• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen sonrası 2 yumurta

leylii12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2024
20
2
1
32
Merhabalar arkadaşlar , ben bu ay günde 2 tane olacak şekilde adetimin 3. Günü klomen kullanmaya başladım. 5 gün kullandım bitti. Yumurtalıklarımda ciddi ağrı var sevindim dedim demek ki büyüyorlar( pcosum bu arada ). Doktor 13. Günü çağırdı iğneni de al gel dedi . Bugün baktık solda 12 mm sağda 9 mm iki yumurta var ama büyürler mi daha fazla bilmiyorum. Doktor da sanki çok umutlu konuşmadı. Çarşamba yani 3 gün sonra tekrar bakayım dedi . Sizce büyür mü o yumurtalar .

Merhabalar arkadaşlar , ben bu ay günde 2 tane olacak şekilde adetimin 3. Günü klomen kullanmaya başladım. 5 gün kullandım bitti. Yumurtalıklarımda ciddi ağrı var sevindim dedim demek ki büyüyorlar( pcosum bu arada ). Doktor 13. Günü çağırdı iğneni de al gel dedi . Bugün baktık solda 12 mm sağda 9 mm iki yumurta var ama büyürler mi daha fazla bilmiyorum. Doktor da sanki çok umutlu konuşmadı. Çarşamba yani 3 gün sonra tekrar bakayım dedi . Sizce büyür mü o yumurtalar .
Klomen harici başka takviye kullanıyor musunuz ? Inositol yumurtalama ve sağlıklı yumurta üretmek için kullanılıyor günde 4 gr olacak şekilde 3 ay kullanıp daha sonra klomen kullanırsanız daha sağlıklı ve gelişen yumurtalarınız olur . Bu sefer olmazsa bence böyle deneyin

Back