-
- Konu Sahibi esmeraldakrtl
Ben klomeni kullandıgım zaman yumurtam buyutken bel agrısı yasadım iğneyi vuruluncada vurulduktan bir gun sonra bel kasık agrısı yasadım ama 1 gun sürdü o kadar kısa sürede olurmuki catlama ondan emin olanıyorumGebelik testi için çok erken canım. Bende bu ay klomen kullandım sadece yumurtam kendi çatladı iğne verilmeden. Son adet tarihim 26 ekim. O yüzden henüz çok erken. Benimde 3 yumurtam vardı iki tane 11mm bi tane 13 mm gecen haftalarda. Biri çatlamış sadece 21
Bende ilk defa çatlamaya şahit oldum canım sende anlayabilirsin çatlayıp çatlamadığını bende bilmiyordum. Klomen kullanmıştım adetin 5.gününden itibaren. Gün aşırı ilişki önermişti. Sonra klomen bitti bir hafta sonrasında yani o haftanın içinde şiddetli kasık ağrısı oldu bel ağrısı karın ağrısı gibi hazımsızlık gibi hiç anlamadım. Sonra bu cumartesi kontrole gittiğimde yumurtan çatlamış hiç kasık ağrısı bel ağrısı yaşadın mı o günleride değerlendirdiyseniz süper demişti
Yumurta takibi yapılmışmıydı ozaman yani kaç mm di yumurta biliyor musun? Belkide olabilir. Ben 2 3 gün yaşadım o kasık bel ağrısınıBen klomeni kullandıgım zaman yumurtam buyutken bel agrısı yasadım iğneyi vuruluncada vurulduktan bir gun sonra bel kasık agrısı yasadım ama 1 gun sürdü o kadar kısa sürede olurmuki catlama ondan emin olanıyorum
Kesinlikle basindan sallamis canim degistir doktorunu.Bu tedaviyi ozeller mi yapiyor sadece? Devlette kontrole gittigimde sordum, asilama yada tup bebek harici hic bir gebelik tedavisi yapmiyoruz demisti. Beni mi basindan salladi yoksa gercek mi bilemedim.
Yani ben pek anlayamıyotum çatladığını iğneden 4 saat sonra kasık ağrısı yaşadım sonrasında da bir şey olmadıGebelik testi için çok erken canım. Bende bu ay klomen kullandım sadece yumurtam kendi çatladı iğne verilmeden. Son adet tarihim 26 ekim. O yüzden henüz çok erken. Benimde 3 yumurtam vardı iki tane 11mm bi tane 13 mm gecen haftalarda. Biri çatlamış sadece 21
Bende ilk defa çatlamaya şahit oldum canım sende anlayabilirsin çatlayıp çatlamadığını bende bilmiyordum. Klomen kullanmıştım adetin 5.gününden itibaren. Gün aşırı ilişki önermişti. Sonra klomen bitti bir hafta sonrasında yani o haftanın içinde şiddetli kasık ağrısı oldu bel ağrısı karın ağrısı gibi hazımsızlık gibi hiç anlamadım. Sonra bu cumartesi kontrole gittiğimde yumurtan çatlamış hiç kasık ağrısı bel ağrısı yaşadın mı o günleride değerlendirdiyseniz süper demişti
Anladım canım belkide iğne olmuşsun ya hani onun etkisi vardır ben iğne olmadığım için tam bilmiyorum. Hatta hala bile kasık ağrısı giriyor arada. Birazda hamilelik belirtisi gibi oluyomuş yumurta çatlaması belirtileride zaten. Psikolojik mi bilmiyorum ama inş değildir. İnşallah hamileyizdirYani ben pek anlayamıyotum çatladığını iğneden 4 saat sonra kasık ağrısı yaşadım sonrasında da bir şey olmadı
Ayy inşallah ya bende yumurtalarda sızı hissediyorum sonra geçiyor ama ümitlenmek istemiyorumAnladım canım belkide iğne olmuşsun ya hani onun etkisi vardır ben iğne olmadığım için tam bilmiyorum. Hatta hala bile kasık ağrısı giriyor arada. Birazda hamilelik belirtisi gibi oluyomuş yumurta çatlaması belirtileride zaten. Psikolojik mi bilmiyorum ama inş değildir. İnşallah hamileyizdir
Aynen bende öyle hayal kırıklığına uğramakta istemiyorum ama ümitleniyorumda. Senin son adet tarihin ne zamandıAyy inşallah ya bende yumurtalarda sızı hissediyorum sonra geçiyor ama ümitlenmek istemiyorum
25 ekimde olmuştum bu ay 22 si olmam lazımAynen bende öyle hayal kırıklığına uğramakta istemiyorum ama ümitleniyorumda. Senin son adet tarihin ne zamandı
Bende 26 ekimde olmuştum benim düzensiz biraz genelde aynı civarda olur o tarihlere kadar beklicez artık. Adet gününe 2 3 gün varken yapsak çıkarmı scaba25 ekimde olmuştum bu ay 22 si olmam lazım
Benimkide düzensiz 20 sinde yapacam ben yoksada adeti beklerim olmassam doktora giderim kist olma ihtimalide var diyeBende 26 ekimde olmuştum benim düzensiz biraz genelde aynı civarda olur o tarihlere kadar beklicez artık. Adet gününe 2 3 gün varken yapsak çıkarmı scaba
3 adet vardı 18.9,16,17 mmYumurta takibi yapılmışmıydı ozaman yani kaç mm di yumurta biliyor musun? Belkide olabilir. Ben 2 3 gün yaşadım o kasık bel ağrısını
Den hamilesin bence içime dogduYani ben pek anlayamıyotum çatladığını iğneden 4 saat sonra kasık ağrısı yaşadım sonrasında da bir şey olmadı
Doktor sizden rahim flmi istedimi klomen ilacını başlatmak içinKızlar adetin beşinci günü günde bir tane klomen başladı doktor bittikten iki gün sonra yani bugün kontrole gittim bir tane gelişmiş yumurta 22 mm diğerleri 14 ve daha küçük gelişmiş bugun ovitrelle yaptırdı ve duphaston ve gynoflor fitil verdi bu fitili kullananlar oldu mu ?
Yaaa ne diyorsun atma o zehirli okuDen hamilesin bence içime dogdu
Aynen beraber yapalım 20sinde belkide olurBenimkide düzensiz 20 sinde yapacam ben yoksada adeti beklerim olmassam doktora giderim kist olma ihtimalide var diye
İğneyle tam zamanında çatlamıştır ozaman boyutları da güzelmiş zaten 20den sonra çatlıyormuş heralde3 adet vardı 18.9,16,17 mm
İnşallah diyelim ya 20 si bir gelse hayırlısıyla…evet adet olsanda kist oluyor bende oldu.Mecbur adetin üçüncü günü gidecez diğer aya hazırlık için olmassa sen denemeyecek misin diğer ayıAynen beraber yapalım 20sinde belkide olurkist olma ihtimalinide duymuştum ama adet olursakta kist oluşma ihtimali varmı, yani adet olursakta tekrar doktora gitmeye gerek varmı
Adetin 3.günü gitmek şart mı kist olup olmadığını öğrenmek için peki herhangi bir zamanda gidersek olmazmı. Bu ay ilk deniyorum zaten ama bu stresi vücudum kaldırmıyor boş gebelik geçirdim bundan önce. İşten ayrılmıştım 1 sene oldu. Eğer gebelik olursa bir süre çalışmıcam eşim evde olmamı istiyor bu süreçte ama evde daralacak gibi oluyorum çok stres olup sürekli düşünüyorum. Eğer bu ay olmazsa biraz erteleyip işe girmek istiyorum en azından kafam daha az dolu olurİnşallah diyelim ya 20 si bir gelse hayırlısıyla…evet adet olsanda kist oluyor bende oldu.Mecbur adetin üçüncü günü gidecez diğer aya hazırlık için olmassa sen denemeyecek misin diğer ayı
Yoo hayır kisti adetsizkende görebilir doktor.Tedavi için üçüncü gün şart ilacı ona göre başlatıyor.Bence doktora görün kist olursada onu eritirsin.Sen ne zamandır evlisin pko felan var mı yani me zamandır bebek istiyorsunuz?Allah aynı acıyı yaşatmasın tekrar boş gebelik nedirAdetin 3.günü gitmek şart mı kist olup olmadığını öğrenmek için peki herhangi bir zamanda gidersek olmazmı. Bu ay ilk deniyorum zaten ama bu stresi vücudum kaldırmıyor boş gebelik geçirdim bundan önce. İşten ayrılmıştım 1 sene oldu. Eğer gebelik olursa bir süre çalışmıcam eşim evde olmamı istiyor bu süreçte ama evde daralacak gibi oluyorum çok stres olup sürekli düşünüyorum. Eğer bu ay olmazsa biraz erteleyip işe girmek istiyorum en azından kafam daha az dolu olur
Boş gebelikte beta hcg değeri artıyor ama iki katına çıkması gerekirken düzensiz ilerliyor. Benimkide öyle oldu arttı ama iki kat artmadı sonrasında kese gözüktü ama içi boştu gelişmedi yani o yüzden zorunlu kürtaj oldum. 1 yıllık evliyim 28 yaşındayım daha onu tesadüfen öğrenmiştik 6.ayda düşünmüyorduk henüz. Ama öğrenince çok mutlu olduğumuzu görünce demekki istiyoruz dedik eşimde çok istiyor. Kürtajın ardından 5 6 ay falan geçti. Bu ay ilk denememiz. Pko falan yok sadece bekarkende bi ara prolaktin çok az yüksekti. İki üç ay öncesine kadar tekrar yükseldiğini gördük 37 olmuştu. Sonra 3 ay bekleyelim hemen ilaç kullanma dedi doktor hormonlar değiştiği içinde yükselmiş olabilir dedi sonra kendiliğinden düşmüş zaten 30du şuan normali 26 27 olması gerekiyormuş sıkıntı olmaz dedi doktor.Yoo hayır kisti adetsizkende görebilir doktor.Tedavi için üçüncü gün şart ilacı ona göre başlatıyor.Bence doktora görün kist olursada onu eritirsin.Sen ne zamandır evlisin pko felan var mı yani me zamandır bebek istiyorsunuz?Allah aynı acıyı yaşatmasın tekrar boş gebelik nedir