Klomen yumurtanın büyümesini sağlıyor yumurta yeterli büyüklüğe ulaştığında ya kendiliğinden çatlaması beklenir ya da doktor çatlatma iğnesi verirKızlar doktorum adetin 5. Gününden başlayarak klomen önerdi, günde iki defa şeklinde. Ben düzenli adet oluyorum 28-31 günde bir. Hormon testlerimde de sıkıntı çıkmamış, sizce doktorum bunu niçin önermiş olabilir ? ( Ocakta rahim filmi çekmeyi düşünüyorum)
Evet evet söyledi bunları ama ben şunu anlamadım, ben düzenli adet görüyorum, hatta 18 Kasım'da yumurtam çatlamıştı ama doktorum bu ay klomen yazdı anlamadım neden yazdığını ofr yaaaYumurta buyumesi icin verilir ilac su kadar kullan gel demedi mi doktor?
Ben düzenli adet görüyorum, mesela 18 Kasım'da yumurtam çatlamıştı ama doktorum bu ilacı neden verdi bilmiyorum, düzenli adet görüyorum. Kullansam mi kullanmasam mi bilemedimKlomen yumurtanın büyümesini sağlıyor yumurta yeterli büyüklüğe ulaştığında ya kendiliğinden çatlaması beklenir ya da doktor çatlatma iğnesi verir
Yumurtalarınız çatlıyordur ama yeterli büyüklüğe gelmeden çatladığı için gebelik oluşmuyor. Yumurtayı sağlıklı ve yeterli olgunluğa ulaşsın öyle çatlasın diye yazmış. Sizin kendi yumurtalarınız sağlıklı olmuyor çünkü dışardan ona takviye veriyorBen düzenli adet görüyorum, mesela 18 Kasım'da yumurtam çatlamıştı ama doktorum bu ilacı neden verdi bilmiyorum, düzenli adet görüyorum. Kullansam mi kullanmasam mi bilemedim
Aaaa çok mantıklııı, yaaa inşallah öyledir de bu ay klomenle gebe kalırımYumurtalarınız çatlıyordur ama yeterli büyüklüğe gelmeden çatladığı için gebelik oluşmuyor. Yumurtayı sağlıklı ve yeterli olgunluğa ulaşsın öyle çatlasın diye yazmış. Sizin kendi yumurtalarınız sağlıklı olmuyor çünkü dışardan ona takviye veriyor
Genelde uzın süre gebelik isteyip elde edilmediğinde klomen verilir ben de düzenli adet olurum bana da klomen verildi yani düzenli adet görmeyle ilgisi yok doktor klomeni verir takip eder yumurta büyüklüğünü sonra da genellikle çatlatma iğnesi verir doktorunuz verdiyse ereglin 5. Günü kullanmaya başlayınBen düzenli adet görüyorum, mesela 18 Kasım'da yumurtam çatlamıştı ama doktorum bu ilacı neden verdi bilmiyorum, düzenli adet görüyorum. Kullansam mi kullanmasam mi bilemedim
Evet bu cumartesi adetin 5. Günü, o zaman başlayacağım, bir hafta sonra da bakacak gelişmeye, bu sırada günaşırı ilişki önerdi doktorumGenelde uzın süre gebelik isteyip elde edilmediğinde klomen verilir ben de düzenli adet olurum bana da klomen verildi yani düzenli adet görmeyle ilgisi yok doktor klomeni verir takip eder yumurta büyüklüğünü sonra da genellikle çatlatma iğnesi verir doktorunuz verdiyse ereglin 5. Günü kullanmaya başlayın
Saglikli olusmuyorsa gebelik ondan olmuyordur kalite gelismesi icin vermistir canimEvet evet söyledi bunları ama ben şunu anlamadım, ben düzenli adet görüyorum, hatta 18 Kasım'da yumurtam çatlamıştı ama doktorum bu ay klomen yazdı anlamadım neden yazdığını ofr yaaa
İnan bende de aynı Pcos ve hipotiroid var deniyorum Ocak ayına kadar oluşmazsa bende başlayacağım klomen ya da femara yaAaaa çok mantıklııı, yaaa inşallah öyledir de bu ay klomenle gebe kalırım1 yıldır deniyoruz olmuyor
Anladım canım, inşallah ondandır ve inşallahh bu ay hayırlısıyla gebelik olurSaglikli olusmuyorsa gebelik ondan olmuyordur kalite gelismesi icin vermistir canim
Bende şükür bir sıkıntı çıkmadı ama doktorum klomen başlattı, bakalım 15 Aralık'ta kontrole gideceğim, yumurtaya bakacak ne durumda diyeİnan bende de aynı Pcos ve hipotiroid var deniyorum Ocak ayına kadar oluşmazsa bende başlayacağım klomen ya da femara ya
Güzel haberler alırsın inşallahBende şükür bir sıkıntı çıkmadı ama doktorum klomen başlattı, bakalım 15 Aralık'ta kontrole gideceğim, yumurtaya bakacak ne durumda diye
Amin hepimiz inşaallahGüzel haberler alırsın inşallah