Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar mrb.5 gun klomen kullandim.bugün kontrole gityim sadece sol tarafimda bi yumurtam olusmus.pazar akşami iliskiye gir pazartesi tekrar gel dedi.olmazsa çatlatma iğnesi denicek
Kızlar mrb.5 gun klomen kullandim.bugün kontrole gityim sadece sol tarafimda bi yumurtam olusmus.pazar akşami iliskiye gir pazartesi tekrar gel dedi.olmazsa çatlatma iğnesi denicek
Acaba yumurtan kaç santim olmuş aslında çatlamazsa iğne daha iyi yani en azından çatlatama saatini hangi saatte ilişkiye gireceğini biliyorsun gerisi Allahtan
Bişi sorucam bende bu ay çatlatma iğnesi vurucam ama bugün hasta oldum ve p. Tesi hastalığımın 4.günü olucak o zamn hastaneye gidebilirm çünkü pazar günü hastane yok. Klomeni 4.günde kullanmaya başlasam sıkıntı olur mu
Bişi sorucam bende bu ay çatlatma iğnesi vurucam ama bugün hasta oldum ve p. Tesi hastalığımın 4.günü olucak o zamn hastaneye gidebilirm çünkü pazar günü hastane yok. Klomeni 4.günde kullanmaya başlasam sıkıntı olur mu