Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bendede hiçbir ilaç yan etki yapmazdı ama niyeyse artık bunda böyle oldu hayırlısı olsun hepimiz için bana doktorum 5. gün kullan demişti bende 2. yılımı doldurdum evliliğimde ilk bir yıl düşünmedik sonrada 2 defa düşük yaptım hamile kalmamda bir sorun yok aslında benim hatat ilk hamileliğim kazayla olmuştu ikinciside ilk ayımda hamile kalmıştım ama şimdi eşimle doğru düzgün birlikte olamadığımız için bu şekilde en azından tarihleri denk düşürürüz belki dedik ama malesef daha zormuş tutturmak eşimle farklı yerlerde görev yapıyoruz biz o yüzden ..
öyle tabiki canım ama ben kadere çok inanıyorum bunların hepsi bahane Rabbim istediği zaman olacak inşallah umarım sende bu stresi birdaha yaşamazsın ilk aydan hamile kalırısn hayırlısı ile :)
Bende bu ay beş gün;günde 1 tane klomen kullandım. 6.gün takip için doktora gittim ve şokkkk... yumurtalarım çokk ve normalden çok daha fazla gelişmiş(3,9mm).Bu yuzden bu ay birşey olmaz dedi doktorum.Moralim çok bozuldu.Yumurtlamaya destek için vermiş ilacı ama ben zaten normal şekilde yumurta uretiyormuşum.Deneme yanılma yöntemi yani:)
tatlım anlayamadığım yumurtanın büyüklüğü 3,9mm miydi ?
hayırrrr yanlış yazmışım pardon 39 mm olması gerekiyor:)
heyyy maşşşaallaahh
onasıl bir yumurtadır öylee
bu ay şansın çok ozman bu durumda
ya sorma devasal boyutta:):):) Sanırım şansım çok olsaydı doktor aşılama yapardı .Bu ay için pas geçiyorum dediğine göre ben şansım yok gibi algıladım ama normal yoldan şansımızı deneyeceğiz.Başka bir topicte arkadaş yumurta büyükse çoğul gebelik şansı olduğu için dr.pas geçmiştir yazmış ama bakalım nasip kısmet
arkadaşlar klomenin tek başına kullansam olmaz mı yani glukofen kullanmasam.glukofen beni çok etkiliyo yan etkileri falan.ne dersiniz tek klomen le hamile kalan var mı