Gebeliğe Hazırlık Klomen sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Okuromeo

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
153
74
18
28
merhaba kızlar ben adet olamayan biriydin aylar önce doktora gittim bana gynositol verdi kullandım ve ikinci ayımda gittiğimde klomen verdi polikistik over sendromu yaşayan biriyim klomen bitti ve kontrol günü geldi çattı bana çok dua edin olur mu yumurtam oluşsun yumurtam çatlasın

merhaba kızlar ben adet olamayan biriydin aylar önce doktora gittim bana gynositol verdi kullandım ve ikinci ayımda gittiğimde klomen verdi polikistik over sendromu yaşayan biriyim klomen bitti ve kontrol günü geldi çattı bana çok dua edin olur mu yumurtam oluşsun yumurtam çatlasın
Inşallah oluşmuş ve çatlamıştır canım son durum ne bayağı olmuş yazalı

kızlar merhaba, aklıma takılan birşey sormak istiyorum. klomen kullandım ve doktorum çatlama iğnesi verdi. ve sonrasında 3 gün ilişki önerdi. önerilen günlerden sonra adet dönemine kadar birliktelik için doktorlarınız yapın yada yapmayın diye birşey söylediler mi

kızlar merhaba, aklıma takılan birşey sormak istiyorum. klomen kullandım ve doktorum çatlama iğnesi verdi. ve sonrasında 3 gün ilişki önerdi. önerilen günlerden sonra adet dönemine kadar birliktelik için doktorlarınız yapın yada yapmayın diye birşey söylediler mi
Söylemedi canım ama ben o 3 günün ardından bi dolu bi boş olarak değerlendirdim geç çatlama ihtimaline karşı

5 haftalığım çok şükür rabbime :)

İlaç bittikten sonra mı doktora gittiniz acaba ?Çünkü doktor bize ilişiki dedi sonra gel falan demedi sadece ilaç bittikten sonra iki günde bir ilişki olacak dedi . Şuan için Çatlatma iğnesi demedi ben yumrtlama günümden sonra gidecem acaba geç mi olur. İlk defa kullanıyorum 1. günüm ilaçta. Doktor adım adım gidelim dedi bizdeki sorun eşimin sperm sayısının düşük olması başka bi sıkıntı yok şimdilik

5 haftalığım çok şükür rabbime :)

Merhaba öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.. Bende klomen kullanıyorum p. Tesi kontrole gidicem size Bi kaç sorum okucaktı.. Kaç yumurtanız oluştu çatlatma iğnesi vurdurdumu doktorunuz ve ilişkiyi hangi günler denediniz? Bilgilendirirseniz çok sevinirim 💓

Merhaba öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.. Bende klomen kullanıyorum p. Tesi kontrole gidicem size Bi kaç sorum okucaktı.. Kaç yumurtanız oluştu çatlatma iğnesi vurdurdumu doktorunuz ve ilişkiyi hangi günler denediniz? Bilgilendirirseniz çok sevinirim 💓
Canım ben klomenden sonra doktora 1 gün geç gittim ve kontrolde kaç yumurtam olduğunu bilmiyordum çünkü çatlamışlardı doktor birliktelik önerdi

Back