Klomen letu Femara kullananlar bakabilir mi

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
1.937
482
26
Kızlar femeraya başlanacak teslimin 5.günü fakat dünden ber nokta şeklinde lekelenmem oluyor günlük ped bile kirlenmiyor sadece lavaboya gittiğimde 1-2 damla geliyor ne zaman tam kanamaya döner bilmiyorum .ilk nokta lekelenmeyi regliden sayıp 5.günü doktora gidip ilaç alsam mı ? Yoksa tam kanamayı bekleyip o gündem itibaren mi 5 gün saysam

Kızlar femeraya başlanacak teslimin 5.günü fakat dünden ber nokta şeklinde lekelenmem oluyor günlük ped bile kirlenmiyor sadece lavaboya gittiğimde 1-2 damla geliyor ne zaman tam kanamaya döner bilmiyorum .ilk nokta lekelenmeyi regliden sayıp 5.günü doktora gidip ilaç alsam mı ? Yoksa tam kanamayı bekleyip o gündem itibaren mi 5 gün saysam
Kan verdin mi beta sökülmesi lazımdı belki vaska bir şey olabilir

Tam kanamayı bekle, olsun bitsin 5 . Gün başla
Tamam canım peki bir şey soracam 26 kasımda beta bakıldı 0 çıktı 27 Kasım adet tarihim 2 gündür 1-2 damla kahverengi leke geliyor ama karnımın altında ağrı var adet gibi. Acaba hala gebelik ihtimali olabilir mi yoksa regl mi sökülecek

Tam kanamayı bekle, olsun bitsin 5 . Gün başka
Tamam canım peki bir şey soracam 26 kasımda beta bakıldı 0 çıktı 27 Kasım adet tarihim 2 gündür 1-2 damla kahverengi leke geliyor ama karnımın altında ağrı var adet gibi. Acaba hala gebelik ihtimali olabilir mi yoksa regl mi sökülecek
sökülecektir canım, bir kaç gün olmuş zaten beta bakılalı olsa zaten çıkardı:KK43: inşallah en hayırlı zaman da olur
Sen bi soğan suyu iç de sökülsün hemen

İhtimal olduğunu düşünüyosanız soğan suyu vs içmeyin bi kan testi verin en sağlamı. Sonra doktorunuza bi sorun lekelenmem başladı tam adet olmayı bekliyim mi bugünden mi sayayım diye

Allah sesini duysun amin 🤲🤲🤲 bana da eğer sen istiyorsan sana da isteyen herkese de tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbani. Duan içimi çok rahatlattı nedense ☺️Allah razı olsun
Ay canım benim Allah razı olsun ederim tabiki ne yaptım dualarım isteyen herkese🙏🙏 inşallah güzel haberlerini bekliyorum 💕

İyi günler adetim gecikti kan verdim 28 kasımda beta 0.569 çıktı hala reflü olamadım ne yapmam gerek , kendi kendime umut ekiyorum belki geç döllemedir falan die 😢

X