Gebeliğe Hazırlık Klomen neden adetken içilir?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fckgw92

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2019
116
63
18
klomeni neden adetin 3. Veya 5. Gunu iciyoruz bilen var mi ? 7. Gunu icsek ne oluyor? Benim adetim 7-8 gun suruyor zaten yardimci olabilecek biri var mi?

Çünkü yumurtlamanı saglayan ilaç ve 2.3. Veya 4. Gün başlanırki yumurta gelişsin adetin 14. Günü yumurtan olgunlaşsın ve çatlasın.

Peki bir gun veya iki gun sonra baslamak ilacin etkisini kaybetmesine neden olur mu ki

Bir de klomen erken yumurtlamaya neden olur mu mesela 14. Gun yumurtam catlayacaksa 11-12 gun de catlar mi

kızlar merhabalar , 16 martta adet olmam gerekirdi olmadım ve doktora gittim hemen çünkü 1 aydır qlarista doğum kontrol hapını bırakmıştım ve çocuk istiyorduk / adet düzensizliğim onu kullanırken olmuyordu.
doktor yumurtayı 1 hafta takip etti büyüdü ancak çatlamadı dedi , adet olunca 3.günü klomen kullan 11. günü gel dedi
ama şuanda adet hala olmadım ki muntemelen olmıcam. böyle birşeu yaşayan var mı

Doktor bana klomen verdi direk hiç yumurta takibi yapmadan hiç şu gün falan gel demedi senin doktorun iyi gibi bende doktorumu değiştireceğim

Doktor bana klomen verdi direk hiç yumurta takibi yapmadan hiç şu gün falan gel demedi senin doktorun iyi gibi bende doktorumu değiştireceğim
evet doktorum gerçekten çok iyi. 1 hafta beni takip etti , vajinal ult. ile ama şuan tek problemim adet olmuyor olmam :(

evet doktorum gerçekten çok iyi. 1 hafta beni takip etti , vajinal ult. ile ama şuan tek problemim adet olmuyor olmam :KK43:

Hakkında hayırlısı olsun inşallah bende negatif çıktı öbür ay doktorumu değiştirecem inşallah en hayırlı zaman da çocuk sahibi oluruz

İsill90 adet oldun mu merak ettim
bu ay adetiim iki gün geçikti kabızlık ve göğüslerde ve belde, kasıkta ağrılar var acaba hamilemiyim geçen 6 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Neden adet olunmuyor acaba

İsill90 adet oldun mu merak ettim
bu ay adetiim iki gün geçikti kabızlık ve göğüslerde ve belde, kasıkta ağrılar var acaba hamilemiyim geçen 6 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Neden adet olunmuyor acaba
canım adet oldummm nisanın başında klomen kullandım 11.gün gittim doktora ama büyüme yok. bir hafta boyunca takit etti srekli , sonra klomen verdi yine günde 3 tane bu sefer.
bugünde ovitrelle vuruldum. normalde ayın 1 inde adet olmam gerekiy benim yumurtlamam geç oluyor. çarşamba günü tekrar kontrole gidicem çatladımı bakacak

Benim iğnenin üstünden 12 gün geçti bugün sağ tarafımda ağrım var kaburga bitiminde sırt tarafına da vuruyor kist mi oldu acaba diye şüphelen meye başladım adetime 3 gün var yaşayan varmı bu şekilde ağrı

Benim iğnenin üstünden 12 gün geçti bugün sağ tarafımda ağrım var kaburga bitiminde sırt tarafına da vuruyor kist mi oldu acaba diye şüphelen meye başladım adetime 3 gün var yaşayan varmı bu şekilde ağrı
Evet sırtım çok ağrıdı benimde adetime 3 gün varken yarın bakalım adet olacak mıyım ben bi ilaç kullanmadım yada iğne geçen ay klomen kullandım inşallah kist yoktur birde mide bulantım var

Evet sırtım çok ağrıdı benimde adetime 3 gün varken yarın bakalım adet olacak mıyım ben bi ilaç kullanmadım yada iğne geçen ay klomen kullandım inşallah kist yoktur birde mide bulantım var
İnşallah hamilelik vardır siz ne zamandır deniyorsunuz bir sorununuz varmı klomen ilk kullandım ben bir oğlum var 2 istiyoruz yumurtlama bozukluğu var demişti dr bana

canım adet oldummm nisanın başında klomen kullandım 11.gün gittim doktora ama büyüme yok. bir hafta boyunca takit etti srekli , sonra klomen verdi yine günde 3 tane bu sefer.
bugünde ovitrelle vuruldum. normalde ayın 1 inde adet olmam gerekiy benim yumurtlamam geç oluyor. çarşamba günü tekrar kontrole gidicem çatladımı bakacak
Bende adet oldum bu seferde sırt ağrısı ve mide bulantıs
İnşallah hamilelik vardır siz ne zamandır deniyorsunuz bir sorununuz varmı klomen ilk kullandım ben bir oğlum var 2 istiyoruz yumurtlama bozukluğu var demişti dr bana
bana bi sıkıntı görünmüyor dedi 1 yıllık evliyiz hiç korunmadık doktor önce sperm sayısı düşük dedi ilaç verdi bir ay sonra yükselmişti ama yine tutmadı :( yumurta bozukluğunu nasıl anladı acaba

Bende adet oldum bu seferde sırt ağrısı ve mide bulantıs

bana bi sıkıntı görünmüyor dedi 1 yıllık evliyiz hiç korunmadık doktor önce sperm sayısı düşük dedi ilaç verdi bir ay sonra yükselmişti ama yine tutmadı :KK43: yumurta bozukluğunu nasıl anladı acaba
Ultrasondan baktı yumurtlama döneminde çok ağrım oluyordu bir kaç aydır bu ay klomen kullandığımda hiç ağrım olmadı yumurtlama döneminde hissetmedim dr kontrol etti ilaçsan sonra bir yumurtam olduğunu söyledi 20 mm iğne yaptı ağrım son günlerde başladı

Ultrasondan baktı yumurtlama döneminde çok ağrım oluyordu bir kaç aydır bu ay klomen kullandığımda hiç ağrım olmadı yumurtlama döneminde hissetmedim dr kontrol etti ilaçsan sonra bir yumurtam olduğunu söyledi 20 mm iğne yaptı ağrım son günlerde başladı
Geçmiş olsun bende detaylı bir inceleme isticem doktorun ilgiliymiş sanırım acil şifalar

Back