Bnm pco kistim var doktor glifor verdi 3 ay kullandm gittim doktora glifora devam edecegimi ve klomen adlı bir ilac daha icecegimi soyle yumutlama tembelligi varmıs aranızda klomen kullanan oldumu bana da bilgi verirmisiniz
Pcos da tedavinin ilk ayağı..ise yaramazsa yumurtalarinizı harekete geçirmek için iğneye geçirilebilir..ilk etapta kullaniloyor..gliforu kaçlik günde ne kadar aliyorsunuz 3 ayda kilo verdiniz mi..
Pcos da tedavinin ilk ayağı..ise yaramazsa yumurtalarinizı harekete geçirmek için iğneye geçirilebilir..ilk etapta kullaniloyor..gliforu kaçlik günde ne kadar aliyorsunuz 3 ayda kilo verdiniz mi..
Gunde 2 kere alıyorum sabah aksam duzensiz bi kilo alıp verisim oldu verdigim kiloyu tekrar aldm glifor hormonları duzenlicekmis gerekirse hamile oldugunda bile kullanacaz dedi doktor ek olarakta klomeni verdi iste
Ben de pko vardı. Klomen ve yumurta çatlatma iğnesi kullandım. İlkinde tutmadı bir ay ara verdik. İkinci de tuttu. Şu an kızım 8 aylık. İnşallah siz de olumlu sonuç alırsınız.
Ben de pko vardı. Klomen ve yumurta çatlatma iğnesi kullandım. İlkinde tutmadı bir ay ara verdik. İkinci de tuttu. Şu an kızım 8 aylık. İnşallah siz de olumlu sonuç alırsınız.
Amin inşallah rabbim kızınızı size bagıslasn bisey daha sorucam simdi klomenden sonra catlatma ignesimi yapılacak bana doktor klomeni 5 gun kullan gel dedi
Amin inşallah rabbim kızınızı size bagıslasn bisey daha sorucam simdi klomenden sonra catlatma ignesimi yapılacak bana doktor klomeni 5 gun kullan gel dedi
Merhaba kizlar bende aranıza yeni katıldım klomen kullanıp 3tane yumurtam oluştu 2 tanesi 20 mm 1 tanesi 17 mm doktor üçüz de olabilir falan dedi ve olursa çok tehlikeli olur bitanesini almak zorunda kalırız dedi böyle bir sorun yaşayan oldumu ? Ve Şubat 9 da çatlatma iğnesi vuruldum 4 gündür süren kasık agrilarim var ilk 3. Günü çok fazla ağrım oldu sizce sebebi nedir.
Merhaba kizlar polikistik over var bende ilk defa klomen kullandim gunde bir tane 5 gun ictim bugun yani adetin 11.gunu kontrole gittim doktor yumurtan olusmamis dedi iki gun sonra tekrar cagirdi sizce bu iki gun icinde olusma ihtimali varmi yardimci olun lutfen