Klomen+ ovitrelle = 10. Gün idrar testi negatif

sirvan21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
4
0
1
25
Arkadaşlar başına gelen varmı. Ben pcosluyum. Gebelik için tedavi görüyorum. Doktor kontrolüyle klomen ve sonrasında 14 şubatta ovitrelle yaptık. Doktorumun önerdiği tarih ve saatleri değerlendirdik. 8. Günümde idrar testi yaptım silik pozitif çıktı. Bugün 10. Gün 1 saat önce tekrar idrar testi yaptım bu sefer negatif çıktı. Reglime 2 gün var daha. Ne yapmalıyım? Sonradan pozitife dönen var mı aranızda ? Kafam çok karıştı

8.gün test için erken ovitrelle etkisiyle silik pozitif çıkıyor. 12. Günde bi daha test yaparsınız o zamana kadar testte görünür ama 12. Günde de negatifse büyük ihtimalle sonradan pozitif olmaz yani bende hiç olmadı… :)

siz ne zaman yaptınız iğneyi. Belirtiniz var mıydı. Bende kasık ağrısı mide bulantısı ve halsizlik yaptı normal mi?

2 ay önce kullanmıştım ben hiçbir semptom yoktu bende sadece 36 saat sonra sağ yumurtalığıma bi ağrı girdi başka da belirti olmadı. Ama soldaki yumurtam çatlatken ağrı çektiğim sağdaki yumurtam çatlamayıp kist oldu. Hiç belirti aramayın adet gecikmesi olursa test yapın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…