi kan testi yapmak en iyisi . bende bu ay klomen kulandım yedi gün var adetime sürekli kendimi dinliyorum ama tek bi belirti yok hamilelik adına moralim cok bozuluyor
Adet söktürücüyü kullandımbence önce emin ol hamile olmadığına, sonra kullan adet söktürücüyü
benim bildiğim hamile bir kadının adet söktürücü kullanması sakıncalıAdet söktürücüyü kullandımbugün 3. Günüm dr hamile kalsanda bu ilaçta sıkıntı olmaz demişti önceden
evet ilk kez kullandım klomeni adetin üçüncü günü başlayıp günde iki tane içtim . inofolic duyuyorum hep doktoruma bidahaki gittiğide danışacağım pco yok ama yinede sorayım bi artık anne olalımmmmmm nolur AllahııımmmDrum niçin kan testîne baktırmadı anlamadımnormelde bakıodu bu kez bakmadan adet söktürücü kullan dedi
Moralini bozma hiç belli olmaz Rabbimden ümit kesilmez şifa olsun inşallah sende mi ilk defa kullandın klomeni ? Dr bana 3. Günü 1 adet vermişti 5 gün kullandım bu ay adetten sonra 1,5 a çıkartıcaz ilacın dozunu bide inofolic kullanıyorum ben tavsiye ederim polikistikover hastalarına verilen inozitol ve folic asit var içerisinde destekleyici vitamin
Bu akşam alayım yrn sabah ilk israrla bir deneyeyim en azından kavamda soru işareti kalmamış olur haklısınBence kan testi yaptırmasanda evde idrar testi yap.Gebelik hemen ultrasnda gorunmez diye biliyorum.ondan sonra sokturucuye devam et cnm
Ne kadar süredir düşünüyorsun ? İnşallah cnm benim olacak merak etme Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek güzel haberlerini duyacağız burdaevet ilk kez kullandım klomeni adetin üçüncü günü başlayıp günde iki tane içtim . inofolic duyuyorum hep doktoruma bidahaki gittiğide danışacağım pco yok ama yinede sorayım bi artık anne olalımmmmmm nolur Allahııımmm
tam ondört ay oldu korunmayı bırakalı on iki ay öncede düşük yaptım birdahada olmadı bi sıkıntı yok diyor doktor takdir Allahın inş dediğin gibi olur canımNe kadar süredir düşünüyorsun ? İnşallah cnm benim olacak merak etme Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek güzel haberlerini duyacağız burda
Eşinin spermiyogramına bakıldı mı ? Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş yüzünü güldürür bu ay Çok fazla stres yapmamaya çalış bi problem yoksa stresinde etki ettiğini söylüyorlar içimden bir ses bu ay güzel hbrler alacağını söylüor umarım öylede olurtam ondört ay oldu korunmayı bırakalı on iki ay öncede düşük yaptım birdahada olmadı bi sıkıntı yok diyor doktor takdir Allahın inş dediğin gibi olur canım
Bu akşam alayım yrn sabah ilk israrla bir deneyeyim en azından kavamda soru işareti kalmamış olur haklısın
bakıldı canım doktor sonucu görünce süper dedi çok şükür inşaallaahh bal damlıyo ağzından . senin içinde hayırlısı olsun bi test yap kafanı rahatlat pco için soğan kürü denedin mi canımEşinin spermiyogramına bakıldı mı ? Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş yüzünü güldürür bu ay Çok fazla stres yapmamaya çalış bi problem yoksa stresinde etki ettiğini söylüyorlar içimden bir ses bu ay güzel hbrler alacağını söylüor umarım öylede olur
İnşallah ben hiç umudumu kaybetmedim sadece herşeyin bir zamanı var o zamanı bekliyorum :) soğan kürünü klomende. Önceki ay denemiştim bende çok faydası olmadı druma sorsum klomen kullanırken soğan suyu kürünü yapma dedi yumurtaları gereğinden fazla uyarmış olursun demişti bende 2. Ay devam etmedim gerçekten faydası olanlar var ama bende pek bi işe yaramadı gibi çünkü adetimi düzenlemedi muayene olduğumda hala polikistiğim vardı kaybolmamışlardı :) benim drumda çok ümit verici konuşuyor 3 ay içerisinde inşallah hamile kalırsın diyor ama bakalım Rabbim ne zaman nasip edecekbakıldı canım doktor sonucu görünce süper dedi çok şükür inşaallaahh bal damlıyo ağzından . senin içinde hayırlısı olsun bi test yap kafanı rahatlat pco için soğan kürü denedin mi canım
:) yok valla druma kıyamam :) belki verdiği ilacın zararı olcağını düşünmediği için direk yazmıştır bana karşılı oldukça ilgiliydi tedavi sürecimde ama keşke bthcgyede bi baksaydı die düşünüorum bende gebelik testinde adetten kaç gün önce sonuç çıkar acabaGebelik varsada o doktorun icabina bak canim.
Bu sabah test yaptım negatif çıktıGebelik varsada o doktorun icabina bak canim.
Bu sabah test yaptım negatif çıktı