Klomen tedavisi

BeyazBulut

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2007
14.882
4.543
kızlar ben size bişey sormak istiyorum kafamkarıştı ben bu ay doğumkontrol hapı kullandım hap bittikten 1 hafta sonra ıkı gün kahverengi akıntı geldi kesildi bende ertesi gün doktora gittim doktor usg de şiddetli şekilde pko olduğumu söyledi sağ ve sol yumurtalıklarmda fazlaca kist olduğunu söyledi kahverengi akıntıyı adet saydı ve bana klomen tedavisine başladı benim anlamadığım yumurtalıklarmda bu kadar kist varken klomen işe yararmı size nasıl başlandı tedavi

bebek mi düşünüyorsunuz?
klomen yumurtalıkları fazlaca çalıştırdığı için kist oluşturabiliyor yalnız. adet düzensizliğim olduğu için ve bebek düşündüğümüz için klomene başlamıştım iki aydır yumurta oluşuyordu ama bu ay kist vardı doktor klomenden kaynaklı olduğunu söyledi. kist oluşturabileceği prospektüsünde de yazıyor sanırım. pko tedavisinde klomen bana çok mantıklı gelmedi ama kesin bişey söyleyemem.

evet bebek düşünüyoruz pko olanlara genelde bebek tedavisinin başlangıcı olarak klomen veriliyor

hmm onu bilmiyorum ama bende hiç bişey yokken klomenden dolayı bu ay kist oluştu.
bu konuda pko lu olan arkadaşlar, daha fazla yardımcı olurlar size.
geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız.

selamlar, ben de 2 yıllık evliyim, 6 ay önce çocuk yapabilmek için doğum kontrol hapını bıraktım. Olmayınca doktora gittim ve günde 2 tane klomen kullandım, yumurta oluşmadı, sonrasında duphaston kullandım ve ilaç bittikten 4 gün sonra adet oldum. Adetin 2. günü yumurta yoktu ve bu sefer günde 3 kez tekrar klomen kullandım. 10. gününde sağda 3, solda ise 1 tane gelişmiş yumurta vardı, hepsi yaklaşık, 1,5 1,6 civarındaydı ve doktor bu durumun 9. güne göre çok güzel olduğunu söyledi. Adetin 12., 14. 16. ve 18. günlerinde de ilişkide bulunmamız gerektiğini söyledi. Bugün 18. gün yarın doktor kontrolüne gideceğim, fakat 1 haftadır sağ ve sol kasığım acayip ağrıyor. Buradan okuduğum kadarı ile yumurtlama ağrısı bu kadar uzun sürmüyor sanırım. Sizce hala yumurtalarım çatlamamış mıdır ya da kist mi oluşmuştur? Ya da dış gebelik olmuş olabilir mi? Şu anda da hala ağrım var ve bu ağrı zaman zaman rahmimin olduğu bölgede de oluyor. Sancı gibi, iğne batması gibi.... Ayrıca beyaz ve kokusuz akıntım ve meme uçlarında acıma da var. Görüşlerinizi bekliyorum

Not: Polikistik over hastasıyım

merhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.

3 ay aynı tedaviyi uygulayacak doktorum. yarın yine başlıyoruz.

bu dönemde ne yemeli nelere dikkat etmeliyiz

rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.

bide amh yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran var mı?

doktoruma söyleyeceğim çünkü hiç bakılmadı amh sonucuma

Merhaba ben yeni üyeyim benimde 17 aylık evliyim hep istedik olmadi klomene başladım bu ay bugün adet günüm merakla bekliorum benim gibi olan varmi

Serbest t3 4,65
Serbest t4 16,47
Tsh 0,208
Prolaktin 28,51
Lh 7,52
Fsh 7,57
E2 32,81

28 temmuz tahlil sonuçlarım
Doktor normal iyi dedi bu sonuçlarıma

Amh ye bakılmadı ama hiç

Merhaba ben yeni üyeyim benimde 17 aylık evliyim hep istedik olmadi klomene başladım bu ay bugün adet günüm merakla bekliorum benim gibi olan varmi
Cnm bende yaklaşık 3 yıldır evliyim bir yıldır çocuk istiyorduk, olmadı sonra tüm testler yapıldı herşey normal çıkdı klomen başlandı, aşılama ve çatlatma iğnesi olmadım ben, olmayınca kist oluştu bu ay doğum kontrol kullandım, adetimi bekliyorum. İnsallah senin istediğin gibi sonuçlanır

Beyaz bulut ben klomen 1.ayda 3 gün gecikmeyle adet oldum kist olmuş bu aya boş gecicek mis çok üzüldüm.hayırlısı kist olup hamile kalan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…