- 15 Kasım 2022
- 1.394
- 932
-
- Konu Sahibi esmeraldakrtl
BurcuuuuuArkadaşımda hemen hemen sizinle aynı boylarda ve oda 73e çıkmıştı sonra 64le falan hamile kaldı istersen sende yapabilirsin bence ama yardım al diyetisyene git. Bende bu ay düşündüğümüz için geçen ay online diyet yaptım mesela. 164 boyum 62.5 kilodaydım 57 ye düştüm bir ayda
EfendimmmBurcuuuuu
NaberEfendimmm
İyi nasıl olsunn sende naber
Ben merakımdan çatlıyorum ya sende bir gelişme oldu muİyi nasıl olsunn sende naber
Off bende öyleyim regline ne kadar kaldı benim 7 8 gün var test yapmaya başladım sanki hayali bir çizgi oluşacak gibi de ya da ben mi öyle görmek istiyorum anlamadımBen merakımdan çatlıyorum ya sende bir gelişme oldu mu
Ayyy inşallah hamilesindir vallahi bende test felan yok yapmadım 4 gün kaldı reglimeOff bende öyleyim regline ne kadar kaldı benim 7 8 gün var test yapmaya başladım sanki hayali bir çizgi oluşacak gibi de ya da ben mi öyle görmek istiyorum anlamadım
Ben kendim tüm testlerini önceden yaptırmıştım eşimin testlerinide o yuzden baktı evetCanım klomene başlamadan önce doktorlar kesin sperm değerlerine bakiyorlarmi
Hangi belirtilerin var, benim de adetime 4 Gün kaldı..Hanımlar sonuclar ne oldu ben adet olmayı bekliyorum beş gün kaldı adetime test felan da yapmıyorum adet belirtileri olduğu için zaten
Yok öyle bir şey doktorunuzdan daha iyi bilecek değiller buradakiler.Duphaston gebelik oluşursa tutunmasını sağlar yoksada adet olmanızıMerhaba arkadaşlar buraya ilk defa yazıyorum bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Pcoluyum ilaç kullanmadan adet göremiyorum 1 yıldır bebek istiyoruz doktorum haziran-Ekim adet düzenlemek için duphaston kullandırdı her adetimin 14. Gün duphastona başlıyordum Kasım ayında adetin 5. Günü klomene başladım 5 gün kullandım yeterli büyüklüğe ulaşmamış dedi 4 gün daha kullandım ve gittiğimde 18 mm olmuş yeterli dedi ve çatlatma iğnesi verdi 30 kasımda ovitrelle vuruldum. Bu arada ayın 29unda duphaston hapa başlamıştım ertesi gün iğne vuruldum. Yalnız burada araştırmama göre duphaston çatlamaya engel ve yumurtama çatlatma iğnesinden sonra içilir yazılmış. Doktorum bu konuda hiçbir bilgi vermedi ben de iğneden önce içtim 14. Gün her zamanki gibi. Şimdi benim yumurtam çatlamamış mıdır?
Yani çatlatma iğnesinden önce ya da sonra kullanılmaya başlamasının önemi yok diyorsunuz. Teşekkür ederim içim rahatladı. O kadar farklı duygu ve düşünceler ki ne duysam ne bulsam diye sürekli bakıyorum öğrenmeye çalışıyorumYok öyle bir şey doktorunuzdan daha iyi bilecek değiller buradakiler.Duphaston gebelik oluşursa tutunmasını sağlar yoksada adet olmanızı
Bu arada inşallah güzel bir haber almışsınızdırAyyy inşallah hamilesindir vallahi bende test felan yok yapmadım 4 gün kaldı reglime
Sana tavsiyem çok okuma kafan allak bullak olur ve strese girersin en iyisi akışına bırakmak.Yani çatlatma iğnesinden önce ya da sonra kullanılmaya başlamasının önemi yok diyorsunuz. Teşekkür ederim içim rahatladı. O kadar farklı duygu ve düşünceler ki ne duysam ne bulsam diye sürekli bakıyorum öğrenmeye çalışıyorum
MaalesefBu arada inşallah güzel bir haber almışsınızdır
Rabbim en kısa zamanda güzel haber almayı nasip etsin inşallah hiç gerek kalmaz tüp bebeğeMaalesefbu ay femeraya başladım olmazsa tüp bebeğe başlayacağım
İnşallah hepimizeRabbim en kısa zamanda güzel haber almayı nasip etsin inşallah hiç gerek kalmaz tüp bebeğe