• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen sonrası ilişki

Payizebru

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
3
2
16
34
Kızlar mrb.5 gun klomen kullandim.bugün kontrole gityim sadece sol tarafimda bi yumurtam olusmus.pazar akşami iliskiye gir pazartesi tekrar gel dedi.olmazsa çatlatma iğnesi denicek

Kızlar mrb.5 gun klomen kullandim.bugün kontrole gityim sadece sol tarafimda bi yumurtam olusmus.pazar akşami iliskiye gir pazartesi tekrar gel dedi.olmazsa çatlatma iğnesi denicek
Acaba yumurtan kaç santim olmuş aslında çatlamazsa iğne daha iyi yani en azından çatlatama saatini hangi saatte ilişkiye gireceğini biliyorsun gerisi Allahtan

Bişi sorucam bende bu ay çatlatma iğnesi vurucam ama bugün hasta oldum ve p. Tesi hastalığımın 4.günü olucak o zamn hastaneye gidebilirm çünkü pazar günü hastane yok. Klomeni 4.günde kullanmaya başlasam sıkıntı olur mu

Bişi sorucam bende bu ay çatlatma iğnesi vurucam ama bugün hasta oldum ve p. Tesi hastalığımın 4.günü olucak o zamn hastaneye gidebilirm çünkü pazar günü hastane yok. Klomeni 4.günde kullanmaya başlasam sıkıntı olur mu
Bende senin gibiydim 4.günü hastaneye gittim doktor bana farketmiyor 3 ve 4. Gün dedi Bugün de başlayabiliriz dedi

Back
X