- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet söktürücü ilaç vermedi mi canım benim kendiliğinden olmuştu tarlusol vermişti öyle adet olmuştumkızlar geçen ay klomen kullandım.. 5 cm kistim oluşmuş.
geçerse bu ayda tedaviye devam edeceğiz. siZlerde bu durum oldu mu
geçer miiiultrasonda da basit kist olarak görülmüş. adeti bekleyeceğiz dedi dr.
tecrübelerinizi paylasırmısınızzz
yarın adet olacağım sanırım tarıhım 7 si..Adet söktürücü ilaç vermedi mi canım benim kendiliğinden olmuştu tarlusol vermişti öyle adet olmuştum
Yumurtan çatlamadığı için kiste dönüşüyor bu yüzden adet olman zor. Vermesi lazımdı ilginç doğrusu. Benimde adet sorunum yok ilk defa öyle oldu direk ilaç verdi. Kendiliğinden gelir inşallah. Adet görünce küçülüyor hatta kayboluyor. Hamile kalmana engel değil basit kistler.yarın adet olacağım sanırım tarıhım 7 si..
adetle ılgılı hiç sorunum olmadığı için vermedi sanırım
inş cnmYumurtan çatlamadığı için kiste dönüşüyor bu yüzden adet olman zor. Vermesi lazımdı ilginç doğrusu. Benimde adet sorunum yok ilk defa öyle oldu direk ilaç verdi. Kendiliğinden gelir inşallah. Adet görünce küçülüyor hatta kayboluyor. Hamile kalmana engel değil basit kistler.
Kistin boyutuna ve küçülüp küçülmediğine bakar canım. Benim ki 3 cm den 1 buçuk cm e indi adet görünce tamamen geçmesi için doğum kontrol hapı verdi ama benim migrenim olduğu için içmedim sonraki ay kontrole gittiğimde de yok olmuştu. Canını sıkma şükret ki basit bir kist vardır bir hayır çok mühim bir şey değilinş cnmdr adetle geçebileceğini söyledi ama bakalım. kist geçmezse tedaviye devam edilemıyor dımı
insanların sıkıntılarına şükür yaşamadım diyen bir zihniyet :) bunu yazmasan da olurdu . rezillik dediğiniz şeye katılmıyorum burdan bakınca sizin durumunuz daha vahim. allah akıl fikir versinAy valla kadınların işi hep rezillik , sürekli bir kadınsal problem.kist yoksa miyom , oda yoksa adet düZensizliği, yok korunması yok o yok bu aaayyyyyy valla içim şişti kadın olmaktan bıktım.şükür hiç böyle şeylerle uğraşmadım ama bende başka sıkıntılar yaşadım.erkek olup yan gelip yatmak vardı....nyse geçmiş olsun canım kardeşimde kullanıyor klomen ama böyle bi sorun yaşamadı.doktor en iyi yönlemdirmeyi yapar..
cok haklısın canımmm teşekkür ederimKistin boyutuna ve küçülüp küçülmediğine bakar canım. Benim ki 3 cm den 1 buçuk cm e indi adet görünce tamamen geçmesi için doğum kontrol hapı verdi ama benim migrenim olduğu için içmedim sonraki ay kontrole gittiğimde de yok olmuştu. Canını sıkma şükret ki basit bir kist vardır bir hayır çok mühim bir şey değil![]()
Ya siz aptal mısınız yazdıklarımdan bunu mu çıkardınız Allah aşkına nerenizle okuyosunuz...kadınların (ki bende bi kadınım) çektikleri sıkıntılardan bahsettim erkeklerin rahat olmasından bahsettim.kistle falan uğraşmadım ama iki gebelik kaybı yaşadım bende kürtajdı ameliyattı bunlarla uğraştım.size laf ettiğim bi cümle varmı Allah aşkına kitap falan okuyun sürekli düzgün anlayın yazılanı.erkeklerin ne adeti var ne kisti var ne bilmem nesi var bundan yakındım yukarda yani sizi bağlayan bişey yazmadım.Allahım sen akıl fikir ver bazı insanlara.Amininsanların sıkıntılarına şükür yaşamadım diyen bir zihniyet :) bunu yazmasan da olurdu . rezillik dediğiniz şeye katılmıyorum burdan bakınca sizin durumunuz daha vahim. allah akıl fikir versin
Valla mune ciğim teşekkürler hanfendi gergin heralde baya tersten anlamışHanımlar,
gerginlik yaşamaya gerek yok, sanırım yanlış anlama var![]()
Sizin ruhi gergınlığınız bence sorun olan sukur ki boyle sorunlarım yok nedır yahu o durumu yasayan için. Aptal mısın sorusuna gelince bu soruyu sormanın zeka ölçütünü göz önunde bulundırunca cevaba gerek yok sanırım. Sevıyesız uslubunuz ile her bır kelimenizi sahsınıza ıade edıyorum.Valla mune ciğim teşekkürler hanfendi gergin heralde baya tersten anlamış
Canım insan bir sağlık problemi yaşamıyosa şükreder.sende bebek kaybı yaşamazsın ve yaşamadığın için şükredersin.kardeşim seninle aynı tedaviyi görüyor kardeşim bana derki abla şükür sen yaşamadın böle bişey gibi gibi gibi.nyse zekamı uslubumu seviyemi sizle konuşcak tartışcak değilim.insanlık bende kalsın geçmiş olsun canım inşAllah probleminden kurtulursun bi an önce.Sizin ruhi gergınlığınız bence sorun olan sukur ki boyle sorunlarım yok nedır yahu o durumu yasayan için. Aptal mısın sorusuna gelince bu soruyu sormanın zeka ölçütünü göz önunde bulundırunca cevaba gerek yok sanırım. Sevıyesız uslubunuz ile her bır kelimenizi sahsınıza ıade edıyorum.
Sevgili mune velev ki yanlış anlaşılma ben sorunumu yazmışım karsılığı bu neyse bu degılde. Aptal mısın karsılıgına gergınlık yok demenız hayli sasırttı benı uslubunu goz onunde bulundurursak yaptırımı farklı olmalıydı.
Yapacagınız tek insanlık yazmamak olsun rica edıyorum.Canım insan bir sağlık problemi yaşamıyosa şükreder.sende bebek kaybı yaşamazsın ve yaşamadığın için şükredersin.kardeşim seninle aynı tedaviyi görüyor kardeşim bana derki abla şükür sen yaşamadın böle bişey gibi gibi gibi.nyse zekamı uslubumu seviyemi sizle konuşcak tartışcak değilim.insanlık bende kalsın geçmiş olsun canım inşAllah probleminden kurtulursun bi an önce.
seninde cevap vermemek olsun..ayrıca klomenden önce pskolojik tedavi olsan iyi olur canıms hadi bbyYapacagınız tek insanlık yazmamak olsun rica edıyorum.
Sizin kist hemen kayboldu mu canım. Yani adet düzensizliği yapmadı mı. Kaçıncı klomen de hamile kaldın. Çatlatma iğnesi verdi mi hiç. Anlatır mısın. Hayırlı olsun buarada bebişinAdet söktürücü ilaç vermedi mi canım benim kendiliğinden olmuştu tarlusol vermişti öyle adet olmuştum
Evet canım adetle birlikte kist eridi. Ben klomen kullanmadım serephone ve duphaston diye bi ilaç kullandım 4ay bi işe yaramadı iğne tedavisine geçildi ama bu sefer ben bıraktım tedaviyi Ekim ayında. Şubatta da hamile kaldım hiçbirşey kullanmadım.Sizin kist hemen kayboldu mu canım. Yani adet düzensizliği yapmadı mı. Kaçıncı klomen de hamile kaldın. Çatlatma iğnesi verdi mi hiç. Anlatır mısın. Hayırlı olsun buarada bebişin
İnşallah canım Rabbim isteyen herkesle beraber Hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah. Çok kafaya takma en doğru zamanda verecektir Rabbim...Ne güzel canım iyiki bırakmışsın iğneyi. İnşallah BİZE DE GEREK KALMAZ TEDAVİye hemen gelir bebişimiz