• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen malasef...

EBUSSS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
22
1
86
41
İzmir
arkadaşlar klomenin tek başına kullansam olmaz mı yani glukofen kullanmasam.glukofen beni çok etkiliyo yan etkileri falan.ne dersiniz tek klomen le hamile kalan var mı

canım öncelikle rabbim şifa versin hayırlısıyla tüm isteyenlerle birlikte sende küçük meleğine biran önce kavuş inşallah bende klomen kullanıyorum bu 4. ayım ama henüz hamile değilim ama ben diğer aylarımdada birlikte olacağım tarihleri tam denk düşüremedim eşimle o yüzden olmamış olabilir ama sadece klomen kullanıyorum yanında başka bişey kullanmıyorum ama klomende beni inanılmaz etkiliyor öyle mide bulantılarım varki hamile olsam bu kadar olmaz heralde ..

yani bende de çoğu ilaç yan etki yapar aslında ama klomen pek bi şey yapmadı yapmasında zaten.benim bu bikaç ay sonr ikinci denemem olucak klomeni.hayırlısı bakalım.bende iki yıllık evliyim.çocuk istiyorum.ama bu sürecin zor geçmesinden korkuyorum.bi de klomeni adetin 3. günü içicem doktorum bu daha iyi demişti

canım bendede hiçbir ilaç yan etki yapmazdı ama niyeyse artık bunda böyle oldu hayırlısı olsun hepimiz için bana doktorum 5. gün kullan demişti bende 2. yılımı doldurdum evliliğimde ilk bir yıl düşünmedik sonrada 2 defa düşük yaptım hamile kalmamda bir sorun yok aslında benim hatat ilk hamileliğim kazayla olmuştu ikinciside ilk ayımda hamile kalmıştım ama şimdi eşimle doğru düzgün birlikte olamadığımız için bu şekilde en azından tarihleri denk düşürürüz belki dedik ama malesef daha zormuş tutturmak eşimle farklı yerlerde görev yapıyoruz biz o yüzden ..

canım bendede hiçbir ilaç yan etki yapmazdı ama niyeyse artık bunda böyle oldu hayırlısı olsun hepimiz için bana doktorum 5. gün kullan demişti bende 2. yılımı doldurdum evliliğimde ilk bir yıl düşünmedik sonrada 2 defa düşük yaptım hamile kalmamda bir sorun yok aslında benim hatat ilk hamileliğim kazayla olmuştu ikinciside ilk ayımda hamile kalmıştım ama şimdi eşimle doğru düzgün birlikte olamadığımız için bu şekilde en azından tarihleri denk düşürürüz belki dedik ama malesef daha zormuş tutturmak eşimle farklı yerlerde görev yapıyoruz biz o yüzden ..

anladım canım senin işin daha zormuş.bende bugün başlıyorum.nasp herşeyin hayırlısı aslında herşey beyinde bitiyo bunu biliyorum ama gende kendime dert etmeden duramıyorum.

öyle tabiki canım ama ben kadere çok inanıyorum bunların hepsi bahane Rabbim istediği zaman olacak inşallah umarım sende bu stresi birdaha yaşamazsın ilk aydan hamile kalırısn hayırlısı ile :)

öyle tabiki canım ama ben kadere çok inanıyorum bunların hepsi bahane Rabbim istediği zaman olacak inşallah umarım sende bu stresi birdaha yaşamazsın ilk aydan hamile kalırısn hayırlısı ile :)

amin inşallah hepimiz için inşallah kolayca hemen olur ama tabii ilk önce hayırlı zamanda olsun.çok haklısın hepsi rabbimin işi ona havale ettim.üzülüyorum ama genede allah vermiyosa muhakkak bi sebebi vardır.sabrımızı çoğltsın allahım.

Bende bu ay beş gün;günde 1 tane klomen kullandım. 6.gün takip için doktora gittim ve şokkkk... yumurtalarım çokk ve normalden çok daha fazla gelişmiş(3,9mm).Bu yuzden bu ay birşey olmaz dedi doktorum.Moralim çok bozuldu.Yumurtlamaya destek için vermiş ilacı ama ben zaten normal şekilde yumurta uretiyormuşum.Deneme yanılma yöntemi yani:)

Bende bu ay beş gün;günde 1 tane klomen kullandım. 6.gün takip için doktora gittim ve şokkkk... yumurtalarım çokk ve normalden çok daha fazla gelişmiş(3,9mm).Bu yuzden bu ay birşey olmaz dedi doktorum.Moralim çok bozuldu.Yumurtlamaya destek için vermiş ilacı ama ben zaten normal şekilde yumurta uretiyormuşum.Deneme yanılma yöntemi yani:)

tatlım anlayamadığım yumurtanın büyüklüğü 3,9mm miydi ?

canım ben sadece klomen kullandım ve şuan hamileyim 7 aylık. klomen kullanırken sıkı takip gerekiyor doktorunun resmen yakasına yapış ve seni sık sık takip etmesini iste. inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun

heyyy maşşşaallaahh

onasıl bir yumurtadır öylee
bu ay şansın çok ozman bu durumda

ya sorma devasal boyutta:):):) Sanırım şansım çok olsaydı doktor aşılama yapardı .Bu ay için pas geçiyorum dediğine göre ben şansım yok gibi algıladım ama normal yoldan şansımızı deneyeceğiz.Başka bir topicte arkadaş yumurta büyükse çoğul gebelik şansı olduğu için dr.pas geçmiştir yazmış ama bakalım nasip kısmet :1:

ya sorma devasal boyutta:):):) Sanırım şansım çok olsaydı doktor aşılama yapardı .Bu ay için pas geçiyorum dediğine göre ben şansım yok gibi algıladım ama normal yoldan şansımızı deneyeceğiz.Başka bir topicte arkadaş yumurta büyükse çoğul gebelik şansı olduğu için dr.pas geçmiştir yazmış ama bakalım nasip kısmet :1:

kısmet tabi güzelim herşey Allah ol dedikten sonra alayı yalan ...
benim yumurtamda en son 18mm di ertesi gün iğne oldum şimdibekliyorum heycanla neler olacak diye hani bu ay kendimi kaptırmamaya calışıyorum ilk denemem cünkü klomen ovitrelle ikilisini

Allahtan hayırlısı tüm isteyenler bir an önce kavussun bebeklerine...

Kızlarrr birşey sorucam...Ben eylül sonu 5 gün süreyle klomen kullanmıştım fakat yumurtam çok gelişip büyüdüğü için doktorum aşılamayı bu aylık iptal etmişti.Bugün adetimin 13.günü ama özellikle sağ kasığımdaki ağrıdan duramıyorum.Oturup kalkmak tam bir eziyet oldu çok ağrım var...Klomen kullananlar böyle bir ağrıyla karşılaştınız mı hiç??? Doktorumu arasam mı yoksa klomenin etkisindenmidir karar veremedim.Acaba yumurtanın büyük olması da aşırı ağrı yapar mı???

Son düzenleme:
kızlar bende klomen çatlatma iğnesi kullandım ama hamile kalamadım
progestanım 5.73 müş adetlarimde cok heveslenmiştim bu ay ama olmadı zaten ilkinde olmuyormuş
iğneyle falan öyle okudum şimdi ben bu ay tekrar mı kullanayım klomenle iğne bana yardımcı olurmusunuz

kızlar bende klomen çatlatma iğnesi kullandım ama hamile kalamadım
progestanım 5.73 müş adetlarimde cok heveslenmiştim bu ay ama olmadı zaten ilkinde olmuyormuş
iğneyle falan öyle okudum şimdi ben bu ay tekrar mı kullanayım klomenle iğne bana yardımcı olurmusunuz

kızlar slm bu ay klomemle iğne kullandım faydası olmadı zatan ilkinde tutmasmış
diye okumuştum bu ay takrar mı kullancam napmam lazım bilmiyorum progestan hormonum 5.73 cıktı

arkadaşlar klomenin tek başına kullansam olmaz mı yani glukofen kullanmasam.glukofen beni çok etkiliyo yan etkileri falan.ne dersiniz tek klomen le hamile kalan var mı

canım ben de kullandım zararını görmedim 3 ay kullandım duphaston ilacı ile beraber. 15 gün arayla. 3. ayımda hamile olduğumu öğrendim. Allah sana da nasip eder inşallah:3:

Back