Gebeliğe Hazırlık Klomen le kist oluşan var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minnieee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
215
207
103
Klomen tedavisi gorenler kiste donustu mu yumurtalar sonrası nasıl gelişti anlatır mısınız

Klomen tedavisi gorenler kiste donustu mu yumurtalar sonrası nasıl gelişti anlatır mısınız

Doktor takibinde kullaniyorsun ztn ben iki aydir kullaniyorm cat ignesi oluyorum ondan sonra doktor tekrar bakiyor catladi mi diye. Klomen kullanmadigim zaman olusmustu folikul kisti yani o ay yumurtam buyuyup catlamamisti ama o zaman doktora gitmiyordum anlamamistim simdi takipte olunca oyle bisey yasama olanagin cok yok. Bazi doktorlar cat ignesini verip sonrasini takip etmiyor ama folikul kisti olussa bile bir dahaki ay onu atiyor vucut kuculerek tabi o ayin buyuk ihtimalle bosa gidiyor

Dr kontrolunde zaten kullanıyorum ama kist olusuyor hep 1 ay bosa gidiyor kist olustıgunda gebelik olusmuyor mu kesin onu bilmiyorum

Dr kontrolunde zaten kullanıyorum ama kist olusuyor hep 1 ay bosa gidiyor kist olustıgunda gebelik olusmuyor mu kesin onu bilmiyorum

Kist olusuyorsa yumurtan catlamiyor mu yoksa fazla yumurta olusuyor ve catlamayanlar kiste mi donuyor

Aynısını birebir yaşadım tatlım mayıs ayında başladım 3 yumurta iğneyle bile çatlamadı ve kist oldu.haziran da Üç gun adet oldum kesildi sonra temmuz da adet olamadım 50 gun sonra oldum yani tabi klomen kullanamadım rahim cok kalındı temmuz sonu oldum cok yogun hemde. Sonra agustosta düzenli gununde geldi ve yine klomen içtim 1 yumurtam oluştu ve iğne vurunmadım çatlamadıda tabi yine. Doktora gittim işte çatlamamış neden iğne yazmamış dedi diger doktor. Yapışıklık gibi bişey gözüküyor detaylı ultrason istedi. Tabi ben eylül başı memlekete gittim Eylül 19 da yine 3 gun adet oldum kendi kendime dedim mahvettin beni klomen daha içmem doktora da gitmem dedim ve şuan maşallah 4+3 gunluk hamileyim . Zor zamanlar gecirdim bu zamana kısmetmiş. Sizinde gönlünüzce olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…