klomen tedavisiyle ve folik asitle anne oluoruuuuum İNŞALLAH :)

Nilru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2012
114
1
26
İzmir
1.5 yıldır bebek düşünüoruz... ve 1.5 yıldır korunmuorum aha önceki yıllardanda hiç korunma hapı vs kullanmadım..
2 ay önce dr a gittim ve prolaktin değerim yüksek çıktı dr um haftada 2 kez yarım yarım içmemi söyledi onun yanı sıra aspirin ve folik asit verdi. hiç aksatmadan kullandım ama 2 ay üst üste adet oldum... ve tekrar kontrole gittiğimde adetimin 3.günü klomen hapına başladım 5 gün süre içinde içtim.. fakat dostinex ve folik asitede devam ediorum hamile olduğumu öğrenene dek'te içicem...
bugün çok sevinçliyim sağdaki yumurtam 18 mm soldaki 26 tam istenilen büyüklüğe gelmiş ve çatlamak üzereymiş :)
şimdi drun dediği gibi gün aşırı ilişki olucak ALLAHIM BEN VE BENİM GİBİLERİ EVLATSIZ BIRAKMASIN İNŞALLAH EEEEEN KISA ZAMANDA BU AY bebeğimin varlığını hissedeyim artık ALLAHIM NEOLUR

inşallah canımmm..bende bütün kalbimle istiyorum..inş güzel sonuçlar alırsınnn :)

merhaba nilru ben 5 temmuzda düşük yaptım (boş gebelikti) pko vardı tedavi oldum ve tedavi bittikten sonraki ay hamile kaldım ama nasip değilmiş ne yapalım ben de çarşambadan beri klomene başladım bende de prolaktin çok az yüksek onun içinde haftada 2 kere hap kullanıyorum pazartesi bakıcaz yumurtalara benim östrojen de düşük doktor bu ay hamilelik olmazsa gelecek ay iğne yapalım dedi ayrıca folik asite devam bakalım artık korkuyorum bir yandan da hakkımızda hayırlısı olsun

canımmmm geçmiş olsun sanada... benimde 2 ay önce 34.03 tü geçen ay 26 ya düşmüştü ve bu ay yani bir hafta önce hormon testleir oldu 0'ın altına düşmüşşş bütün değerlerim çok güzel çıktı allahıma çok şükür... ama yinede hamile olana kadar dostinexi haftada 2 defa içerken şimdi haftada yarım 1 tane içicem...
folik asite kesinlikle devam et ! dr um bana klomen verdi 5 gün boyunca içtim ve bugün dr a gittim iğneye gerek kalmadı yumurtamın bi tanesi çatlamaya an ve an hazır dedi mm'lerimde çok güzel çıktı... bakalım çalışmalara göre artık nasıl olcak bilmiorum :)
KESİNLİKLE ÜZÜLME VE MORELİNİDE BOZMA ASLA!! bakarsın seninde iğneye gerek kalmaz ama haplarını çok dikkatli iç
ALLAHIM elbet sesimizi duycak bizimmmmmm ahhhh içimde çok büyük umut var bu ay inşş üüzlmem

sagol canım inşallah

şuan yumurtlama günlerimi dolu geçirioruz bakalımmmm 15 gün sonra test yaparım inşallahhhh olumlu sonuç alırım yaaa ne biliiim sanki bu ay içimde öle bir his var gelecek bebeğim öyle hissediorum bakalım artık...
dr un aynı benim drun metoddan uygulamış sana... klomen bitince yumurtan kaç tane oluşmuş mm leri nekadar öğrenirsin ve inş iğneye gerek kalmaz öğrendiğin zaman burayada yazz merak ettim bak şimdiii hakkında hayırlısı olsun inşallah canım yaa

merhaba nilru dün gittim doktora 6 tane kesin de yedinci de var galiba yumurtaların en büyüğü 12 mm cuma tekrar gidicem bir de 9mm vardı gerisini tam hatırlamıyorum ama mutlu oldum östrojen düşük ya yumurtlayamam zannediyordum bakalım büyüyecek mi inşallah iğneye gerek kalmaz niyeyse ben de çok umutluyum bu ay inşallah olur hepimizin de

gerçekten çok sevindim bitanem yaa ayy hadi inşallahhh büyür ve çatlar yumurtacıkların :=))
benim dünden beri modum düştü belim çok şiddetli derecede ağrıyor sol tarafımdada ağrı var sanki adet olacakmışım gibi( adetimede 1 hafta varrrr dua ein banada inşallah adet olmam yhaaa (

inşallah nilru hamilelik haberini alırız benımde senın gıbı prolaktınım yuksek dostınex iciyorum 5 hapımı ıctım ben butun butun ıctım bıde benım fsh hormonumda yuksek bana bu aya igne verıcek bakalım inşallah kalırız canım igneler nasıl agrı yapıyomu

Rabbim en kısa zamanda anne olmayı sizlerede nasip etsin banada sağlıkla kolay doğumlar nasip etsin

arkadaşlarrrrr klomen tedavisi gördüm 14 gün önce... drumun dediği gibi günlerimi dolu geçirdim ama 1 haftadır karnımda şişlik ve sol yanımda ağrı çok yoğun :\
belim öyle ağrıyorkiii anlatamam... ben adetime 3. 4 gün kala hep bel ağrısı çekerim korkuorum adet olmaktan (
ilişki geçeli 10gün oldu bu ağrılara karşı hamile kalmışmıyımdır yoksa adet belirtileri mii off yine üzülmek yıkılmak istemiorum ALLAHIMMM
neolur dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarrrrr

5 günlük klomen hapı içtim 2 gün sonra drum vajinal ultrason ile baktı yumurtan 2 tane oluşmuş 25 mm ve 18 mm dedi çatlamak üzere oyüzdne iğne yapmayalım dedi iğne vermedi drum bana.. eğer kırmıızyı görürsem 1 haftaya kadar ekim ayında artık iğneye başlarım bende :\
ama duyduğuma göre iğne ağrı yapmıyor sadece karın bölgesinde şişlik ve yumurtalıklarda ağrı hissi oluştuğunu biliorum
AHHH arkadaşımmmm inşallahhhhh RABBİM sesimizi duyarda bizde topiklerimize kavuşuruz artık inşallah :=)

kızlar ben bugun doktora gıttım bana klomen verdi adetımın 1 gunu bugun 5 gun sonra basla dedı bıttı hapmıs 5 kapsullu herhalde 5 gun içip ictikten 2 gun sonra gel dedı yanlız kızlar doktorum bana folık asıt vermedı vermesı gerekırmıydı nıe vermedı acaba

hadihayırlısı olsun arkadaşım inşallah.. yanii eğer hamileleği planlaıyosan dru keisnlikle bi 2 ay öncesinden folik asiti veriyor ve etkili bir hap O..
çünkü bebeğin sağlıklı oluşumunu tamamlamakta yardımcı... sen bi sor druna bence önemli.. ben 2 ay öncesinden folik asite ve aspirine başladım.. onun yanı sıra glifor içiorum hergün..
haftanın 1 günüde dostinex.. 10 gün önce bitti benimde klomen ve klomen sayesind e2 yumurtam oluştu benim 25 mm 18 mm .. çatlamak üzere olduğu için iğne yemedim ben..
ya bu konularda drunuda çok ii seçmelisin işte :\ çok şükür şeker gibi dra sahibim morelim bile o muayneden çıkınca düzeliyor.. bakalım ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN EKİM AYI SENİN OLSUN İNŞALLAAAHHHHHHH bende 5 gün sonra test yapcam.. ama nedense bugü belim ağrıyor ve kırmızıyı görmekten korkuoru

Son düzenleme:

amin canım inşallah ikimizinde hayırlısıyla olur bıde canım benım cok bekleme luksumde yok vucudum yumurta uretmıyo ve var olan yumartalarımla adet goruyorum yanı 1 sene bıle bekleyemıyorum hemen kalmam lazımmıs ınsallah hayırlı haberler alırız bırbırımızden bırbırımıze moral oluruz klomenı bı ısıyım ınsallah ıstenılen buyukluge gelırler bu ay ınsallah bebısımız olur canım arkadasım ıyı dıleklerım ve dualarım senınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…