Klomen nasıl kullanmam gerekiyor

ozgeanne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
133
29
25
Kızlar doktorum adetin 5. Gününden başlayarak klomen önerdi, günde iki defa şeklinde. Ben düzenli adet oluyorum 28-31 günde bir. Hormon testlerimde de sıkıntı çıkmamış, sizce doktorum bunu niçin önermiş olabilir ? ( Ocakta rahim filmi çekmeyi düşünüyorum)

Klomen yumurtanın büyümesini sağlıyor yumurta yeterli büyüklüğe ulaştığında ya kendiliğinden çatlaması beklenir ya da doktor çatlatma iğnesi verir

Yumurta buyumesi icin verilir ilac su kadar kullan gel demedi mi doktor?
Evet evet söyledi bunları ama ben şunu anlamadım, ben düzenli adet görüyorum, hatta 18 Kasım'da yumurtam çatlamıştı ama doktorum bu ay klomen yazdı anlamadım neden yazdığını ofr yaaa

Klomen yumurtanın büyümesini sağlıyor yumurta yeterli büyüklüğe ulaştığında ya kendiliğinden çatlaması beklenir ya da doktor çatlatma iğnesi verir
Ben düzenli adet görüyorum, mesela 18 Kasım'da yumurtam çatlamıştı ama doktorum bu ilacı neden verdi bilmiyorum, düzenli adet görüyorum. Kullansam mi kullanmasam mi bilemedim

Ben düzenli adet görüyorum, mesela 18 Kasım'da yumurtam çatlamıştı ama doktorum bu ilacı neden verdi bilmiyorum, düzenli adet görüyorum. Kullansam mi kullanmasam mi bilemedim
Yumurtalarınız çatlıyordur ama yeterli büyüklüğe gelmeden çatladığı için gebelik oluşmuyor. Yumurtayı sağlıklı ve yeterli olgunluğa ulaşsın öyle çatlasın diye yazmış. Sizin kendi yumurtalarınız sağlıklı olmuyor çünkü dışardan ona takviye veriyor

Aaaa çok mantıklııı, yaaa inşallah öyledir de bu ay klomenle gebe kalırım 1 yıldır deniyoruz olmuyor

Genelde uzın süre gebelik isteyip elde edilmediğinde klomen verilir ben de düzenli adet olurum bana da klomen verildi yani düzenli adet görmeyle ilgisi yok doktor klomeni verir takip eder yumurta büyüklüğünü sonra da genellikle çatlatma iğnesi verir doktorunuz verdiyse ereglin 5. Günü kullanmaya başlayın

Evet bu cumartesi adetin 5. Günü, o zaman başlayacağım, bir hafta sonra da bakacak gelişmeye, bu sırada günaşırı ilişki önerdi doktorum

Evet evet söyledi bunları ama ben şunu anlamadım, ben düzenli adet görüyorum, hatta 18 Kasım'da yumurtam çatlamıştı ama doktorum bu ay klomen yazdı anlamadım neden yazdığını ofr yaaa
Saglikli olusmuyorsa gebelik ondan olmuyordur kalite gelismesi icin vermistir canim

İnan bende de aynı Pcos ve hipotiroid var deniyorum Ocak ayına kadar oluşmazsa bende başlayacağım klomen ya da femara ya
Bende şükür bir sıkıntı çıkmadı ama doktorum klomen başlattı, bakalım 15 Aralık'ta kontrole gideceğim, yumurtaya bakacak ne durumda diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…