Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 kere.zararı yokKızlar bu ay klomeni 4. kez kullanıyorum bunun zararları var mıdır bilmiyorum doktotrum tedavimi yeniliyor sizin doktor bilgilerinize göre ne kadar kullandınız gebelik oluşmadıysa ne yaptınız?
şimdiden herkese çok teşekkürler
Kızlar bu ay klomeni 4. kez kullanıyorum bunun zararları var mıdır bilmiyorum doktotrum tedavimi yeniliyor sizin doktor bilgilerinize göre ne kadar kullandınız gebelik oluşmadıysa ne yaptınız?
şimdiden herkese çok teşekkürler
benim yumurtalarım büyüyor çatlıyor fakat henüz bi netice alamadım. aşılama yada hsg film hangisini önerirsiniz?
cnm catlatma ignesi olmadan klomen kullandiginda yumurta catlamazsa ne oluyor biliyormusun6 kere.zararı yok
ne tur bi kistÜç ay kullandım, dr başka ilaca geçelim işe yaramıyor demek ki dedi. (2 dr da bunu söyledi) sonra bi baktık kist yapmış klomen çatlatma iğnesine rağmen. Doğum kontrol hapı verildi kist için, bekliyoruz...
benim yumurtalarım büyüyor çatlıyor fakat henüz bi netice alamadım. aşılama yada hsg film hangisini önerirsiniz?
ne tur bi kist
Ben doktordan habersiz klomen iccem de ondan soruyorum basima bela almiyim sonrabenım bır ay çatlamayan yumurtam kıst olmuş o ay doktorum dogum kontrol hapı verdı hemen erıdı dıger ay tedavıye yıne aynı sekılde devam ettık
fonksiyonel kist. çatlatma iğnesine rağmen çatlamamış, kist olmuş yumurta.ne tur bi kist
Ben doktordan habersiz klomen iccem de ondan soruyorum basima bela almiyim sonra
5 ay kullandıktan sonra nasıl bir tedavi izlediniz?aynen katılıyorum kontrolsüz kullanılmaz zaten içindede yazıyo üç aydan sonrası zararlı kist yapabiliyor bu yüzden kontrol şart ... ben beş ay kullandım üçüncü aydan sonera oluştu kistim 5 cm olmuştu
valla klomeni eczanelerde catir catir recetesiz sayiyolar. ben aldim hic bisiy sormadilar bile. aldim ama kullanmaya cekindim. siz boyle dedikce daha da tirstimsakın sakın sakın sakın! doz ayarlamasını doktor senin yumurtalarına göre yapıyor. 5-6 tane yumurta gelişmesine ya da birçok kistin olmasına yol açabilirsin. bu tarz tehlikeler olmasaydı herkes kullanırdı, ayda bir doktora giderdi. yumurta takibi yapılmasının sebebi klomenin etkilerini kontrol altında tutmak. aman diyeyim arkadaşım... şakaya gelir bir ilaç değil. zaten reçetesiz alamazsın çatlatma iğnesini de klomeni de.
bazi kisiler adetle birlikte kistte akti gitti diyor heralde buda kisiden kisiye gore degisiyorfonksiyonel kist. çatlatma iğnesine rağmen çatlamamış, kist olmuş yumurta.
Ben doktordan habersiz klomen iccem de ondan soruyorum basima bela almiyim sonra