Kac yumurta vardı catlatma ignesi vurdular mi?Hayirli olsunnnBen klomeni
Ben klomenin ikinci ayinda hamile kaldim :)
Bu arada yeni konu nerden açılıyor tam olarak.Yeniyim burda bulamıyorum kafayi yicemHayır canım farklı şeyler, benim yumurtalarım büyümüyor o yüzden de adet olma tarihim çok uzuyor, ilaçla yumurtamı büyütüyor şimdi doktor. Ama çikolata kisti ya da miyom öyle değil senin yumurtlama gibi bir sorunun yoktur ☺ Hamile kalman benden çoook çok daha kolay yani
bana da adetin 3. Günü verdi sabah akşam kullandım gittim dr ince falan demedi 19 ml yumurta bi kaç gün sonra gittim çatlamış dedi dr progestan verdi 10 gün kullandım bıraktım adetime 4 gün var bekliyorumArkadaşlar 1.5 yildir bebek istiyoruz 1 kimyasal gebelik geçirdim temmuz ayında. Eşimin ve benim tüm tetkilerimiz normal.Doktor adetimin 5.gününden baslamak üzere gunde iki kez 5 gün icmem icin klomen yazdı. Adetinin 11. günü gel dedi.Bu gun gittim 4 5 yumurta oluşmuş 2 si olgunlaşmış 18 19 mm civarıydı sanırım 1 tane yumurta kistlesmiş rahim duvarı da bu ay inceymis klomenin yan
etkisi dedi doktor. Bu da gebeligi engelliyor sanirim.Bu durumu yasayan var.mi?Bir de catlatma iğnesi ne zaman vurulacak.Cuma tekrar gideceğim
Doktorbana 5 aralıkta test yap.dedi size demedi mi hayirlisi olsun insbana da adetin 3. Günü verdi sabah akşam kullandım gittim dr ince falan demedi 19 ml yumurta bi kaç gün sonra gittim çatlamış dedi dr progestan verdi 10 gün kullandım bıraktım adetime 4 gün var bekliyorum
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallahDoktorbana 5 aralıkta test yap.dedi size demedi mi hayirlisi olsun ins
Hayırlısıyla olur inşallahHayırlısı olsun hakkımızda inşallahdediki 1 aralığa kadar vaktin var olmassan gel kan tahlili yapalım dedi olursanda 3. Günü gel adetinin dedi bende bekliyorum kasık ağrım var belim ağrıyor göğüslerim şiş genelde ucu ağrırdı bu sefer ucu bir yeri ağrımıyo sadece şiş
Şoyle anlatayim :) ben klomeni sadece bir ay kullandim . Sag tarafimdaki yumurtalar hic olusmamsti sol tarafimdakiler olusmustu . Catlatma ignesi oldum ama o ay hamile kalmadm bi sonraki ay tekrar hastaneye gidecektim doktorum izne gittigi icin kullanamadim o ay allahin izni ya o ay ilacsiz ignesiz hamile oldgumu ogrendim. Cok sukur :) ama klomenin etkisi cok buyuk cnki 1 sene boyunca tedavi gordum klomenden sonra hamile kaldim :) allahh isteyen herkese yasatsn bu duyguyu...Kac yumurta vardı catlatma ignesi vurdular mi?Hayirli olsunnn
Ayyy amin inşallahŞoyle anlatayim :) ben klomeni sadece bir ay kullandim . Sag tarafimdaki yumurtalar hic olusmamsti sol tarafimdakiler olusmustu . Catlatma ignesi oldum ama o ay hamile kalmadm bi sonraki ay tekrar hastaneye gidecektim doktorum izne gittigi icin kullanamadim o ay allahin izni ya o ay ilacsiz ignesiz hamile oldgumu ogrendim. Cok sukur :) ama klomenin etkisi cok buyuk cnki 1 sene boyunca tedavi gordum klomenden sonra hamile kaldim :) allahh isteyen herkese yasatsn bu duyguyu...
Amin amin insallahh :)Ayyy amin inşallahCok.sevindim.darisi bizlere
Canım temmuz ayinda ben de kimyasal gebelik geçirdimMerhabalar sonunda aktif klomenle ilgil bir topik buldumBende başladım yarın son günüm çarşamba kontrole gidicem inşallah bir sıkıntı çukmaz . Ocak ta bir kimyasal gebelim var ama ben merak ediyorum salı hapım bitiyor çarşamba gidicem doktora ama eşim şehir dışından perşembe geliyor hemen ilişki olmuyor dimi öyle diyin lütfen boşa gitmesin okadar ilaç iğne falan
Canım temmuz ayinda ben de kimyasal gebelik geçirdimben adetimin 5. Gunu basladim 5 gün ictim11. gün gel demişti gittiğimde yaklasik 3 gun sonrasına iliski verdi.Insallah yetişir esin
canm ben ıkı kez klomen ve catlatma ıgnesı kullandım. bes gun ılca kullandım 4 gun sonra falan catlatma ıgnesı oldum ama ben pozıtıf sonuc alamadım bu asılama yaptırdım . klomen yerıne menagon ıgne kullandım sımdı beklemedeyım ınsallah hayırlı sonuclar alırızArkadaşlar 1.5 yildir bebek istiyoruz 1 kimyasal gebelik geçirdim temmuz ayında. Eşimin ve benim tüm tetkilerimiz normal.Doktor adetimin 5.gününden baslamak üzere gunde iki kez 5 gün icmem icin klomen yazdı. Adetinin 11. günü gel dedi.Bu gun gittim 4 5 yumurta oluşmuş 2 si olgunlaşmış 18 19 mm civarıydı sanırım 1 tane yumurta kistlesmiş rahim duvarı da bu ay inceymis klomenin yan
etkisi dedi doktor. Bu da gebeligi engelliyor sanirim.Bu durumu yasayan var.mi?Bir de catlatma iğnesi ne zaman vurulacak.Cuma tekrar gideceğim
Ben de doktorun verdiği tarihten1 gun once kan testi yaptim ayni günde idrar maalesef negatif adetim.pazar günü görünüyor artık yükseleceğini sanmammcanım naptın durum ne? Ben bugun regl oldum
Inşallahcanm ben ıkı kez klomen ve catlatma ıgnesı kullandım. bes gun ılca kullandım 4 gun sonra falan catlatma ıgnesı oldum ama ben pozıtıf sonuc alamadım bu asılama yaptırdım . klomen yerıne menagon ıgne kullandım sımdı beklemedeyım ınsallah hayırlı sonuclar alırız
Ben de bugün regl oldum hayirlisi yapacak bisey yokcanım naptın durum ne? Ben bugun regl oldum
Bende de 1 tane kist 1 tane sağlıklı yumurta var dediler ilaci kullandıktan sonra demişlerdi bunları ama çatlatma ignesi olduktan sonra gitmedim hic hayirlisi bakalimKısmet napalım. Bende sol tarafta yumurta buyumus kıst olmus bu ay bısey yok gelecek aya artık nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?