- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
Yapay rahimle hamile kalan kadin cikti gecen gun haberlere. Sukur her halimize rabbim elbet nasip edecek zamani var insallahben zaten fsh yı prolaktınle karıstırdgını anladım cnm zaten prolaktınde sıkıntı azcık yanı ben artık hıc bıseyı takmıyorum kımler kımler hamıle kalmıs allah verdıkten sonra yani ne olursa olsun alıştım yani iyiyim sanada tavsıye ederm
aynenn bende o yuzden takmıyorum aslında kimer kimler hamile kalmışşYapay rahimle hamile kalan kadin cikti gecen gun haberlere. Sukur her halimize rabbim elbet nasip edecek zamani var insallah
Guzel haberlerle gel yarin canim haberini bekliyorumaynenn bende o yuzden takmıyorum aslında kimer kimler hamile kalmışş
permbe gunu gıdıcem inşşaallah güzel olur moralimin yukseklıgı yansımıstır dıye düşünüyorum devamlı beynime msj gönderıyorum sende oyle yap bak kenzül arş duasını oku bana burdan biri tavsıye ettı cok mucizeli bir duaymısGuzel haberlerle gel yarin canim haberini bekliyorum
Tamam canim Allah razi olsun 2 gun sonra adetim bitecek bitince okuyayimpermbe gunu gıdıcem inşşaallah güzel olur moralimin yukseklıgı yansımıstır dıye düşünüyorum devamlı beynime msj gönderıyorum sende oyle yap bak kenzül arş duasını oku bana burdan biri tavsıye ettı cok mucizeli bir duaymıs
oku canımm cok güzel bir dua mutlaka anlamınıda oku hattaTamam canim Allah razi olsun 2 gun sonra adetim bitecek bitince okuyayim
Tamam canim sagol persembe haber etoku canımm cok güzel bir dua mutlaka anlamınıda oku hatta
olur cnm mutlaka haber ederımTamam canim sagol persembe haber et
merhaba arkadaşlarbrnh bendede aynı sorun var yaşım 31 6 aydır bebek istiyoruz bir defa kimyasal gebelik geçirdim fsh 9.8 amh 2.9 çıktı iki farklı dr la görüştüm biri tüp bebek uzmanı hemen tüp bebek yapılmalı yumurta rezervin düşük dedi şok oldum ve güven vermedi açıkcası muhasebeye gönderdi hemen 2. dr da yumurta takibi yapalım olmazsa tüp bebek bi denyelim bakalım dedi salı günü klomene başladım ilk kullanışım çok meraktayım nolacak diye bal tarçın çörek otu yiyorum sabah akşam, kuru incir tüketiyorum geçen ay soğan kürü yaptım omega 3 koenzim q10 ve d vitamini kullanıyorum sanada tavsiye ederim Allah inşalllah çok bekletmez banada dua edin nolur
canım doktor dan geldım yumurtam catlamısTamam canim sagol persembe haber et
Canim kacinci gunundu bugun? cat ignesi olmusmuydun?canım doktor dan geldım yumurtam catlamıs
Canim cok erken adet gununu beklemelisin. Simdi yapiyosun ya varsa bosuna bebeginide uzersin.. lutfen uzulme bebegin varsa onu da uzme. Adetini bekleKan testi yaptirdim 0.49 adete 7 gun var daha yukselirmi sizce cok kotuyum ;(
yok cnm catlatma ıgnnesı olmamıstım kendılıgınden catladı ama dun aksam hissetmısım müthiş bir agrım vardı yerımde duramıyodum yürümekde bıle zorlanmıstım hatta catlama olabılır dedım ilşkiye grdm esimle bugun gttım doktor yyumurtan catlamıs dedı çok şaşırdım daha pazartesı gunu 12mm di yanı ne ara büyüdü dedım allahıma şükürler olsun adetımın 17.günü bugun yumurtlama tarıhıne göre bugun ve yarın ilşkiye girin dedı progestan diye bir ilaç verdi kullancm bitirince gel dedıCanim kacinci gunundu bugun cat ignesi olmusmuydun?
Hadi bol bol calisinda gelsin bebis
Maasallah kendinden catlamis sen gunde 1 klomenmi 2 klomenmi kullanmistin?yok cnm catlatma ıgnnesı olmamıstım kendılıgınden catladı ama dun aksam hissetmısım müthiş bir agrım vardı yerımde duramıyodum yürümekde bıle zorlanmıstım hatta catlama olabılır dedım ilşkiye grdm esimle bugun gttım doktor yyumurtan catlamıs dedı çok şaşırdım daha pazartesı gunu 12mm di yanı ne ara büyüdü dedım allahıma şükürler olsun adetımın 17.günü bugun yumurtlama tarıhıne göre bugun ve yarın ilşkiye girin dedı progestan diye bir ilaç verdi kullancm bitirince gel dedı
2 kullanmıstım gecen ayda bu aydaMaasallah kendinden catlamis sen gunde 1 klomenmi 2 klomenmi kullanmistin?
Klomene cevap vermis yumurtalarin bugunleri degerlendir. O ilaci duydum tutunmaya yardimci oluyomus. Ne guzel kistinde olmamis maasallah canim.2.klomen denemesinde olan bicok kisi var forumlarda.2 kullanmıstım gecen ayda bu ayda
ınsallah ınann ki senın de hayırlı haberlerını almayı cok isterim bende cok sevındım doktorumda bugun ve yarın ilşkiye girilmesini söyledi yinede bir umutt dogdu bnm için alahıma çok şükürler olsun ki umdugumdan fazlasını buldum bugunKlomene cevap vermis yumurtalarin bugunleri degerlendir. O ilaci duydum tutunmaya yardimci oluyomus. Ne guzel kistinde olmamis maasallah canim.2.klomen denemesinde olan bicok kisi var forumlarda.
Bakalim ben ne alemdeyim carsamba gunu belli olcak.bugun sol kasığım seyiriyo gibi geliyo. Psikolojikmi acaba bilemedim. Insallah buyuyodur yum larım
Sevindim canim. Bat ne zaman once sen sonra ben duyuralim burdan hamileyimm diye insallah..ınsallah ınann ki senın de hayırlı haberlerını almayı cok isterim bende cok sevındım doktorumda bugun ve yarın ilşkiye girilmesini söyledi yinede bir umutt dogdu bnm için alahıma çok şükürler olsun ki umdugumdan fazlasını buldum bugun