Klomen ovitrelle

fsh yukseklıgı olup klomen kullanan varmı bnm fsh degerım 9,75 ıkı aydır klomen kullanıorm bu ıkıncı ayım yumurta takıbım yapılıyor suan

bebe aspirini çogu kişi kullanıo neden acaba

Kızlar merhaba.bende bu ay klomen gonal-f ve perşembe günüde çatlatma iğnesi oldum.19 da hcg ye baktır dedi bu sitedeki yorumları okuyorum bu şekilde hamile olan çok kişi var.darısı bizlere inşallah gün sayıyorum

hormon degerlerın normalmi

İnşallah canım.sende varmı bebek
aahh nerdee tedavıde 2.ayımdayım bakalım bu ay ne olucak fsh sıkıntım var 9,75 klomen kullandım gecen ay bu ayda kullandım ıkıncı kontrolume gtcem yarın yumurta takıbım yapılıo

Olur canım inşallah.klomen kasık ağrısı yapıyor ama gerçekten iyi bir ilaç.daha ikinci aydasın yolun başındasın uzun sürmez inşallah bu ay sende güzel haber verirsin.bende

Olur canım inşallah.klomen kasık ağrısı yapıyor ama gerçekten iyi bir ilaç.daha ikinci aydasın yolun başındasın uzun sürmez inşallah bu ay sende güzel haber verirsin.bende
ne güzel konustun canım inşaallh bu ay olsun ıstıyorumm gecen ay cok strestlıydm bu ay bıraz daha alıstım aza düşürdüm stresımı inş faydası olur evet cok kasık agrım oldu bnm gecen ay bvı ara yermde duramıcak gbydım bu ay minicik minicik agrılar gırddı

Ağrın olunca şöyle düşün bebeğimin olması için yumurtalarım olgunlaşıyor benimde çok ağrım olunca öyle yapıyordum.stres yapma bende çok stresli ve sinirliyim ama inanmak ve beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok.yaradan ol diyecek bebişlerimizde olucak inşallah.

inşaallah cnm evet bende öyle dıorum yumurtam büyüyo dıyorum ztn her kontrole gıtmeden önce büyüme olup olmadıgını anlamıstım inşaallh bu ay hamıle kalırız da bunlarda kurtuluruz

selam kızlar bende cumartesi doktora gittim daha önce klomen kullandırdı bi de bebek aspirini yarım gün aşırı iç demişti. şimdi cumartesi gün yumurtalarım 18 mm olarak büyümüş pregnyl 5000 yaptırdı iki tane bi su diyerek ve o gün ilişki girip pazartesi tekrar bi ilişki istiyorum dedi ve cumartesi hayırlı haberler veririz inşallah dedi geldiğinizde cumartesi beklerim dedi ve aspirini bu sürede kullanma bakalım şimdilik ve hiç bi ilaç ta içme ağrı olabilir ama dayan nolur dedi bakalım inşallah.... ama aklıma takılan bu kadar kısa sürede ne olacak ki de cumartesi görecek anlayamadım. bi de kasık ağrım çok oluyo akşamları daha fazla hele sabah ezanına yakın bi saatte içimde bişeyler oldu çat diye seyirdi kasığım hissettim ve ağrı yaptı uyandırdı o derece sonra zor uyudum baya bi ağrıdı yani sabaha kadar. ya yumurta çatladı yada bilmiyorum hayırlısı bakalım... bekleyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…