• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen & ovıtrelle kullananlar

bbeydam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
345
0
96
İstanbul
slm kızlar ben aranıza yenı katıldım.9 yıllık evlıyım 7 yasında 1 kızım var pko luyum. simdi 2.cocuk ıcın calısıyoruz.gecen ay klomen kullandım adetımın 14.gününde ovıtrelle ıgnesı oldum yumurtamda catlamıstı ama olmadı kısmet deılmıs.bu ay yıne klomen aldım dün dr a gıttım 1 tane yumurta varmıs daha cok kucuk dedı 11.5 mm 14. günüm.pztsı tekrar gıtcem insallah buyur yumurtam eger buyurse yıne ovıtrelle vercek.sizce sansım varmı??
bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim.turkbayragi:enbuyukkk:

klomeni geçen ay 5 gün bende almıştım 2 yumurtam oldu 21 ve 20 mm çatlatma iğnesinide oldum ama doktorum çok fazla ümitlenme ilk seferde tutmayabilir dedi ve dediği gibide oldu umarım senin olur :Saruboceq:

klomeni geçen ay 5 gün bende almıştım 2 yumurtam oldu 21 ve 20 mm çatlatma iğnesinide oldum ama doktorum çok fazla ümitlenme ilk seferde tutmayabilir dedi ve dediği gibide oldu umarım senin olur :Saruboceq:

benımde olmadı bu ay yumurtam 11.5 da kaldı daha buyumedı.insallah hepımızın olur allah ısteyen herkese versın insallahkaydirigubbakcemile5

mrhba arkdaşlar bende yeniyim burda bende sabah dr gidicem tedavi için klomen inşaallah rabbim herkese versin isteyen herkese :CüvCüv:

Back
X