Klomen tecrübesi olanlar

Bu arada yeni konu nerden açılıyor tam olarak.Yeniyim burda bulamıyorum kafayi yicem

bana da adetin 3. Günü verdi sabah akşam kullandım gittim dr ince falan demedi 19 ml yumurta bi kaç gün sonra gittim çatlamış dedi dr progestan verdi 10 gün kullandım bıraktım adetime 4 gün var bekliyorum

bana da adetin 3. Günü verdi sabah akşam kullandım gittim dr ince falan demedi 19 ml yumurta bi kaç gün sonra gittim çatlamış dedi dr progestan verdi 10 gün kullandım bıraktım adetime 4 gün var bekliyorum
Doktorbana 5 aralıkta test yap.dedi size demedi mi hayirlisi olsun ins

Doktorbana 5 aralıkta test yap.dedi size demedi mi hayirlisi olsun ins
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah dediki 1 aralığa kadar vaktin var olmassan gel kan tahlili yapalım dedi olursanda 3. Günü gel adetinin dedi bende bekliyorum kasık ağrım var belim ağrıyor göğüslerim şiş genelde ucu ağrırdı bu sefer ucu bir yeri ağrımıyo sadece şiş

Hayırlısıyla olur inşallah

Kac yumurta vardı catlatma ignesi vurdular mi?Hayirli olsunnn
Şoyle anlatayim :) ben klomeni sadece bir ay kullandim . Sag tarafimdaki yumurtalar hic olusmamsti sol tarafimdakiler olusmustu . Catlatma ignesi oldum ama o ay hamile kalmadm bi sonraki ay tekrar hastaneye gidecektim doktorum izne gittigi icin kullanamadim o ay allahin izni ya o ay ilacsiz ignesiz hamile oldgumu ogrendim. Cok sukur :) ama klomenin etkisi cok buyuk cnki 1 sene boyunca tedavi gordum klomenden sonra hamile kaldim :) allahh isteyen herkese yasatsn bu duyguyu...

Ayyy amin inşallah Cok.sevindim.darisi bizlere

Merhabalar sonunda aktif klomenle ilgil bir topik buldum Bende başladım yarın son günüm çarşamba kontrole gidicem inşallah bir sıkıntı çukmaz . Ocak ta bir kimyasal gebelim var ama ben merak ediyorum salı hapım bitiyor çarşamba gidicem doktora ama eşim şehir dışından perşembe geliyor hemen ilişki olmuyor dimi öyle diyin lütfen boşa gitmesin okadar ilaç iğne falan

Canım temmuz ayinda ben de kimyasal gebelik geçirdim ben adetimin 5. Gunu basladim 5 gün ictim11. gün gel demişti gittiğimde yaklasik 3 gun sonrasına iliski verdi.Insallah yetişir esin

Canım temmuz ayinda ben de kimyasal gebelik geçirdim ben adetimin 5. Gunu basladim 5 gün ictim11. gün gel demişti gittiğimde yaklasik 3 gun sonrasına iliski verdi.Insallah yetişir esin

canım naptın durum ne? Ben bugun regl oldum

canm ben ıkı kez klomen ve catlatma ıgnesı kullandım. bes gun ılca kullandım 4 gun sonra falan catlatma ıgnesı oldum ama ben pozıtıf sonuc alamadım bu asılama yaptırdım . klomen yerıne menagon ıgne kullandım sımdı beklemedeyım ınsallah hayırlı sonuclar alırız

Inşallah

Öncelikli merhaba ben de bu ay pko olduğumu öğrendim yaklaşık 8 aydır korunmuyoruz ama hamilelik olmamıştı önce duphostone kullandım sonra klomen verdi yumurtlama günümde gittim ve sol tarafta bir tane oluşmuş bir kaç güne çatlar dedi ben de ovulasyon testi de yaptım Pazar günü yumurtlamayı gördüm inşallah bu ay tutar ama çok ağrım oldu iyiye işarettir umarım 4 sayfayı da okudum herkes ucundan kıyısından aynı süreçlerden geçiyor bu ay bizim ayımız olur umarım

Kısmet napalım. Bende sol tarafta yumurta buyumus kıst olmus bu ay bısey yok gelecek aya artık nasip

Kısmet napalım. Bende sol tarafta yumurta buyumus kıst olmus bu ay bısey yok gelecek aya artık nasip
Bende de 1 tane kist 1 tane sağlıklı yumurta var dediler ilaci kullandıktan sonra demişlerdi bunları ama çatlatma ignesi olduktan sonra gitmedim hic hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…