- 3 Aralık 2013
- 771
- 484
bizimkisi varikosele baktırtmadı halaamin canım yuzumuz guler ınsallah benım dr um test sonucunu gorunce ürolojiye yönlendirmişti varıkosel olabılır dıye ürolojiye gitti varikosel yokmus cok sukur dr yazdı ilacı kullan dıye sabah aksam ac karnına ıctı sgk karsılamıyor canım
bizimkisi varikosele baktırtmadı hala
anca ben uğraşıyorum
kuzum hatırlamıyorum ki şimdi. hızı biraz düşük çıkmıştı.Kaç çıkmıstı degerlerı erkekler zorla gıdıyor canım
kuzum hatırlamıyorum ki şimdi. hızı biraz düşük çıkmıştı.
doktor da sadece muayene etti kan değerlerine baktı. E vitamini ve bebe aspirini verdi. onu kullandı eşim o kdr.
yok. beyefendi bir tarafını kaldırıp gitmiyor. incir kürünü de 1 hafta uyguladı sadeceBenım esımın baya dusuktu canım cok sukur duzeldı esıne sabahalrı ac karnına bır gun onceden zeytınyagında bekletılmıs kuru ıncır ve kecıboynuzu ozu yedır bu surecte faydası olur pekı sonradan test yaptırdı mı
yok. beyefendi bir tarafını kaldırıp gitmiyor. incir kürünü de 1 hafta uyguladı sadece
Şu hamile kalanlar bi yazsa gerçektende bizede yardımcı olsalarya kızlar kurban olayım bana bir yardımcı olun
iğnenin 6. günü bitmek üzere.
belim çok ağrıyor.
ve ara ara kasıklarımda batmalar oluyor.
ama akıntım sanki adet öncesi akıntım gibi
ümitleneyim mi ümitlenmeyeyim mi anlayamadım
Klomenle hamile kalanlar hangi belirtileri yaşadınız?
ayın 24 ünde bende ilk çatlatma iğnesi oldum 2 yumurtam olmuştu 20mm demişti doktorum sonra iş size düşüor dedi bizde dediklerini uyguladık bana dediki bu tedavi sadece %25 şansını arttırır daha fazlasını beklemeyin dedi ama insan umutlarını %25 de tutamıyor ne yazıkki şuan öle merak ediorumki ne var içimde diye bir melek benimlemi diye ama hiç bir belirtim yok gebelik adına burdaki yazıları okuyorum günlerdir kullanıp hamile kalanlar varmı diye ama hep hüsrana uğrayanlara rastlıorum kaç yere yazdım hamile kalanlar bizimle paylaşın yaşadıklarınızı diye ama yazan yok aradığım ne ? sadece umut vericek bir başkasının yaşadığı bir belirti... o kadar doluyumki Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin çok bekletmnesin evlatlarımızla bizi sınav etmesin inşallahh...
Olumlu olumsuz belirtilerde dahil yazışalım destek olalım benceCanım inan bende merak içindeyim bugun ignemi oldum 3 tane yumurtam buyumus pazartesi tekrar kontrolm var insallah meleklerimiz bize tutunurlar cok istiyorum rabbim tum isteyenlere nasip etsin hepimiz sonucunu yazalm da umut olalm birbirimize
Olumlu olumsuz belirtilerde dahil yazışalım destek olalım bence
Merhaba arkadaslar bende klomen kullandım ayın 22 sinde yumurtam çatladı birliktelik oldu çok umutla bekledım ama adet tarıhımden 2 gün önce kanamam oldu pazar ögleden sonra başladı pazartesi akşamı bitti dün hiç kan gelmedi fakat bugün az önce tekrar kanamam başlamış aranızda böyle bir durumla karıslasan varmı acaba üstüne mi gördüm adet yada bu adet kanı degılde döllenmeden sonra yerleşme kanaması oluyormuş öyle birşey mi yaşayan varsa yada konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
ilk defa böyle birşeyle karşılaştım gerçi klomenıde ilk defa kullanmıstım dün aksam test yaptım negatif çıktı . hemen kan testi yaptırsam çıkarmı acabaCanm öncelikle ins hamilesindir ama bu kanamalar adet de olabilir cunku klomen boyle ara kanamalara sebep olabilir bence sen bi kan testi yaptr tatlm
ilk defa böyle birşeyle karşılaştım gerçi klomenıde ilk defa kullanmıstım dün aksam test yaptım negatif çıktı . hemen kan testi yaptırsam çıkarmı acaba