Gebeliğe Hazırlık klomen+menogon+ovitrelle

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

balcoregi

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
67
38
18
36
Merhaba arkadaşlar ben yeni geldim aranıza cünkü cok merak ettiğim seyler var mesajları okumaktansa size soraym dedim. Bugun benim ovitrelle vurulalı 10. günüm ama 3-4gündür bel bacak ve kasık agrım var. acaba kist mi oldu bende =( bu ağrı normalmidir beyaz akıntımda var iğnenin etkisindenmidir cidden anlamıyorum gidip test yapasım var cok erken diye yapmıyorum öyle kaldım arada =(

Merhaba arkadaşlar ben yeni geldim aranıza cünkü cok merak ettiğim seyler var mesajları okumaktansa size soraym dedim. Bugun benim ovitrelle vurulalı 10. günüm ama 3-4gündür bel bacak ve kasık agrım var. acaba kist mi oldu bende =( bu ağrı normalmidir beyaz akıntımda var iğnenin etkisindenmidir cidden anlamıyorum gidip test yapasım var cok erken diye yapmıyorum öyle kaldım arada =(
merhaba hoşgeldin aramıza:KK36: klomen ve çatlatma iğnesi genelde kasık ağrıları batmaları gibi yan yetki yapıyo normaldir regl gününü bekle eğer olmassa doktora görün test yapmak için 14cü günü beklmekte yarar var şimdi yaparsan sonuç yanıltır

Bende geçen ay klomen kullandım 1 martta çatlatma iğnesi vuruldum bende o ağrılar akıntılar oldu ben testi iğneden 15 gün sonra yapmayı düşünüyodum 18inci günü bekledim garanti olsun diye sabah testi yaptm öğlen sonucları almaya giderken hasta oldum bende adet düzensizliği de vardı ama bu ay gününe denk geldi ilaclardan sanırım. Sen biraz daha bekle canım iğneden 15 ila 20 gün sonra test yapılmasını okudum

Aynı durumdayım ağrı oluyo ara ara bende de iğneden dedi doktor hayra yoralım inş bebiştendir ama kistten de korkma klomen benim kistimi büyütmüş şişkinlik yaptı bende öyle korkulcak bişey değil hamile değilsem önce kist için ilaç vercek o da hemen eritiyomuş zaten

ayyy kızlar cevaplarınız için teşekkür ederimmm beklemek coook zor cidden 10 güne bile zor getirdim daha 4 gün bekleyeceğim cidden bu bacak ağrısı sinirimi bozuyor inşallah olumlu gider herşey.. bizim gibi olup olumlu sonuc alan varmı ki benim daha ilk tedavi ayım ama bir yıldır deniyoruz. ilk ay olduğundan cok heyecanlıyım...

Back