• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen sonrası Kist oluşup doğum kontrol hapı kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hakay3201

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
344
232
53
33
Merhaba Arkadaşlar ben klomen sonrası regl olmadim gecikme olunca doktora gittim kan testim 0.1 cikinca doktora gorundum ve 5 cmlik kist oluştugunu öğrendim ve tarlusal verdi regl olunca 5.gün gel dedi ilaç bitince 4 gün sonra hasta oldum ve hastaligimin 4. Günü doktora gittim yarim cm küçülmüş o yüzden dienille diye doğum kontrol hapı verdi ancak ee bir daha ki regl olunca tekrar kontrol verdi ancak kafam çok karışık çocuk istiyorum bu ilaçla daha fazla erteler miyim ?

Meraba canım aynı şey bendede oldu iki tane kocaman kist oldu klomen den dolayı Dr korunmamı istedi korunma hapı kullandım bi tanesini eritti sadece 1 ayım gitti diğer ay yine diğer kistle uğraştım 2 ayım gitti ama ben memleketimde bi Dr gittim bana kistin var halen enfeksiyondan oluşmış dedi fitil verdi bide vitamin ve folik asit verdi kullanıyordum adetim geldi çok ağır geçirdim meğerse kisti atıyormuş düşük gibi resmen adetim oldu şok oldum içim temizlendi ilaca devam ediyorum bugün adetim bitti fitil ve ilaçları kullanacam Dr bana kullan 2 . Ay hamile sin inşallah deid bakalım oyle olacakmı

Meraba canım aynı şey bendede oldu iki tane kocaman kist oldu klomen den dolayı Dr korunmamı istedi korunma hapı kullandım bi tanesini eritti sadece 1 ayım gitti diğer ay yine diğer kistle uğraştım 2 ayım gitti ama ben memleketimde bi Dr gittim bana kistin var halen enfeksiyondan oluşmış dedi fitil verdi bide vitamin ve folik asit verdi kullanıyordum adetim geldi çok ağır geçirdim meğerse kisti atıyormuş düşük gibi resmen adetim oldu şok oldum içim temizlendi ilaca devam ediyorum bugün adetim bitti fitil ve ilaçları kullanacam Dr bana kullan 2 . Ay hamile sin inşallah deid bakalım oyle olacakmı
Yaaa çok sevindim senin adına çok TSK ederim bilgilendirdigim icin bende ilacı yeni aldım simdi içtim bakalım inşallah bende atarim bir aya sonra da daha fazla ertelemeden hayallerime kavuşurum senin sağlığın iyi mi peki şuan enfeksiyon için mi ilaç kullaniyorsun

Bende yasmin kullandım pkuyum adetin 2 günü kullandim sol yumurtaligimda 2.3 mm kist var adetim afedersiniz ama boncuk boncuk pihtilar et parçaları geldi eskiden damar gibi uzun olurdu bu farklı acaba onlar kist miydi kist erimesi nasil belli ediyor kendini

Kızlar bi klomen ve kist magduruda benim yumurtam çatlatma ignesi ne ragmen çatlamadı ve 4cm kist oldu doktor dogum kontrol hapı verdi ama sonra reçeteyi çöpe attı bi taraftan gebelik için ugraşıyorum bi taraftan engelliyorum dedi vermedi ilacı ve ben eve geldim sabah aç karna sogan suyu içtim akşam aç karna içtim ve kontrole gittiğimde doktor şok oldu kist yok dedi sogan suyu içtim dedim dedi duymuştum ama inanmamıştım bence liste karşı en iyi ilaç sogan suyu 1tane soganı 4bölüp 1.5 bardak suyla 5dk agzıma kapalı kaynatıp altını kapatıp dinlendirin ılık için şifa olsun inş geçmiş olsun

Ben klomen kullanmadım ama düşüğüm oldu lohusalık dönemimde 3cmlik kist olmuş 54 gün üzerine adet oldum. Adet olana kadar kist 4cm olmuştu o yüzden doktor önce adetini düzene sokmamız Laz'ım dedi. Dkh vericekti ben istemedim. Gebeliği engellemeyen adet düzenleyici verdi. İlk ayım bitsin adet olunca kontrole gidicem eğer kist gitmemişse ertesi ay bende soğan kürü deniycem ilaçla beraber

Ah be klomen bazilarimiza umut bazilarimiza dert oluyorsun kullandigim zamandan bu yana duzensiz regl oluyorum yoruldum

Back