Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunde 2 kere alıyorum sabah aksam duzensiz bi kilo alıp verisim oldu verdigim kiloyu tekrar aldm glifor hormonları duzenlicekmis gerekirse hamile oldugunda bile kullanacaz dedi doktor ek olarakta klomeni verdi istePcos da tedavinin ilk ayağı..ise yaramazsa yumurtalarinizı harekete geçirmek için iğneye geçirilebilir..ilk etapta kullaniloyor..gliforu kaçlik günde ne kadar aliyorsunuz 3 ayda kilo verdiniz mi..
Amin inşallah rabbim kızınızı size bagıslasn bisey daha sorucam simdi klomenden sonra catlatma ignesimi yapılacak bana doktor klomeni 5 gun kullan gel dediBen de pko vardı. Klomen ve yumurta çatlatma iğnesi kullandım. İlkinde tutmadı bir ay ara verdik. İkinci de tuttu. Şu an kızım 8 aylık. İnşallah siz de olumlu sonuç alırsınız.
Aminn cumlemizin insallahBugün ilacın sonunu icicem
Ah yardımcımız olsun hepinizin :)
Bana yapılmıştı belki sizin durumunuz farklıdır. 5 gün kullandıktan sonra yumurta yeterli büyüklüğe ulaştıysa yapıyor.Amin inşallah rabbim kızınızı size bagıslasn bisey daha sorucam simdi klomenden sonra catlatma ignesimi yapılacak bana doktor klomeni 5 gun kullan gel dedi
Hayırlısı artık ne diyelimBana yapılmıştı belki sizin durumunuz farklıdır. 5 gün kullandıktan sonra yumurta yeterli büyüklüğe ulaştıysa yapıyor.
Adetinin 5.gunu kullanmaya basla dedi salı gunu baslıcam hayırlısı artık rabbim hayırlısını nasip etsin5 gün kullandıktan sonra yumurta takibine başlıyorsun bu şekilde yeterli boyutlara gelince iğne vuruyorlar daha sonra ilişki zamanını soyluyor
Adetinin 5.gunu kullanmaya basla dedi salı gunu baslıcam hayırlısı artık rabbim hayırlısını nasip etsin