Evet çatlatma iğnesinden sonra baya ağrım olduAğrın oldu mu kuzum kist beni korkutuyor yumurtlama dönemimde fazlaca ağrım oldu
Ağrın oldu mu kuzum kist beni korkutuyor yumurtlama dönemimde fazlaca ağrım oldu
Canım ben de geçen ay kullandığımda senin gibi 5.gün başladım 5 gün kullandım. 11.gün doktora gittiğimde 2 tane yumurtam vardı ikisi de sağdaydı 11 ve 12 mm’di. Sonra 17.gün gittiğimde biri sağda biri solda 19 ve 20 mm olmuşlardı. O yüzden üzülme hiç. Önemli olan geç olsun güç olmasın kaliteli olsunlarMerhabalar ben klomene daha yeni başladım. Adetin 5.günü içtim günde 2 tane 5 günde bitti ve bittikten 2 gün sonra doktora gittiğimde 10mm olduğunu söyledi. Sizce normalmi daha sonra gelişme ihtimali var mı ( kendi gittiğim doktorum takip yapmayacaktı ben meraktan başka doktora gittim) lütfen yardımcı olun tecrübesi olanlar, takip yaptırdığım doktor daha erken dedi etki eder dedi ama ben şüphelendin stres yaptım. Benim gibi 10mm olup sonradan gelişen oldu mu
Canım ben de geçen ay kullandığımda senin gibi 5.gün başladım 5 gün kullandım. 11.gün doktora gittiğimde 2 tane yumurtam vardı ikisi de sağdaydı 11 ve 12 mm’di. Sonra 17.gün gittiğimde biri sağda biri solda 19 ve 20 mm olmuşlardı. O yüzden üzülme hiç. Önemli olan geç olsun güç olmasın kaliteli olsunlar
Evet ovulasyon testleri işe yarıyor onunla devam edebilirsin. Benim de doktor çok umutluydu iki tane oluşunca kaçırmayalım dedi çatlatma iğnesi oldum ama maalesef hamile kalamadımÇok teşekkür ederim içim rahat etti şu anda. Ovulasyon takip testi almıştım onu yapıyım o zman. Çatlatma iğnesi vermedi henüz 3 ay normal yolla çatlamasına bakıcak sanırım sonra eğer gebelik gerçekleşmezse iğne ile tedavi yapacakmış. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah tüm bebek isteyenlere
Evet ovulasyon testleri işe yarıyor onunla devam edebilirsin. Benim de doktor çok umutluydu iki tane oluşunca kaçırmayalım dedi çatlatma iğnesi oldum ama maalesef hamile kalamadımbu ay rahmi dinlendiriyoruz kısmet artık size tavsiyem stres yapmayın ben geçen ay çok umutlandım çok stres yaptım ondan da olmadığını düşünüyorum
Ben de bu ay onu soracağım doktora benim yumurtam bu ay sağdaymış ama benim solum ağrıdı hep . Kime göre sağ sol diyor kendisi ultrasonda bakıyor ya kendine göre mi bize gore mi :)eger bize göreyse benim sagdaki yumurtam niye solda agri yapıp durduAynen bayağ cektım bende dıyorum kı dr solda yumurta yok dedı sagda 2 tane vardı ama benım sol tarafım agrıdı hep kıpırdayamadım ama aklıma gelmıstı ya neyse bakalım hayırlısı olsun
Ben de bu ay onu soracağım doktora benim yumurtam bu ay sağdaymış ama benim solum ağrıdı hep . Kime göre sağ sol diyor kendisi ultrasonda bakıyor ya kendine göre mi bize gore mi :)eger bize göreyse benim sagdaki yumurtam niye solda agri yapıp durdu
Merhabalar ben klomene daha yeni başladım. Adetin 5.günü içtim günde 2 tane 5 günde bitti ve bittikten 2 gün sonra doktora gittiğimde 10mm olduğunu söyledi. Sizce normalmi daha sonra gelişme ihtimali var mı ( kendi gittiğim doktorum takip yapmayacaktı ben meraktan başka doktora gittim) lütfen yardımcı olun tecrübesi olanlar, takip yaptırdığım doktor daha erken dedi etki eder dedi ama ben şüphelendin stres yaptım. Benim gibi 10mm olup sonradan gelişen oldu mu
Bende Letu kullandım. 13.gün 13mm dedi 16.gün gittim 20 mm olmuş çatlatma iğnesi o gün vuruldum. Şuan çatlatma iğnesi + 19. Gün reglimin 3. Günü daha olmadım ama. İki gün daha sabredeceğim olmazsa kanda baktıracağım. Negatif görmektense regli görmeyi tercih edenlerdenim.Merhabalar ben klomene daha yeni başladım. Adetin 5.günü içtim günde 2 tane 5 günde bitti ve bittikten 2 gün sonra doktora gittiğimde 10mm olduğunu söyledi. Sizce normalmi daha sonra gelişme ihtimali var mı ( kendi gittiğim doktorum takip yapmayacaktı ben meraktan başka doktora gittim) lütfen yardımcı olun tecrübesi olanlar, takip yaptırdığım doktor daha erken dedi etki eder dedi ama ben şüphelendin stres yaptım. Benim gibi 10mm olup sonradan gelişen oldu mu
Bende Letu kullandım. 13.gün 13mm dedi 16.gün gittim 20 mm olmuş çatlatma iğnesi o gün vuruldum. Şuan çatlatma iğnesi + 19. Gün reglimin 3. Günü daha olmadım ama. İki gün daha sabredeceğim olmazsa kanda baktıracağım. Negatif görmektense regli görmeyi tercih edenlerdenim.
Amin canım. Allah razı olsun Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip eylesin.Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah. Yumurta gelişimi kişiden kişeye değişiyor anlaşılan. Benim doktorum kontrole çağırmadı iğnede vurmayacak ama 3 ay sonra olmazsa iğneye başlatacak sanırım. Dua edelim birbirimize henüz 17. Gündeyim bende ovulasyon takibi yapıyorum koyulaşmadı ,devam etcem teste. Güzel haberlerinizi duymak dileğiyle
Geç olunca kalite duusyormuCanım ben de geçen ay kullandığımda senin gibi 5.gün başladım 5 gün kullandım. 11.gün doktora gittiğimde 2 tane yumurtam vardı ikisi de sağdaydı 11 ve 12 mm’di. Sonra 17.gün gittiğimde biri sağda biri solda 19 ve 20 mm olmuşlardı. O yüzden üzülme hiç. Önemli olan geç olsun güç olmasın kaliteli olsunlar
klomen yumurtaliklafi uyardığı iicin ağrı yapoyor diyor kullannalar keske doktor kontrolu olmadan kullanmasaydinizKızlar selam
Saclarim çok dokuluyor diye 7 senedir yasmin kullaniyordum 4 aydır almıyorum ilaci 5 senelik evliyim dört aydır hamile kalamadim bu ay doktora gitmeden kendi kafama göre klomen aldım ve adetinin 3.günü kullanmaya başladım bu akşam son ilaci icicem
Yumurtaliklarimda cok ağrı var nedendir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?