Gebeliğe Hazırlık klomen sonrası 7.5 cm kıst .

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hale-16

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2008
1.767
84
358
kızlar merhaba ben bu ay klomen kullandım 3 yumurtam olustu catlama ıgnesı oldum ama bı yumurta catlamamıs adet oldum 2 gun leke leke 3 gun temızdım adetın 3 gunu doktora gıttıgımde kıstın var dedı avıklama yapmadı olcmedı bıle bugun tekrar baska bı doktora gıttım 7.5 cm kıstın oldugunu ogrendım dogum kontrol hapı basladım 3 gundurde sogan suyu ıcıyodum patlar vs dıye korkuyorum sızler neler yaptınız bı aydınlatın su bacınızı . ılıskı yasagı verdı doktor zorlanmayla patlayabılır dıye .

Canim benimde ilk klomen kullandığımda 4,5 ve 5 cm lik iki kistim olmuştu. Doktor hemen dogum konrol hapi başlatmıştı kisti baskılamak için. Neyseki bi dahaki ay geçti, Allah korusun 10 cm e cok yaklaşırsa zaten ameliyatla alınır demişti benim doktor. Ama bu klomen hep yapıyor nefret ediyorum o ilactan

evet canım ya 7 bucuk santım olmus yanı hangı ılaca basladın ben bugun yasmıne basladım .

kızlar merhaba ben bu ay klomen kullandım 3 yumurtam olustu catlama ıgnesı oldum ama bı yumurta catlamamıs adet oldum 2 gun leke leke 3 gun temızdım adetın 3 gunu doktora gıttıgımde kıstın var dedı avıklama yapmadı olcmedı bıle bugun tekrar baska bı doktora gıttım 7.5 cm kıstın oldugunu ogrendım dogum kontrol hapı basladım 3 gundurde sogan suyu ıcıyodum patlar vs dıye korkuyorum sızler neler yaptınız bı aydınlatın su bacınızı . ılıskı yasagı verdı doktor zorlanmayla patlayabılır dıye .
Benimde klomen kullandığım ilk ay kist oluştu canım ilaç fazla gelmişti. Sonraki ay doktor ilacı günde 2 den 1e düşürmüştü. Kist 6 cm civarlarıydı ilişki yasaktı hatta toplu taşımaya bile kullanma dedi. Kasıklarına çok dikkat et darbe falan alma hani olaki dışarı çıkarsan birisinin eli falan gelir sert şekilde diye doktor uyarıda bulundu. Ben dışarı çıktığımda kist tarafında eşimin koluna giriyordum ki birisi çarpmasın diye. Birde yalnız kalmamay çalış canım allah korusun patlarsa bayılma olabiliyormuş. Bana doktorum patlarsa acil gelin dedi. Şükür olsun ki adetle gitti benim ilaç kullanmama gerek kalmadı.inşallah seninde adetle gider

sıze ılac vermemısmıydı doktorunuz .
Canım bana sorduysan eğer doktor adetin 3. Günü gel bakalım adetle gitmezse doğum kontrol hapı vereceğim dedim. Adet oluncs gittim muayene etti şükür kist gitmiş ilaç vermedi bu yüzden

Kızlar merhaba peki kistlerinizi hissettiniz mi? Ağrı vs yaptı mı sanırım benim de kistim oluştu çünkü sağ tarafımda çok ağrı hissediyorum:(

bugun kendı doktoruma gıttım alttan muayne ettı 5.49 cm cıktı dun 7.46 cm dı .

usttekı dun karından ultrason alttakı bugun vajınal .

Eklentiler

• A2768810-155C-4F92-84A7-849D4E6BB21D.jpeg
    A2768810-155C-4F92-84A7-849D4E6BB21D.jpeg
    150,1 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar merhaba peki kistlerinizi hissettiniz mi? Ağrı vs yaptı mı sanırım benim de kistim oluştu çünkü sağ tarafımda çok ağrı hissediyorum:KK43:
Ben bir gece çok kötü ağrı yaşadım kist olduğunu bilmiyordum böbrekte kum falan döküyorum sandım sonra doktora gittim orda öğrendim kist olduğunu ağrıda o yüzdenmiş. İki büklümdüm ama ayağa kaldırmadı uyuyunca geçti

Ben bir gece çok kötü ağrı yaşadım kist olduğunu bilmiyordum böbrekte kum falan döküyorum sandım sonra doktora gittim orda öğrendim kist olduğunu ağrıda o yüzdenmiş. İki büklümdüm ama ayağa kaldırmadı uyuyunca geçti

Canım benim de 1 haftadır sağ tarafımda bacağımla gövdemin birleştiği yerde bir ağrı var ilk hafta çok yoğundu doktora gittim yumurtalıkta bişey görmedi idrar testi yaptırdı enfeksiyon çıkmadı. Bu hafta ara ara o ağrı kendini hissettiriyor bende yumurtam çatlamadı o ağrı yapıyor diyorum da ondan sordum :(

evet canım ya 7 bucuk santım olmus yanı hangı ılaca basladın ben bugun yasmıne basladım .
Keşke kist aspirasyonu yapsalardı. Biraz büyük gibi Arkadaşım dikkat et. Ama üzülme doğum kontrol hapı küçültür.

usttekı bı gun once karın ultrasonu alttakı bugun vajınal ultrason .

Eklentiler

• 0528A47D-6556-4B92-87C6-9C5D0BA92437.jpeg
    0528A47D-6556-4B92-87C6-9C5D0BA92437.jpeg
    150,1 KB · Görüntüleme: 31
usttekı bı gun once karın ultrasonu alttakı bugun vajınal ultrason .
Arkadaşım en iyisini vaginal ultrason verir. Biraz büyükçene. Doğum kontrol küçültecek inşallah Arkadaşım korkma her kadında olur çoğumuz farkına bile varmıyor. Basit kist hemarojik kist geçer diğerlerine çare zor.

Canım benim de 1 haftadır sağ tarafımda bacağımla gövdemin birleştiği yerde bir ağrı var ilk hafta çok yoğundu doktora gittim yumurtalıkta bişey görmedi idrar testi yaptırdı enfeksiyon çıkmadı. Bu hafta ara ara o ağrı kendini hissettiriyor bende yumurtam çatlamadı o ağrı yapıyor diyorum da ondan sordum :KK43:
Belkide hamilesindir canım

Belkide hamilesindir canım
Yok kuZumm nerdeee zaten geç yumurtladım normalde 15. Gün yumurtluyorum bu ay yumurtlama 19.günü buldu onu da ovülasyon testi pik yaptı da öyle konuşuyorum. Çatlamadı herhalde. Ben çok hissediyorum çatlamama ağrısını. Senin de yumurtalık kistin varsa onlar genel de iyi huylu oluyor ve vücut zamanla atıyor diye biliyorum.

Yok kuZumm nerdeee zaten geç yumurtladım normalde 15. Gün yumurtluyorum bu ay yumurtlama 19.günü buldu onu da ovülasyon testi pik yaptı da öyle konuşuyorum. Çatlamadı herhalde. Ben çok hissediyorum çatlamama ağrısını. Senin de yumurtalık kistin varsa onlar genel de iyi huylu oluyor ve vücut zamanla atıyor diye biliyorum.
Yok canım maşallah kist falan hiçbirşeyim yok. Birkaç ay önce klomen kullanmıştım ilk ay kullanmada yumurta çatlayamadı kistleşti ama adetle gitti sonraki ay ilacı azalttım kullanmaya devam ettim hiç birşey olmadı canım. İlaç dozu yüksek gelmiş

Back