Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende o şekilde başladım toplamda 6 kez kullandım ama aralıklarla 6 dan fazla kullanımının zararlı olduğu söyleniyor sonuncu tedavimde hamile kalmıştım ama kimyasal gebelik oldu maalesef o yüzden şimdi aramı vermem gerek bilmiyorum
Bende o şekilde başladım toplamda 6 kez kullandım ama aralıklarla 6 dan fazla kullanımının zararlı olduğu söyleniyor sonuncu tedavimde hamile kalmıştım ama kimyasal gebelik oldu maalesef o yüzden şimdi aramı vermem gerek bilmiyorum
Ben 3 kere kullandım hatta bi dr sordum zararı yok mu diye yoo dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama bence de vardır. HSG çektirin derim ben 6 aydır tüp rahim kapalı diye olma ihtimali barsa da olmamış
Ben 3 kere kullandım hatta bi dr sordum zararı yok mu diye yoo dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama bence de vardır. HSG çektirin derim ben 6 aydır tüp rahim kapalı diye olma ihtimali barsa da olmamış
Rahim filmi çektirdim 4 ay önce zaten dediğim kimyasal gebelikte bu filmden sonra oldu ama kimyasal gebelik sonrası doktor bişey tavsiye etmedi ilaç vs
doktorlar kiste dönüşmediği sürece uzun zaman klomen çatlatma iğnesiyle ilk denettiriyorlar daha sonra aşılama tüp bebek geçiyorlar bn 2 . de hamile kalmıştım