Arkadaşlar merhaba ben bu ay adetin 4.günü klomene günde 2 tanr olmak üzere başladım. Döngünün 10.günü gittiğimde 2.42 mm yumurtam vardı doktor çok iyi bugün yarın çatlar değerlendir 3 gün sonra gel çatlamazsa iğne vuralım dedi. 13.gün gittiğimde çatlamadığını 3.42 mm olduğunu gördük. Ovitrelle verdi o akşam vuruldum ertesi günü bi sonraki günü ve bir gün ara verip diğer günü değerlendirdik. İğnenin üstünden 15 gün geçti test yapmadım biraz daha geçmesini beklicem bu arada iğneyi vurulduğumun ertesi günü akıntı oldu şu yumurta akı gibi olan çatladığını düşünüyorum. Ama yumurtam çok büyüdüğü için korkularım oluştu kist olmuş mudur diye olsaydı ağrı sancı vs olur muydu bu arada sadece göğüslerim çok şiş ve dokununca hafif acıyor o kadar ben bu kist durumunda korkuyorum var mı başına gelen ya da bu kadar büyük yumurta ile gebelik oluşur mu doktor vur dediğine göre oluşur herakde
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Klomen+ovitrelle vurulan arkadaşlar lütfen bakın.
- Konu Sahibi Teraziiii
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 2
- 5.952
- 73
Bende böyle düşündüm. Adet ne zaman?doktor vur dediğine göre oluşur herakde
İğneye göre 15 akıntıya göre 14 gün geçtiBende böyle düşündüm. Adet ne zaman?
Ben de bunu İnternetten okudum ilk denemem klomenle bilseydim doktora drrdim 2.42 de vurdurduk ama doktor sonuçta ne bileyim uygun gördü heralde eşim biraz daha bekle diyor çok yıpranıyorum çünkü hayır kist varsa da insan bir an önce adet görmek istiyor24 mm üstü genelde kiste dönüşür. iğneden 15 gün geçtiyse test yapın daha beklemenize gerek yok.
- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 2
- 5.952
- 73
Testte çıkar artık o zaman, pazartesi kan verirsiniz olmadıİğneye göre 15 akıntıya göre 14 gün geçti
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Valla ben de inanılmaz uslu bir hastaydım doktoe ne dese dinlerdim. Meğersem amh düşükmüş bende. Ilk doktorum beni 1 yıl oyaladı. Şimdi her şeye şüpheyle yaklaşıyorum ister istemez. Negatif olursa sonucunuz 20 güne kadar regl olamazsanız tekrar doktora gidin.Ben de bunu İnternetten okudum ilk denemem klomenle bilseydim doktora drrdim 2.42 de vurdurduk ama doktor sonuçta ne bileyim uygun gördü heralde eşim biraz daha bekle diyor çok yıpranıyorum çünkü hayır kist varsa da insan bir an önce adet görmek istiyor
Yarın da olmazsa ben de pazartesi test yapıcam olmadı doktoruma bi gözükücem internette okudukça korkularım arttıTestte çıkar artık o zaman, pazartesi kan verirsiniz olmadı
Haklısınız öyle yapmalı. Bizimki sebepsiz olmayanlardan bu ay 11 yumurta vardı destekleyelim dedi ama zaten büyüyordu yumurtam fazla büyümüş demekki.Valla ben de inanılmaz uslu bir hastaydım doktoe ne dese dinlerdim. Meğersem amh düşükmüş bende. Ilk doktorum beni 1 yıl oyaladı. Şimdi her şeye şüpheyle yaklaşıyorum ister istemez. Negatif olursa sonucunuz 20 güne kadar regl olamazsanız tekrar doktora gidin.
Siz nasıl hamile kaldınız Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahValla ben de inanılmaz uslu bir hastaydım doktoe ne dese dinlerdim. Meğersem amh düşükmüş bende. Ilk doktorum beni 1 yıl oyaladı. Şimdi her şeye şüpheyle yaklaşıyorum ister istemez. Negatif olursa sonucunuz 20 güne kadar regl olamazsanız tekrar doktora gidin.
Siz nasıl kaldınız allah kucağınıza almayı nasip etsinTestte çıkar artık o zaman, pazartesi kan verirsiniz olmadı
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Histereskopi sonrası 2. Tüp bebek tedavime hazırlanırken doğal gebe kaldım. Allah herkese nasip etsin.Siz nasıl hamile kaldınız Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ne mutlu amin inşallah denemediğimiz yol kalmıyo evlat için rabbim aratmasın.Histereskopi sonrası 2. Tüp bebek tedavime hazırlanırken doğal gebe kaldım. Allah herkese nasip etsin.
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Daha ilk aşamadasınız insallah uğraştırmaz çok.Ne mutlu amin inşallah denemediğimiz yol kalmıyo evlat için rabbim aratmasın.
- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 2
- 5.952
- 73
1 klomen + ovitrelle, 2 ovitrelle sonrası tüp bebekle hamile kaldım Allah’a çok şükür. Rabbim isteyen herkese versin inşallah, siz de pozitifi görürsünüz de bu sevinci yaşarsınızSiz nasıl kaldınız allah kucağınıza almayı nasip etsin
Amiiiiiin inşallah çok yoruldum artık çok Allah isteyen herkese bu sevinci yaşatsın1 klomen + ovitrelle, 2 ovitrelle sonrası tüp bebekle hamile kaldım Allah’a çok şükür. Rabbim isteyen herkese versin inşallah, siz de pozitifi görürsünüz de bu sevinci yaşarsınız
Hsg dahil eşim de dahil her şeyimize bakıldı 1 seneyi geçtik klomene başladı o da böyle şeyleri varmış korkuttu sonra aşılama deneriz heralde dua edin benim içinde gebesiniz Rabbim kabul eder inşallahDaha ilk aşamadasınız insallah uğraştırmaz çok.
- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 2
- 5.952
- 73
Yorucu, üzücü ama bizim sınavımız da buymuş ne yapalım? İmkansız değil ya, sadece zaman alıyor moral bozmak yok.Amiiiiiin inşallah çok yoruldum artık çok Allah isteyen herkese bu sevinci yaşatsın
Amin inşallah
Aynen öyle bulması bile ayrı sınavmış bizim için yaradan bilir.Yorucu, üzücü ama bizim sınavımız da buymuş ne yapalım? İmkansız değil ya, sadece zaman alıyor moral bozmak yok.
Amin inşallah