- 7 Ağustos 2023
- 41
- 4
- 6
- 27
- Konu Sahibi papatya120523
-
5 gün gecikmede olsa çıkardı diye düşünüyorum.Kizlar merhaba, bu ay klomen kullandım yumurtamin güzel gelistigini söyledi doktor. günleri değerlendirdik ve günüm 5 gün gecikti kasık,karın, sırt ve bel ağrılarım var ara ara midem bulanıyor ve çok halsizim bugün test yaptım negatif çıktıerken mi yaptım acaba testi?
Olmamıştır yani dimi5 gün gecikmede olsa çıkardı diye düşünüyorum.
Kizlar merhaba, bu ay klomen kullandım yumurtamin güzel gelistigini söyledi doktor. günleri değerlendirdik ve günüm 5 gün gecikti kasık,karın, sırt ve bel ağrılarım var ara ara midem bulanıyor ve çok halsizim bugün test yaptım negatif çıktıerken mi yaptım acaba testi?
Hangi tarihte kullanmaya basladin canim klomeni tam olarak birde hangi tarihli kuayene de iyi gelişmiş yumurta dedi doktorÇok güzel gelişmiş dedi progesteron fitil verdi 20li bişi söyledi unuttum
3 Şubat'ta gittim o zaman verdi 5 gün kullan dedi sonra 17 Şubat'ta kontrole gittim o zaman iyi gelişmiş dedi tarihlere dikkat et dedi o gün de fitil verdi progestan onu kullandım yumurta iyi gelişmiş deyince günleri de değerlendirdik umutlanmistim daHangi tarihte kullanmaya basladin canim klomeni tam olarak birde hangi tarihli kuayene de iyi gelişmiş yumurta dedi doktor
Yumurtanız ne zaman çatladıKizlar merhaba, bu ay klomen kullandım yumurtamin güzel gelistigini söyledi doktor. günleri değerlendirdik ve günüm 5 gün gecikti kasık,karın, sırt ve bel ağrılarım var ara ara midem bulanıyor ve çok halsizim bugün test yaptım negatif çıktıerken mi yaptım acaba testi?
Kaset test mi yaptın canım hangi testi yaptın?3 Şubat'ta gittim o zaman verdi 5 gün kullan dedi sonra 17 Şubat'ta kontrole gittim o zaman iyi gelişmiş dedi tarihlere dikkat et dedi o gün de fitil verdi progestan onu kullandım yumurta iyi gelişmiş deyince günleri de değerlendirdik umutlanmistim da
Erken gebelik testi yaptım canımKaset test mi yaptın canım hangi testi yaptın?
Markası neydi canımErken gebelik testi yaptım canım
Pregnancy galibaMarkası neydi canım
Hmm bilmiyorum canım bu testi ıstersen başka bir testle yine denePregnancy galiba
Deniyim bari birdahaHmm bilmiyorum canım bu testi ıstersen başka bir testle yine dene
Bende bugün farklı bir marka test alıp denicem haberleşelimDeniyim bari birdaha
Hakkımızda hayırlısı olsun canımHakkımızda hayırlısı inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin ben eleniyorum galiba kahverengi ve pembemsi akıntım geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?