- 26 Ekim 2015
- 282
- 182
- 35
Karn sertlersmesi ve agrilar cok fazla asiri tuvalet ihtiyaci var dun idrar Testi yaptm negatif ciktiSlm canim bugun belirtilerin neler nasilsin iyimisin
Kacinci gunundu canim 12gunden sonra ignenin etkisi geciyormus o yuzden negatiftir sakin uzme kendini etkileme kesin sonuc 14.gunden sonra kan testiyle aliniyomusKarn sertlersmesi ve agrilar cok fazla asiri tuvalet ihtiyaci var dun idrar Testi yaptm negatif cikti
bebe aspirini çogu kişi kullanıo neden acabaSlm arkadaşlar bu ay benim 5.denemem klomen+ovitrelle ama bu ay bi değişiklik yapıp bebek aspirinine başladım 19 unda ovitrelle oldum şimdi beklemedeyim varmı benim kadar ısrarcı aranızda sonuçlarını ogrenebilirmiyim
bu belırtıler normal klomenın yan etkılerı bunlar kasık agrıısı akıntı vs aklına gelebılcek tüm belirtiler normalKarn sertlersmesi ve agrilar cok fazla asiri tuvalet ihtiyaci var dun idrar Testi yaptm negatif cikti
Hadi insallah guzel haber verirsin benimdr carsamba gunu kan testim varIns oyledr 11.gunumde yaptm testi carsamba gunu de kan testim var bklm
hormon degerlerın normalmiKızlar merhaba.bende bu ay klomen gonal-f ve perşembe günüde çatlatma iğnesi oldum.19 da hcg ye baktır dedi bu sitedeki yorumları okuyorum bu şekilde hamile olan çok kişi var.darısı bizlere inşallah gün sayıyorum
iyi o zaman şansın daha yuksek inş hamılesındrHepsi normal çıktı.
aahh nerdee tedavıde 2.ayımdayım bakalım bu ay ne olucak fsh sıkıntım var 9,75 klomen kullandım gecen ay bu ayda kullandım ıkıncı kontrolume gtcem yarın yumurta takıbım yapılıoİnşallah canım.sende varmı bebek
ne güzel konustun canım inşaallh bu ay olsun ıstıyorumm gecen ay cok strestlıydm bu ay bıraz daha alıstım aza düşürdüm stresımı inş faydası olur evet cok kasık agrım oldu bnm gecen ay bvı ara yermde duramıcak gbydım bu ay minicik minicik agrılar gırddıOlur canım inşallah.klomen kasık ağrısı yapıyor ama gerçekten iyi bir ilaç.daha ikinci aydasın yolun başındasın uzun sürmez inşallah bu ay sende güzel haber verirsin.bende
inşaallah cnm evet bende öyle dıorum yumurtam büyüyo dıyorum ztn her kontrole gıtmeden önce büyüme olup olmadıgını anlamıstım inşaallh bu ay hamıle kalırız da bunlarda kurtuluruzAğrın olunca şöyle düşün bebeğimin olması için yumurtalarım olgunlaşıyor benimde çok ağrım olunca öyle yapıyordum.stres yapma bende çok stresli ve sinirliyim ama inanmak ve beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok.yaradan ol diyecek bebişlerimizde olucak inşallah.